Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Negyvenet nem ér meg, de hát ilyen az amikor egy klubnak van szórni való pénze, ki kéne használniGergely írta:Hááát srácok , ha Neymar volt 18 akkor Pedritot 40- ért oda kell adni........
jó, nem manapság..Corvy írta:sztem mi nem ugyan annak a csapatnak szurkolunkAntiFc írta:Remélem okot ad rá ma este hogy az emberek jobban megbecsüljék:) Még ha sokan támadjátok is, azt el lehet mondani, hogy mindig akkor villant amikor kellett..
sztem mi nem ugyan annak a csapatnak szurkolunkAntiFc írta:Remélem okot ad rá ma este hogy az emberek jobban megbecsüljék:) Még ha sokan támadjátok is, azt el lehet mondani, hogy mindig akkor villant amikor kellett..
Nem csak itt kezelik koloncként hanem az összes Barcával foglalkozó fórumon.progman07 írta:Majd számoljátok össze, hányszor rúgott gólt a realnak, és esetleg nézzetek bele a 11-es BL döntő góllövői közé is.Már a tavalyi szezon alatt is, akárhányszor belenéztem a fórumba, azt láttam, hogy sokan el vannak tévedve - vezette a barca fölényesen a bajnokságot, volt egy rossz időszaka, amíg Vilanova beteg volt, mégis mindenki szidta őt. Aztán most itt van Pedro, aki azért rendesen letette a névjegyét, ha nem is Messi, és mindenki úgy kezeli, mint valami koloncot.
sőt nem csak mi, hanem a barca szurkolok nagy része. ez még itt babazsúr ahhoz képest amit a spanyol napilapok forumán olvastam.progman07 írta:Majd számoljátok össze, hányszor rúgott gólt a realnak, és esetleg nézzetek bele a 11-es BL döntő góllövői közé is.Már a tavalyi szezon alatt is, akárhányszor belenéztem a fórumba, azt láttam, hogy sokan el vannak tévedve - vezette a barca fölényesen a bajnokságot, volt egy rossz időszaka, amíg Vilanova beteg volt, mégis mindenki szidta őt. Aztán most itt van Pedro, aki azért rendesen letette a névjegyét, ha nem is Messi, és mindenki úgy kezeli, mint valami koloncot.
visca el barca írta:az a vicc h rosellék sztem 60-ért sem adnák oda senkinek
Maximálisan egyetértek, de még 25-ért is. Sosem kedveltem, nem is tartom jó játékosnak, vihetné Tellot és kövezzetek meg, de vihetné Alexist is. Persze kellene pótlás, de... mehetnének...Sanama írta:Szerintem már 30ért is gondolkodás nélkül kéne aláírni a papírt, nem hogy 40ért. Meg kell neki szépen köszönni azt a 1,5 remek évet, és bezsebelni a 40millát, nekem ez a véleményem.
Mondom ezt úgy, hogy első 2 szezonjában nagyon bírtam, és folyamatosan védtem, hogy ameddig "buta" (egyszerű) játékkal lő gólokat, addig egy rossz szavunk nem lehet rá. De azok az idők már bőven elmúltak.