Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem hiszem, hogy pont a kontrázó Málaga ellen tenne be 2 védekező középpályást Martino. Sokkal valószínűbb a Xavi-Busi-Ini középpálya, elöl Fabregassal és valószínűleg Pedróval Neymar helyett. Nem hiszem, hogy kezdene a brazil, bár szerintem ez az a meccs, ahol be kellene vetni.StickyFingaz írta:Én Tata helyében kipróbálnék egy ilyet:
...
Szerintem sok értelme nem lenne középen játszatni, egyrészt nem az az igazi posztja, másrészt úgysem valószínű, hogy a jövőben egy esetleges Messi-sérülés révén több lehetőséget kapna ott. Nyomjuk csak Cescet középen, a Messi-poszt egyébként is közelebb áll hozzá szerintem, mint a brazilhoz, Neymar meg kezdhet a baloson.Lionel85 írta:Ha Martino tényleg a fokozatosság elvét vallja, akkor Neymar szerintem még nem fog kezdeni a Málaga ellen. Inkább lesz Fábregas Messi helyettese, mint a brazil. Az elmúlt meccsen is amikor Messi lecserélésre került, Cesc volt a támadóposztban és nem Neymar. Pedig most tényleg ki lehetne próbálni középen is, a baloldalon pedig Pedro vagy Tello játszhatna.
azért vannak igények.majd amikor a Bilbao-t verjük ilyen simán, akkor leszek nyugodt.
Ebben igazad van, el is felejtettem az EL szereplésüket, mindenesetre a Levante mindig is egy alázható csapatként élt a fejemben, egy alkalomra nem emlékszem, amikor komoly ellenállást fejtettek volna ki. (A tavaszi 1-0át is annak köszönhetik, hogy már senkinek nem volt kedve focizni abból a Barcából.) Még abban az évben is, amikor az EL összejött és a tabellát is vezették, simán gurított nekik a Barca egy ötöst.kristop írta: hát azért a levante bőven nem kiesőjelölt csapat, ők egy elég kellemetlen középcsapat, akik sok bajt okoznak nagyobb csapatoknak (főleg otthon, többek között leikszeltek az atmával, megverték a valenciát, sociedadot, sevillát, bilbaot és 1:2re kaptak ki pellegrini malagájától meg a realtól). a tavalyi gyengébb 11. helyezésük is inkább annak volt köszönhető, hogy meneteltek az európa ligában és nem bírták a kettős terhelést. meglepődnék, ha kiesének.
hát azért a levante bőven nem kiesőjelölt csapat, ők egy elég kellemetlen középcsapat, akik sok bajt okoznak nagyobb csapatoknak (főleg otthon, többek között leikszeltek az atmával, megverték a valenciát, sociedadot, sevillát, bilbaot és 1:2re kaptak ki pellegrini malagájától meg a realtól). a tavalyi gyengébb 11. helyezésük is inkább annak volt köszönhető, hogy meneteltek az európa ligában és nem bírták a kettős terhelést. meglepődnék, ha kiesének.sjd írta:Kiesőjelölteket otthon mindig is meg tudtunk alázni (emlékszem, amikor az Osasunának gurított a csapat egy nyolcast, aztán idegenben még gólt sem tudtak lőni), de azért van pár dolog, ami az ellenfél erősségétől függetlenül is biztató.
Masch nagyon nagy tanár volt megint, volt 4-5 zseniális megelőző szerelése.Dr.Dre írta:Sajnos nem birtam nézni a meccset. Érdekelne hogy hátul hogyan teljesített a csapat? Gondolom nem is volt valami erős a Levante támadásokban, és ez a 0 gól elég biztató,még egy kis csapat ellen is. Masch hogy játszott?Megállta a helyét?
Nagyon pici dolguk volt hátul, szinte semmi.. De azt viszont jól megoldottákDr.Dre írta:Sajnos nem birtam nézni a meccset. Érdekelne hogy hátul hogyan teljesített a csapat? Gondolom nem is volt valami erős a Levante támadásokban, és ez a 0 gól elég biztató,még egy kis csapat ellen is. Masch hogy játszott?Megállta a helyét?
Azért ezt kicsit erősnek és korai végkövetkeztetésnek érzem.Yokozuna írta: Vége az Iniesta, Xavi középpályának. Iniesta hosszú távon csere lesz...
Vissza kell tenni Adrianónak lövőre.visca el barca írta:a szögletekre viszont kitalálhatnánk valamit, mert továbbra sem látom semmi értelmét h beíveljük, aztán piqué vagy busi próbálkozik fejeléssel a dzsungelben...
igazából mást nem tudsz csinálni.visca el barca írta: a szögletekre viszont kitalálhatnánk valamit, mert továbbra sem látom semmi értelmét h beíveljük, aztán piqué vagy busi próbálkozik fejeléssel a dzsungelben...