Azért kiemelendő ez, mert hosszútávon erre lehet alapozni. Siker kulcsa továbbra is tartom az ilyen meccsekben van, mint akár a mai, vagy előző heti. Véleményem szerint a jó védekezésből jön a támadás. S a csapatjáték egyáltalán nem volt rossz, az hogy nem lőttünk csak 1 gólt, vagy hogy kevés helyzetünk volt. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 7:0 vagy 1:0, összességében nézem a dolgokat, s nem voltunk rosszak, lehet kevés helyzetünk volt, kellett egy ellenfél is, viszont van mire alapozni s ez a lényeg. S a jó védekezés az alapja mindennek. Az meg hogy ezt kell kiemelni, vissza mehetünk az időben bármikorra, lehet mondani, hogy attraktív játék stb, de mind abból jött, hogy csapatvédekezésben a legjobbak voltunk, s sokkal több labdát lehetett szerezni.
Ez nem NBA. És szerintem nem a lényeget ragadod meg.
Ha a jól szervezett, stabil blabla védekezés érdekelne, és azt akarnám látni, akkor néznék olasz focit. Nem ezért szerettem meg a spanyol focit, a Barca fociját meg pláne nem. Szóval amikor már ezt kell kiemelni a Barcánál, az szerintem régen rossz, és csak rizsa. Ráadásul azt láthattuk, hogy a védelem ugyanolyan nulla, mint tavaly, mert egy komoly támadásnál futkározik mindenki össze vissza, az szerencse kérdése, hogy a kapufáról kifelé pattant a labda, a másik meg hogy Valdes emberfeletti jelenleg. De egyik sem a védekezést dicséri.
A támadásról meg nem is szólnék, amikor egy félidő alatt egy kapuralövése van a csapatnak, illetve hasonlók.
Sokkal többre tartok egy 6-5 győzelmet, mint egy 1-0ásat, amire lehetne mondani, hogy mekkora védelmünk van.