Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos már csak 36 meccset kell megnyerni. De igazából véve, azért vannak itt komoly gondok. Olyan érzés, hogy Xavi és Iniesta elfelejtettek focizni Pedroval együtt, akik tegnap jók voltak szerintem, az Fabregas, Alexis, Valdes a végén nagyott fogott. Középmezőny dologhoz annyit, hogy a Real, Barca, Atletico hármas kiemelkedik utánuk bármi lehet, ahogy tavaly is volt...Barcaman14 írta:A letámadásunk ismét jól működött, de sem az sem pedig a játékunk úgy egészében véve nem közelítette meg a Levante elleni intenzitást és ez nem feltétlenül Messi hiányának tudható be. A Malaga ugyan keményen játszott, de nulla fantáziával és ahogy tippeltem örülhetnek, ha stabilan ott lesznek a középmezőnyben. Ezeket figyelembe véve, nem lehetünk éppen elégedettek a tegnap játékkal, de nagyon értékes 3 pontot szereztünk köszönhetően Adrianonak, Valdésnek és a kapufának. Szerencsénk volt, hogy Fabrice nem lőtte be, mert nem éreztem annyit tegnap a csapatban, hogy utána meg tudnánk nyerni ezt a meccset.
Az, hogy kapott gól nélkül állunk a Ligában, nagyban köszönhető annak, hogy komolyabb támadópotenciállal még nem igazán szembesültünk.
Ha nem is lehet minden meccsen úgy pörögni, mint a Levante ellen, de a tegnapinál jóval több kell hosszútávon!
Tényleg nagyon lassú, de amikor az Arsenalban játszott, szerintem sokkal gyorsabb volt, de lassúnak nem neveztem volna akkoriban.Capon írta:A lényeg, hogy megvan a 3 pont és nem kaptunk gólt, egyébként meg egy rém gyenge meccs volt.
Nem akarok senkit sem kiemelni, mert úgy volt rossz az egész ahogy volt, de Fabregas gyorsaságát nem is tudom mihez tudnám hasonlítani, szerintem már oviban is a hintaló volt a jele.
mess2009 írta:a szezon elején idegenben megvan a három pont, ez fontos és örüljünk. ami a játékot illeti sajnos semmi újdonság, Pedró úgytűnik ellőtte a puskaporát, Alexis elvan magával esik-kel de a kapura nem volt veszélyes, Fabregas lassú és körülményes, Iniesta talán bele lendül, ma már voltak jó megmozdulásai is Xavinak nem sikerült a 90 perc alatt egyetlen (sic!) penge indítást sem összehozni. hátul Song elég "lyukas" volt ma és Piquet is megetették néhányszor Masc és Alba rendben volt Alves "alakított "rendesen. a kapufa és Valdés sokat tett a három pontért az viszont szomorú hogy ez a "névtelenekből" összerakott csapat is néhány gyors kontrával kifektette a védelmünket. amúgy elég durva társaság, különösen Neymart rugdosták módszeresen aki egyébként nekem ma is tetszett még ha nem is mutatott sokat. Messi sajna nagyon hiányzik, és ami még ennél is jobban: a gyorsaság és a lendület.
Kicsit elszámoltam akkor... Tényleg nem semmi.kristop írta: egészen pontosan a statisztikák szerint 17ből 15 sikeres hosszú átadást adott.
atletico ellen 25ből 20at.
levante ellen 11ből 10et.
egészen pontosan a statisztikák szerint 17ből 15 sikeres hosszú átadást adott.Dr.Dre írta:A másik, gyönyörű hosszú passzokat ad, legalább 6 darab ilyen volt a meccsen tőle.
Bár nem ebben a topicban volt ez a hozzászólás, de reagálnék rá, mert hatalmas nagy hülyeségnek tartom. Egyrészt ugye részt vett egy konföderációs kupán, majd átesett egy (mandula?) műtéten is, ami miatt ugye legyengült, fogyott, stb.csababarca írta:
Mondják ki,hogy elnézést mindenkitől,de elrontottuk Neymar felkészítését, sorry. De megint megy a köntörfalazás,meg a mellébeszéles. Most nem azért,de ha nincs megfelelő állapotban,akkor minek utazott el egyáltalán,miért van keretben?
Mondom,mindegy,átéltük ezt elég sok játékossal kapcsolatban. Plusz az elkeseredettség is beszél belőlem,amiért nem lett megerősítve a keret,sőt, gyengítve lett.