Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mint ismeretes, a törökországi bundabotrány során több mint harminc futballistát és szakvezetőt helyeztek előzetes letartóztatásba, többek között a Fener elnökét, Aziz Yildirimet, akit mintegy tizenkilenc mérkőzés végeredményének befolyásolásával vádolnak.Gery0704 írta: Egyébként milyen ügyben van eljárás a Fener ellen?
A Celtic már az Elfsborgot is elég szűkösen verte ki, nem lennék meglepve, ha most ki is esnének. A Karagandy az idei selejtezősorozat egyértelmű meglepetéscsapata. Én nem is bánnám, ha nem jutna be a Celtic. A skót foci számomra nézhetetlen.Alcantara írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... ei-2272655
Ez pedig egy méretes pofon a Celticnek egy kazah(!!!) csapattól.
Érdemes esetleg megnézni a meccs góljait...két szerény gólt lőtt a Soci.Rinku írta:Na, ma este hajrá hajrá a Sociedadnak, nagyon örülnék, ha eljutnának a csoportkörig!Bár erre sok esélyt nem látok, mert pont a Lyonnal fognak játszani, a sansz mindig megvan, nézni fogom mindenképpen.
Így van, én is szorítani fogok a baszkoknak.Rinku írta:Na, ma este hajrá hajrá a Sociedadnak, nagyon örülnék, ha eljutnának a csoportkörig!Bár erre sok esélyt nem látok, mert pont a Lyonnal fognak játszani, a sansz mindig megvan, nézni fogom mindenképpen.
Öt éven át semmilyen nemzetközi kötelezettsége nem volt a csapatnak? Csak most veszi elő őket az UEFA, mikor a BL-ért hajtanak?Barcaman14 írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... an-2271061
Megint kitett magáért az Uefa.Nem érzem ezt korrekt döntésnek az ukránokkal szemben. 5 éve történt az eset és most büntetik a klubot ezzel.
Azt meg pláne nem, hogy így Sousáék egyből EL főtáblán vannak.
Mindenesetre Szalaiéknak így egy fokkal talán könnyebb dolguk lesz.
A bajnoki ágon gyakorlatilag csak a Celtic továbbjutása tűnik valamennyire biztosnak, a többit megtippelni is elég nehéz lenne.bence-barca írta: BAJNOKI ÁG
Dinamo Zagreb (horvát)–Austria Wien (osztrák)
Ludogorec (bolgár)–Basel (svájci)
Viktoria Plzen (cseh)–Maribor (szlovén)
Sahtyor Karagandi (kazah)–Celtic (skót)
Steaua Bucuresti (román)–Legia Warszawa (lengyel)
NEM BAJNOKI ÁG
Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Schalke 04 (német)–Metaliszt Harkiv (ukrán)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–AC Milan (olasz)
Fenerbahce (török)–Arsenal (angol)
Plusz: A Juventus is egyre inkább ismét tényező lehet, akár már idén is. Jól erősítenek és a keret magja egyben maradt. Aztán ott van a két manchesteri brigád szintén új edzőkkel vagy a PSG, aki már a tavalyi idényben is nehéz ellenfél volt. Izgalmas és egyben jóval nehezebb BL idény lesz az biztos.bali 15 írta:Fúúú srácok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én nagyobb érdeklődéssel várom a következő BL szezont mint eddig bármikor.
- Real Mourinho nlkül
- Chelsea Mourinhoval
- Barcelona Neymarral
- Bayern Guardiolaval
Szerintem akkor várná igazán mindenki hogyha egy normális védelemel vágnánk neki a küzdelmeknek, mert az szép és jó hogy itt van Neymar, de nem az ő feladata a védekezés.Az általad említett csapatoknak komplett védelmük van, amik nem olyan sebezhetők mint a miénk.Ezért hogyha minden így marad szeptemberig akkor nagy bajok lehetnek.A bayern bivaly erős kerettel rendelkezik, pluszba jött egy legendás edző, aki eddig az összes felkészülési meccsét megnyerte az új teamjével.A Real elkezdett épitkezni egy siker edzővel, aki eddig mindenhol letette a névjegyét, legyen az milan vagy psg.A Chelsea pedig Mouval ismét nagyot húzott, hiszen így is bivaly erős keretük van, amihez még párosul Mourinhó remek taktikai érzéke és nefeledkezünk meg az igazolásaikról sem.Valószinűleg Torrest eladják, és helyette hoznak egy jobb támadót ezért velük is komolyan kell majd számolni.bali 15 írta:Fúúú srácok, nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de én nagyobb érdeklődéssel várom a következő BL szezont mint eddig bármikor.
- Real Mourinho nlkül
- Chelsea Mourinhoval
- Barcelona Neymarral
- Bayern Guardiolaval