Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Tényleg nagyon lassú, de amikor az Arsenalban játszott, szerintem sokkal gyorsabb volt, de lassúnak nem neveztem volna akkoriban.Capon írta:A lényeg, hogy megvan a 3 pont és nem kaptunk gólt, egyébként meg egy rém gyenge meccs volt.
Nem akarok senkit sem kiemelni, mert úgy volt rossz az egész ahogy volt, de Fabregas gyorsaságát nem is tudom mihez tudnám hasonlítani, szerintem már oviban is a hintaló volt a jele.
mess2009 írta:a szezon elején idegenben megvan a három pont, ez fontos és örüljünk. ami a játékot illeti sajnos semmi újdonság, Pedró úgytűnik ellőtte a puskaporát, Alexis elvan magával esik-kel de a kapura nem volt veszélyes, Fabregas lassú és körülményes, Iniesta talán bele lendül, ma már voltak jó megmozdulásai is Xavinak nem sikerült a 90 perc alatt egyetlen (sic!) penge indítást sem összehozni. hátul Song elég "lyukas" volt ma és Piquet is megetették néhányszor Masc és Alba rendben volt Alves "alakított "rendesen. a kapufa és Valdés sokat tett a három pontért az viszont szomorú hogy ez a "névtelenekből" összerakott csapat is néhány gyors kontrával kifektette a védelmünket. amúgy elég durva társaság, különösen Neymart rugdosták módszeresen aki egyébként nekem ma is tetszett még ha nem is mutatott sokat. Messi sajna nagyon hiányzik, és ami még ennél is jobban: a gyorsaság és a lendület.
Kicsit elszámoltam akkor... Tényleg nem semmi.kristop írta: egészen pontosan a statisztikák szerint 17ből 15 sikeres hosszú átadást adott.
atletico ellen 25ből 20at.
levante ellen 11ből 10et.
egészen pontosan a statisztikák szerint 17ből 15 sikeres hosszú átadást adott.Dr.Dre írta:A másik, gyönyörű hosszú passzokat ad, legalább 6 darab ilyen volt a meccsen tőle.
Bár nem ebben a topicban volt ez a hozzászólás, de reagálnék rá, mert hatalmas nagy hülyeségnek tartom. Egyrészt ugye részt vett egy konföderációs kupán, majd átesett egy (mandula?) műtéten is, ami miatt ugye legyengült, fogyott, stb.csababarca írta:
Mondják ki,hogy elnézést mindenkitől,de elrontottuk Neymar felkészítését, sorry. De megint megy a köntörfalazás,meg a mellébeszéles. Most nem azért,de ha nincs megfelelő állapotban,akkor minek utazott el egyáltalán,miért van keretben?
Mondom,mindegy,átéltük ezt elég sok játékossal kapcsolatban. Plusz az elkeseredettség is beszél belőlem,amiért nem lett megerősítve a keret,sőt, gyengítve lett.
Pedig Piqué-vel együtt őt nem igen kellene erőltetni. Ha szerinted hülyeség, akkor nézd meg, hogy hogy helyezkedett a kapufánál illetve annál a fejesnél, amiből majdnem gól lett. Mondhatod, hogy nem lehet ott mindenhol, de akkor irányítsa úgy mondjuk Piqué-t, hogy ott legyen. Egyszerű emberfogásról lenne szó. Ha pedig nem neki kellene hátul irányítani, akkor kinek? Alba-nak? Piqué-nek (aki maga is elismerte, hogy képes "elaludni" meccs közben)? A kora és a tapasztalata alapján Masch-nak kellene jobban odafigyelni. És most csak a mai meccsre szorítkoztam. Az égi gondviselés mentett meg minket mindkét szituációban a góltól. Más kérdés, hogy egy állat (jó értelemben), de vezér nélkül ezt nem lehet.Mezner2 írta: Ez a második legnagyobb hülyeség amit ma olvastam (véleményem szerint),és nem sokkal maradt le az elsőről! Kb. az egyetlen akit a két brazilon (Neymi, Adriano ) ki lehet emelni, oktat a védelemben, számomra megkérdőjelezhetetlen a helye ott középen, ha jön egy új bekk akkor Piquét előbb vágnám ki onnan mint Javier barátunkat !
connor írta:Mascherano meg Piqué meg csak forognak mint paraszt a 3D-n.Mascherano egyértelműen nem képes a védelem vezérévé válni.
Nem ezt mondtam, de már nem kell egyből sírni, ha nem kezd 2 bajnokin Neymar, még csak most jött a csapathoz. Mondom, az Atma ellen szerintem már kezdeni fog, de ha nem is, akkor sem kell már írogatni, hogy minek vettük meg...Mért, szerinted mikor fog beilleszkedni a csapatba, ha melegíti a kispadot? vagy majd a BL-ben a nagyobb csapatok ellen rakjuk elsőnek kezdőbe? Most kéne a kisebb csapatok ellen hogy szokja a ritmust...
Nem kell ennyi kérdőjel, ha ideges vagy ne itt éld ki magad.Subinho írta:Neymar nem kezd??? Ez a 2. bajnoki! most jött ide, nem is volt rendben, idő kell neki. Majd ha szeptember végén nem kezd, akkor jöhetnek ezek a hsz-ek.visca el barca írta:neymar megint nem kezd...kicsit unalmas már h mindig ua. a kezdő. nem olyan acélos ez a malaga h egy montoya, vagy sergi robi nem kezdhetne...
Unalmas, h mindíg ua. a kezdő??? Pont nem ugyanez a kezdő volt legutóbb.... mégis mit akartok??? Minden meccsen teljesen más 11???
Nem olyan acélos ez a Malaga??? Azért ezt nem mondanám, mégha meggyengültek is! Arról nem beszélve, hogy nem engedheti meg magának a csapat, hogy már a 2. fordulóban esetleg pontot veszítsünk!