Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
dragon087
Barça C

2013.09.01. 19:55:23

Nézem az Atletico Madrid meccsét,és merem mondani így harmadik fordulóban,hogy jelenleg ők vannak a legjobb formában!Úgyhogy nem csak ellenünk szívták magukat!Sokan azt gondoltuk,hogy Falcao távozásával gyengültek,de adtunk "ingyen" egy Villa-t aki most is gólt rúgott!Simeone jól összerakta azt a csapatot,beérik a munkája!Nehogy a matracosok legyenek a fő ellenfél!
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.09.01. 19:53:47

Szerintem 1-2 gólos meccs lesz, szokásos, nehéz küzdelemmel. A Mestallában mindig nehéz a dolgunk, idén is gyengült a Valencia, de ez nem szabad, hogy elkényelmesítse a Barcelonát, mindig felszívják magukat ellenünk. Messitől várok jelentős formajavulást, illetve Iniesta az, aki adós még a jó játékkal. Leót talán a kihagyott büntető is fűtheti, Iniesta pedig talán több játékperccel előbb kerülne formába. Xavi pihentetésének örülök, már időszerű volt pihentetni, hiszen pont ő az, akinek adni kell egy-egy meccs szusszanásnyi lehetőséget, hogy aztán a következő meccsén megint a topon legyek. Bár pár éve azt nyilatkozta, a legjobb szintentartó nem az edzés, hanem maga a meccs, de ő is emberből van és kell egy kis pihenő. Neymart megint kezdőcsapatba várom, mellette még talán Pedro az, aki pályára léphet Alexis hiányában.

Remélem összejön a győzelem! Visca el Barça!
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.01. 19:10:10

Sanama írta: Ez nem NBA. És szerintem nem a lényeget ragadod meg.
Ha a jól szervezett, stabil blabla védekezés érdekelne, és azt akarnám látni, akkor néznék olasz focit. Nem ezért szerettem meg a spanyol focit, a Barca fociját meg pláne nem. Szóval amikor már ezt kell kiemelni a Barcánál, az szerintem régen rossz, és csak rizsa. Ráadásul azt láthattuk, hogy a védelem ugyanolyan nulla, mint tavaly, mert egy komoly támadásnál futkározik mindenki össze vissza, az szerencse kérdése, hogy a kapufáról kifelé pattant a labda, a másik meg hogy Valdes emberfeletti jelenleg. De egyik sem a védekezést dicséri.
A támadásról meg nem is szólnék, amikor egy félidő alatt egy kapuralövése van a csapatnak, illetve hasonlók.

Sokkal többre tartok egy 6-5 győzelmet, mint egy 1-0ásat, amire lehetne mondani, hogy mekkora védelmünk van.
Nem értem az összehasonlítást, mi az hogy nem NBA, nem is beszélt erről senki. Minden labdajáték alapja a védekezés, lehet ezt csűrni csavarni, de ez így van. Ebből következik, hogy ha működik könnyebb támadni is, igen voltak/vannak szituk, mikor elcsúsztunk, de legalább stabilabbnak érzem a csapatot mint tavaly legalábbis eddig. Az meg hogy 6-5 eredményt többre tartasz szintén egyéni vélemény, ezzel nem vitatkozok, bár megjegyzem ha 11 gól van 1 meccsen, akkor ott elég nagy gond van. (persze értem a túlzást az összehasonlítás kapcsán). Malaga ellen volt 15 kapura lövésünk, az azért nem rossz.
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.01. 18:42:06

Nem lesznek illúzióim a mai meccsel kapcsolatban. Itt a bombaformában lévő Barca is rendre megszenvedett, ráadásul nem igazán szoktunk a Mestallában nyerni. Nem várok egetrengető játék (úgyse lesz), csak nyerjünk. És jó lenne, ha Messike nem sérülne le. 1-2 Messi és Neymar gól nem lenne rossz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.09.01. 18:40:24

Nem lesznek illúzióim a mai meccsel kapcsolatban. Itt a bombaformában lévő Barca is rendre megszenvedett, ráadásul nem igazán szoktunk a Mestallában nyerni. Nem várok egetrengető játék (úgyse lesz), csak nyerjünk. És jó lenne, ha Messike nem sérülne le. 1-2 Messi és Neymar gól nem lenne rossz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.01. 17:48:28

Azért kiemelendő ez, mert hosszútávon erre lehet alapozni. Siker kulcsa továbbra is tartom az ilyen meccsekben van, mint akár a mai, vagy előző heti. Véleményem szerint a jó védekezésből jön a támadás. S a csapatjáték egyáltalán nem volt rossz, az hogy nem lőttünk csak 1 gólt, vagy hogy kevés helyzetünk volt. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 7:0 vagy 1:0, összességében nézem a dolgokat, s nem voltunk rosszak, lehet kevés helyzetünk volt, kellett egy ellenfél is, viszont van mire alapozni s ez a lényeg. S a jó védekezés az alapja mindennek. Az meg hogy ezt kell kiemelni, vissza mehetünk az időben bármikorra, lehet mondani, hogy attraktív játék stb, de mind abból jött, hogy csapatvédekezésben a legjobbak voltunk, s sokkal több labdát lehetett szerezni.
Ez nem NBA. És szerintem nem a lényeget ragadod meg.
Ha a jól szervezett, stabil blabla védekezés érdekelne, és azt akarnám látni, akkor néznék olasz focit. Nem ezért szerettem meg a spanyol focit, a Barca fociját meg pláne nem. Szóval amikor már ezt kell kiemelni a Barcánál, az szerintem régen rossz, és csak rizsa. Ráadásul azt láthattuk, hogy a védelem ugyanolyan nulla, mint tavaly, mert egy komoly támadásnál futkározik mindenki össze vissza, az szerencse kérdése, hogy a kapufáról kifelé pattant a labda, a másik meg hogy Valdes emberfeletti jelenleg. De egyik sem a védekezést dicséri.
A támadásról meg nem is szólnék, amikor egy félidő alatt egy kapuralövése van a csapatnak, illetve hasonlók.

Sokkal többre tartok egy 6-5 győzelmet, mint egy 1-0ásat, amire lehetne mondani, hogy mekkora védelmünk van.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.01. 17:41:59

Sanama írta:
A játékon van mit csiszolni, de kifejezetten jó, hogy még ha van is 1-2 olyan szitu mikor totálisan elcsúszunk védekezésben, de összességében csak Villa talált be egy bravúr góllal. S ezt jóval fontosabbnak érzem mintsem rúgunk-e hatot vagy sem. Tavaly sem a gólokkal volt gond, vagyis igen, mert hátul is nagyon termeltünk.
Bob,
Egy Barcánál ne haragudj, de nem arra lennék büszke, hogy nem kapunk, csak 1 bravúr gólt, hanem inkább arra, hogy lövünk 6-ot, főleg olyan játékosállománnyal, mint a mostani.Sokat elmond a csapat játékáról, ha már ilyeneket kell felhozni, hogy igaz,hogy nem bírunk gólt lőni, deeeee hát gólt se kapunk, milyen jók vagyunk...

Tavaly meg szerintem azzal volt a baj,hogy termeltünk hátul, viszont elől meg nem, a fontos szitukban legalábbis.
Azért kiemelendő ez, mert hosszútávon erre lehet alapozni. Siker kulcsa továbbra is tartom az ilyen meccsekben van, mint akár a mai, vagy előző heti. Véleményem szerint a jó védekezésből jön a támadás. S a csapatjáték egyáltalán nem volt rossz, az hogy nem lőttünk csak 1 gólt, vagy hogy kevés helyzetünk volt. Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy 7:0 vagy 1:0, összességében nézem a dolgokat, s nem voltunk rosszak, lehet kevés helyzetünk volt, kellett egy ellenfél is, viszont van mire alapozni s ez a lényeg. S a jó védekezés az alapja mindennek. Az meg hogy ezt kell kiemelni, vissza mehetünk az időben bármikorra, lehet mondani, hogy attraktív játék stb, de mind abból jött, hogy csapatvédekezésben a legjobbak voltunk, s sokkal több labdát lehetett szerezni.
S egy olyan meccsről beszélünk, ahol a Malaga ellen játékban, végig uraltuk a meccset, nem értem mi a gond, egyet lőttünk, na bumm, az bőven elég is volt a győzelemhez. (ok végén meleg volt)
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.09.01. 16:29:26

Bob_Marley írta:
Mezner2 írta:
Neked lehet nem kell több, de én nem ezért szerettem bele immár lassan 10 éve a csapatba..Úgyhogy nekem ennél jóval több kell, és egy ilyen kerettől ez el is várható !
Sokkal jobban értékelek, egy szép játékkal elért X-et mint egy ilyen győzelmet, ez így leírva hülyén hangzik (még számomra is, pedig én írom) , de én elsősorban szórakozni szeretnék a meccseinken, és nem elaludni... Aztán kinek a pap, kinek a papné...
S igen egy idegenbeli meccsnek mindig is nagy értéke van, 1:0nál több nem kell, főleg, hogy játékban sem láttam katasztrófát. A meccs nagy részében domináltunk, ellenfélnek nem nagyon volt helyzete, jól működöt a csapatjáték, s a Malaga is jól lezárta a területeket, kifejezetten sokat lehet tanulni a meccsből. Nyertünk, ezek az apró sikerek segítenek minket, hogy meglegyen a Liga, s ez a legfontosabb.

Ma még húzósabb meccs várható, 1:0al most is maximálisan kiegyeznék.

Ha ilyen lenne a futballszemléletem akkor valszleg Milan vagy Juve szurkoló lennék....
Továbbra is tartom : NEM AZÉRT SZURKOLOK A CSAPATNAK, MERT MILYEN KEVÉS GÓLT KAPUNK, ÉS EZ MENNYIRE JÓ, hanem a gyors, precíz, helyenként parádésan attraktív támadójáték miatt, nem véletlen van az, hogy a fórum 95%-a nem a catanacciora, hanem a FUTBALLRA kiváncsi, amit a srácok idegenben rendszeresen mellőznek.... Azért az csak nem baj, hogy ez sokunkat idegesíti :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2013.09.01. 15:30:20

A játékon van mit csiszolni, de kifejezetten jó, hogy még ha van is 1-2 olyan szitu mikor totálisan elcsúszunk védekezésben, de összességében csak Villa talált be egy bravúr góllal. S ezt jóval fontosabbnak érzem mintsem rúgunk-e hatot vagy sem. Tavaly sem a gólokkal volt gond, vagyis igen, mert hátul is nagyon termeltünk.
Bob,
Egy Barcánál ne haragudj, de nem arra lennék büszke, hogy nem kapunk, csak 1 bravúr gólt, hanem inkább arra, hogy lövünk 6-ot, főleg olyan játékosállománnyal, mint a mostani.Sokat elmond a csapat játékáról, ha már ilyeneket kell felhozni, hogy igaz,hogy nem bírunk gólt lőni, deeeee hát gólt se kapunk, milyen jók vagyunk...

Tavaly meg szerintem azzal volt a baj,hogy termeltünk hátul, viszont elől meg nem, a fontos szitukban legalábbis.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.01. 12:56:39

én úgy érzem, hogy nem lesz szoros meccs, vagy simán kikapunk, vagy simán nyerünk. neymar remélem bajnokin is betalál, meg örülnék annak is, ha az ini-messi duóból vmelyik életre kelne, mert eléggé formán kívül vannak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.01. 12:42:37

Mezner2 írta:
Bob_Marley írta:Én sem éreztem ezt egyáltalán vészesnek. Kontrolláltuk végig a meccset, nem adtunk teret az ellenfélnek, jött egy gól, s nyertünk, ennél több nem is kell főleg idegenben.

Neked lehet nem kell több, de én nem ezért szerettem bele immár lassan 10 éve a csapatba..Úgyhogy nekem ennél jóval több kell, és egy ilyen kerettől ez el is várható !
Sokkal jobban értékelek, egy szép játékkal elért X-et mint egy ilyen győzelmet, ez így leírva hülyén hangzik (még számomra is, pedig én írom) , de én elsősorban szórakozni szeretnék a meccseinken, és nem elaludni... Aztán kinek a pap, kinek a papné...
Akkor lehet nem ugyanazt láttuk. Nem volt sziporkázó egy meccs, de végig a mi játékunk dominált, sok okos dolgot láttam, betaláltunk, a végén a Malaga egyenlíthetett volna, szó se róla, de szerencsére maradt az 1:0. A játékon van mit csiszolni, de kifejezetten jó, hogy még ha van is 1-2 olyan szitu mikor totálisan elcsúszunk védekezésben, de összességében csak Villa talált be egy bravúr góllal. S ezt jóval fontosabbnak érzem mintsem rúgunk-e hatot vagy sem. Tavaly sem a gólokkal volt gond, vagyis igen, mert hátul is nagyon termeltünk.
S igen az ilyen "kiizzadt" meccsekkel lehet bajnokságot nyerni, tavaly is ezek segítettek minket, hogy fordítottunk, behúztuk stb. Nem a Real elleni meccseken dől el a bajnokság, évek óta mondom, hanem azon, hogy a 38 meccsen ki koncentrál jobban. S igen egy idegenbeli meccsnek mindig is nagy értéke van, 1:0nál több nem kell, főleg, hogy játékban sem láttam katasztrófát. A meccs nagy részében domináltunk, ellenfélnek nem nagyon volt helyzete, jól működöt a csapatjáték, s a Malaga is jól lezárta a területeket, kifejezetten sokat lehet tanulni a meccsből. Nyertünk, ezek az apró sikerek segítenek minket, hogy meglegyen a Liga, s ez a legfontosabb.

Ma még húzósabb meccs várható, 1:0al most is maximálisan kiegyeznék.
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.09.01. 12:39:23

Na, eljött a nap!
Itt az ideje megszereznie Neymarnak az első bajnoki gólját! 8)
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.01. 12:24:54

A Malaga ellen is arra alapoztam hogy jelentősen meggyengültek aztán mégis elég rendesen megszenvedtünk ellenük. Erre a Valenciára sem lehet rásütni, hogy erősödtek volna, de ha az utóbbi 2-3 meccshez hasonló intenzitást mutatunk, akkor ma is nagyon nyögvenyelős lesz a dolog.

A főoldalon írt kezdő szinte borítékolható, Pedroval a támadósorban. Sajnos a kulcsembereink nincsenek topformában, főleg igaz ez Iniestára és Messire, de általánosságban az egész csapatnak nagyot kell javulnia, úgyhogy nem lesz ez ma könnyű menet.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.08.31. 16:56:05

Bob_Marley írta:Én sem éreztem ezt egyáltalán vészesnek. Kontrolláltuk végig a meccset, nem adtunk teret az ellenfélnek, jött egy gól, s nyertünk, ennél több nem is kell főleg idegenben.

Capon
Llegenda del Barça

2013.08.31. 14:39:52

visca el barca írta:hoppá :shock:

chavi meg alexis még a keretben sincs, ez ám a meglepi.

messi remélem tényleg rendbe jött, nem kellene szórakozni vele. hu de örülnék ha valami váratlan folytán tello fiúszka kezdene pedro helyett :lol: bár tavaly tul sokat nem játszott jobb oldalon...
Tata nem beszélt a levegőbe a rotálással kapcsolatba. Reméljük szezon második felében meglesz az eredménye.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.08.31. 13:58:43

mess2009 írta:néhány észrevétel a hsz.-eket olvasva:
az nem új hogy néhányan éppen ellentétes véleményt hoznak, vagy látnak egy-egy meccsből mint én, de azért engem elgondokodtat, pl:
-Messi: előttem továbbra is hordoz némi "ködöt"az ő sérüléses időszaka és főleg ahogy kezelik, mert a konklúzió, a száraz tény nagyon is világos: Messi KEVESEBBET JÁTSZIK!
- Fabregas: van aki szerint a legjobb volt én állítom, hogy legalább 3-4 ziccerben lassan,körülményesen -tehát eredménytelenül- oldotta (vagy éppen nem oldotta )meg a helyzeteét de: kétségtelen, hogy AKAR és HAJT és ez valóban erény, sőt azt is látom, hogy az ő gyakoribb hasznossága a gólpasszokból és nem a góllövésből áll.
Iniesta:nála látszik legtisztábban hogy NINCS CSÚCSFORMÁBAN, de most már voltak bíztató áttörései és azt is (látni vélem), hogy próbálja javítani a gólerejét, többet próbálkozik a lövésekkel, vagy az akció befejezésével.
-Song: előttem teljesen világos néhány adottságbéli hiányossága, úgymint a nehezen fordulás, lassú kezdősebesség, és ami ebből adódik a kevésbé hatékony szűrőképesség(mondjuk Busihoz viszonyítva pl.)most a gólveszélyes helyzetünknél pl. Valdés mellett aki mellé feküdt ő mellé csúszott! ettől függetlenül ha van területe és nem egy (vagy több) technikás-gyors áll vele szemben vannak jó meccsei.
-a Liga mezőnye: bevallom máris meglepett a Levante döntetlenje - emelve egyúttal a mi győzelmünk értékét, és világossá teszi azt a tényt, hogy van egy stabil jól mérhető erő sorrend de nincsenek eleve lefutott meccsek, és nincs standard csúcsra járatás, a szezont a csapat erőforrásaihoz igazodva jó átlaggal lehet megnyerni és ebbe belefér az is hogy tudni kell eltalálni a csúcsrajáratás időzítéseit.
Korrekt összefoglaló, egyetértek a meglátásaiddal. Ráadásul azóta a Levante még idegenben is begyűjtött 3 pontot, tehát annyira talán mégsem kutyaütők.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.31. 12:55:36

hoppá :shock:

chavi meg alexis még a keretben sincs, ez ám a meglepi.

messi remélem tényleg rendbe jött, nem kellene szórakozni vele. hu de örülnék ha valami váratlan folytán tello fiúszka kezdene pedro helyett :lol: bár tavaly tul sokat nem játszott jobb oldalon...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.08.27. 08:41:57

néhány észrevétel a hsz.-eket olvasva:
az nem új hogy néhányan éppen ellentétes véleményt hoznak, vagy látnak egy-egy meccsből mint én, de azért engem elgondokodtat, pl:
-Messi: előttem továbbra is hordoz némi "ködöt"az ő sérüléses időszaka és főleg ahogy kezelik, mert a konklúzió, a száraz tény nagyon is világos: Messi KEVESEBBET JÁTSZIK!
- Fabregas: van aki szerint a legjobb volt én állítom, hogy legalább 3-4 ziccerben lassan,körülményesen -tehát eredménytelenül- oldotta (vagy éppen nem oldotta )meg a helyzeteét de: kétségtelen, hogy AKAR és HAJT és ez valóban erény, sőt azt is látom, hogy az ő gyakoribb hasznossága a gólpasszokból és nem a góllövésből áll.
Iniesta:nála látszik legtisztábban hogy NINCS CSÚCSFORMÁBAN, de most már voltak bíztató áttörései és azt is (látni vélem), hogy próbálja javítani a gólerejét, többet próbálkozik a lövésekkel, vagy az akció befejezésével.
-Song: előttem teljesen világos néhány adottságbéli hiányossága, úgymint a nehezen fordulás, lassú kezdősebesség, és ami ebből adódik a kevésbé hatékony szűrőképesség(mondjuk Busihoz viszonyítva pl.)most a gólveszélyes helyzetünknél pl. Valdés mellett aki mellé feküdt ő mellé csúszott! ettől függetlenül ha van területe és nem egy (vagy több) technikás-gyors áll vele szemben vannak jó meccsei.
-a Liga mezőnye: bevallom máris meglepett a Levante döntetlenje - emelve egyúttal a mi győzelmünk értékét, és világossá teszi azt a tényt, hogy van egy stabil jól mérhető erő sorrend de nincsenek eleve lefutott meccsek, és nincs standard csúcsra járatás, a szezont a csapat erőforrásaihoz igazodva jó átlaggal lehet megnyerni és ebbe belefér az is hogy tudni kell eltalálni a csúcsrajáratás időzítéseit.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.08.27. 07:16:31

Csak nekem tűnt úgy, hogy ez a meccs a tavalyi év folytatása volt? Ha a Malaga a BM lett volna, vagy a RM, Kikaptunk volna Ez a taktika már réges régen kevés.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.08.27. 02:10:33

Én sem éreztem ezt egyáltalán vészesnek. Kontrolláltuk végig a meccset, nem adtunk teret az ellenfélnek, jött egy gól, s nyertünk, ennél több nem is kell főleg idegenben.
Kép
Kép
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.08.26. 15:53:42

Gyengusz meccs volt a Málaga elleni is, sajnos sokszor erőltettük (szerintem) indokolatlanul a támadásokat középen. Szinte a legtöbb akciót ott akartuk befejezni, de Angeleriék rendre odaértek még mielőtt előtte volna valamelyik Barça-játékos a labdát. Sokkal előbb le kellett volna zárni a meccset, majdnem ráfizettünk, de nagy adag szerencsével elvittük a három pontot, Adrianónak hála.
Kép
Kép
Kép
kudu
Entrenador del Barça

2013.08.26. 15:15:40

Létezik olyan statisztika, hogy rangsorolva ki milyen gyorsan fut az első csapatból?
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Klaczy
Barça B

2013.08.26. 12:05:25

Barcaman14 írta:A letámadásunk ismét jól működött, de sem az sem pedig a játékunk úgy egészében véve nem közelítette meg a Levante elleni intenzitást és ez nem feltétlenül Messi hiányának tudható be. A Malaga ugyan keményen játszott, de nulla fantáziával és ahogy tippeltem örülhetnek, ha stabilan ott lesznek a középmezőnyben. Ezeket figyelembe véve, nem lehetünk éppen elégedettek a tegnap játékkal, de nagyon értékes 3 pontot szereztünk köszönhetően Adrianonak, Valdésnek és a kapufának. Szerencsénk volt, hogy Fabrice nem lőtte be, mert nem éreztem annyit tegnap a csapatban, hogy utána meg tudnánk nyerni ezt a meccset.

Az, hogy kapott gól nélkül állunk a Ligában, nagyban köszönhető annak, hogy komolyabb támadópotenciállal még nem igazán szembesültünk.

Ha nem is lehet minden meccsen úgy pörögni, mint a Levante ellen, de a tegnapinál jóval több kell hosszútávon!
Nos már csak 36 meccset kell megnyerni. De igazából véve, azért vannak itt komoly gondok. Olyan érzés, hogy Xavi és Iniesta elfelejtettek focizni Pedroval együtt, akik tegnap jók voltak szerintem, az Fabregas, Alexis, Valdes a végén nagyott fogott. Középmezőny dologhoz annyit, hogy a Real, Barca, Atletico hármas kiemelkedik utánuk bármi lehet, ahogy tavaly is volt...
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.26. 11:59:28

A letámadásunk ismét jól működött, de sem az sem pedig a játékunk úgy egészében véve nem közelítette meg a Levante elleni intenzitást és ez nem feltétlenül Messi hiányának tudható be. A Malaga ugyan keményen játszott, de nulla fantáziával és ahogy tippeltem örülhetnek, ha stabilan ott lesznek a középmezőnyben. Ezeket figyelembe véve, nem lehetünk éppen elégedettek a tegnap játékkal, de nagyon értékes 3 pontot szereztünk köszönhetően Adrianonak, Valdésnek és a kapufának. Szerencsénk volt, hogy Fabrice nem lőtte be, mert nem éreztem annyit tegnap a csapatban, hogy utána meg tudnánk nyerni ezt a meccset.

Az, hogy kapott gól nélkül állunk a Ligában, nagyban köszönhető annak, hogy komolyabb támadópotenciállal még nem igazán szembesültünk.

Ha nem is lehet minden meccsen úgy pörögni, mint a Levante ellen, de a tegnapinál jóval több kell hosszútávon!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barlacy
Jugador del Barça

2013.08.26. 11:43:17

A tegnapi meccsen csak a gólok hiányoztak-számomra.Jól nyomtunk, óriási fölényben játszottunk.A csapatban -önmagához képest-Xavi halványabb volt, Ini is néha.Fabregas jól tolta,elől Pedro kevés labdát kapott, Alexis pedig amit kapott -elbénázta...Hátul jó volt Masch,Song is megfelelt. Adriano a gólján kívül is hibátlanul játszott.Az öszbenyomás : nyomjuk de ki fog itt gólt lőni??
Válasz küldése