Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
ja, hát ez a statisztika arra vonatkozott, amikor annyira sérült volt, hogy a keretben se volt, ezért csereként se tudott beállni. a lényeg, hogy eddig azért elég jól felkészültünk ezekre. amikor tudták a többiek, hogy nincs messi a kispadon, aki majd megmenti a seggüket, akkor azért jó meccseket játszottunk. szóval annyira azért nem kell aggódni szerintem.Messithebest írta: a statisztika szép dolog, de azért ajánlom a PSG elleni visszavágót, amikor Messi kispadról jött be.
a statisztika szép dolog, de azért ajánlom a PSG elleni visszavágót, amikor Messi kispadról jött be.kristop írta:Barcelona have won the last 10 games in which Messi was not part of the match squad due to injury #fcblive Goals: 24-4 [via sport]Messithebest írta:Ez lehet az első lépés a Messi-függőség leküzdésére.
nyilvánvalóan gyengébbek vagyunk, de annyira azért nem vagyunk rosszak messi nélkül.
Barcelona have won the last 10 games in which Messi was not part of the match squad due to injury #fcblive Goals: 24-4 [via sport]Messithebest írta:Ez lehet az első lépés a Messi-függőség leküzdésére.
Nem hiszem, hogy pont a kontrázó Málaga ellen tenne be 2 védekező középpályást Martino. Sokkal valószínűbb a Xavi-Busi-Ini középpálya, elöl Fabregassal és valószínűleg Pedróval Neymar helyett. Nem hiszem, hogy kezdene a brazil, bár szerintem ez az a meccs, ahol be kellene vetni.StickyFingaz írta:Én Tata helyében kipróbálnék egy ilyet:
...
Szerintem sok értelme nem lenne középen játszatni, egyrészt nem az az igazi posztja, másrészt úgysem valószínű, hogy a jövőben egy esetleges Messi-sérülés révén több lehetőséget kapna ott. Nyomjuk csak Cescet középen, a Messi-poszt egyébként is közelebb áll hozzá szerintem, mint a brazilhoz, Neymar meg kezdhet a baloson.Lionel85 írta:Ha Martino tényleg a fokozatosság elvét vallja, akkor Neymar szerintem még nem fog kezdeni a Málaga ellen. Inkább lesz Fábregas Messi helyettese, mint a brazil. Az elmúlt meccsen is amikor Messi lecserélésre került, Cesc volt a támadóposztban és nem Neymar. Pedig most tényleg ki lehetne próbálni középen is, a baloldalon pedig Pedro vagy Tello játszhatna.
azért vannak igények.majd amikor a Bilbao-t verjük ilyen simán, akkor leszek nyugodt.
Ebben igazad van, el is felejtettem az EL szereplésüket, mindenesetre a Levante mindig is egy alázható csapatként élt a fejemben, egy alkalomra nem emlékszem, amikor komoly ellenállást fejtettek volna ki. (A tavaszi 1-0át is annak köszönhetik, hogy már senkinek nem volt kedve focizni abból a Barcából.) Még abban az évben is, amikor az EL összejött és a tabellát is vezették, simán gurított nekik a Barca egy ötöst.kristop írta: hát azért a levante bőven nem kiesőjelölt csapat, ők egy elég kellemetlen középcsapat, akik sok bajt okoznak nagyobb csapatoknak (főleg otthon, többek között leikszeltek az atmával, megverték a valenciát, sociedadot, sevillát, bilbaot és 1:2re kaptak ki pellegrini malagájától meg a realtól). a tavalyi gyengébb 11. helyezésük is inkább annak volt köszönhető, hogy meneteltek az európa ligában és nem bírták a kettős terhelést. meglepődnék, ha kiesének.
hát azért a levante bőven nem kiesőjelölt csapat, ők egy elég kellemetlen középcsapat, akik sok bajt okoznak nagyobb csapatoknak (főleg otthon, többek között leikszeltek az atmával, megverték a valenciát, sociedadot, sevillát, bilbaot és 1:2re kaptak ki pellegrini malagájától meg a realtól). a tavalyi gyengébb 11. helyezésük is inkább annak volt köszönhető, hogy meneteltek az európa ligában és nem bírták a kettős terhelést. meglepődnék, ha kiesének.sjd írta:Kiesőjelölteket otthon mindig is meg tudtunk alázni (emlékszem, amikor az Osasunának gurított a csapat egy nyolcast, aztán idegenben még gólt sem tudtak lőni), de azért van pár dolog, ami az ellenfél erősségétől függetlenül is biztató.