2013.08.27. 15:52:41
Amennyiben ez az ajánlat igaz (nem hiszem), azért én Rosell helyében nem biztos, hogy rögtön aláírnám, max amennyiben tudnánk hozni egy helyettest, agy játékost bevonni a Psg-ből. (név nélkül)
Ez így jól hangzik, hogy "úúúh, eladjuk a koloncot, aki 3 éve semmit sem csinált", de azért ne felejtsük el, hogy nincsen normális helyettese, sem a B-ben, sem a keretben jelenleg, másrészt pedig hiába a gyenge játék, 4 éve mégis a kezdőben van, lehet mégis egy zseniális játékos, ahogy Neymar is fogalmazott?? Nem hiszem, de nem is a jelenlegi legnagyobb koloncunk.
Ha elmenne maradna egy Neymar, Tello, Messi, Sanchez, /Fabregas, Iniesta/ csatársorunk, ami 3 helyre, hááát, nem a legbíztatóbb, főleg, ha Tata ezt a fárasztó, rotálást igénylő játékot játszatja. Ráadásul én Ini-t nem akarom még1x balszélsőként látni, az nem az Ő posztja, Fabre még ok, de ez így is adott, és ez is be volt kalkulálva a Pedro-s keretbe is.
Egy szó, mint száz, mehet, ha tudunk hozni valakit, vagy a B-ből vki tud robbantani, amit én most jelenleg nem látok.
Dávid.