ferninho írta:Barcaman1993 írta:Bale mióta a madridé?
Azt írod, hogy sikerült sztárt venniük. Egyrészt még nem vették meg.
1. Bale a Madridba akar jönni, ezt sztem kijelenthetjük.
2. Spursben nem tudom mikor játszott utoljára, állítólag sérülés miatt, jah...
3. Hipphopp lekerült a Spurs Twitter oldaláról, egy másik olyan társával egyetemben, aki eligazolt.
4. Perez egész nyáron Balet akarta és ismerjük Perezt...
5. Spurs már félig leigazolta Lamelát és még Willianhez is közel vannak, de ott bekavar most a Chelsea.
6. Valahogy tegnap este a hivatalos Real online shopban lehetett rendelni Bale 11es mezt, de aztán le is került onnan.
7. Ma a Bernabeuban elkezdtek építeni egy pódiumot.
8. Szinte már az össze lap tényként kezeli.
ennyi véletlen sztem nem létezik...
Ettől függetlenül igaza van Barcaman kollégának.
Persze több, mint valószínű hogy érkezni fog, de a nyáron már kb. 3x lement, hogy 2nap múlva már be is mutatják, aztán nem lett semmi. Szóval semmi sem elképzelhetetlen. Erősödni fogtok vele, viszont ha tavaly jött volna akkor tényleg mehetne a besz...rás. Én továbbra is fenntartom, hogy hatalmas lutri. Persze lehet hogy beválik és minden happy lesz Madridban, de olyan szintű nyomás lesz a gyereken amit nehéz lesz kezelni. Akármilyen statjai voltak Angliában és akármennyire kiemelkedett a csapatból, az a Spurs volt. Rá volt építve az egész taktika, teljesen szabadon játszhatott, alá volt rendelve az egész csapat. Ezt AVB is lenyilatkozta. Na, ezt a szabadságot nem fogja megkapni. Amúgy pontrúgásból hány gólja lett? Most nem akarok utánanézni, de ti biztos fejből tudjátok. Csak azért mert szép az a 21 gól viszont, ha jól tudom volt belőle jónéhány szabiból. Ez biztos redukálódni fog. Ha Carlo tényleg egy sokpasszos, labdatartósabb játékot fog alkalmazni, a walesi erősségei szerintem annyira nem fognak kiütközni.
Félreértés ne essék, nem azt állítom, hogy flop lesz, hanem arra célzok, hogy ez inkább Perez válasza Neymarra, mint sportszakmai döntés, pláne ilyen horribilis áron.
A középpálya megerősítése pedig inkább a taktikán fog múlni. Jött Isco, aki tényleg nagyon penge, de azon a poszton szerintem! Özil sem kutyaütő. Illaramendi kérdőjel, de tulajdonképpen Xabi cseréjének/helyére jött és nem feltétlenül a kezdőbe. Szóval erősödtek, de nem annyit, hogy itt hanyatt kelljen esni és az összes kupát nekik adni. Csatárposzton pedig nagy gondok lehetnek. Benzema eddig folytatja ahol tavaly abbahagyta, cserének pedig van egy Morata, aki hiába fiatal, de látszik rajta, hogy soha nem lesz klasszis. Egy hosszabb sérülés vagy formahanyatlás nagyon betehet. Amellett konkurenciája sincs, szóval bárhogy játszik is ott lesz a kezdőben. Bale helyett inkább oda kellett volna valaki. Ha feleannyi energiát beleölt volna Perez Suarezbe, Falcaoba, Cavaniba, vagy akárkibe, több mint valószínű, hogy normális áron meg tudta volna szerezni.
Sérülést nem kívánok a franciának, viszont ha azt a formát hozza le mint tavaly nem fogok panaszkodni.