A 3-ast átírni egy 4-esre, de nem fontos, csak akkor valaki törölje ki az utolsó soromat az aláírásomból.Mit szeretnél pontosan csinálni?

Kicsit fárasztó lenne válaszolni (már ötvenhatan megkérdezték előtted).Kash írta:Kicsit fárasztó lenne visszaolvasni,(Nem volt 3 napig netem) de valaki emlitette már a HSZ küldések rosszul kijelzett időpontját? Elküldök egz HSZ-t pl a Zene topikban, oda utoljára pl 14:35-kor irtak, én pedig 14:37-kor, és se nem dobja az ajánló tetejére, de még az időpontot sem jelzi ki normálisan...5-6x frissitenem kell az oldalt mire normálisan szortirozza. Zavaró, mert igy nem tökéletes a fórum átláthatósága.
Mit szeretnél pontosan csinálni?S.Agüero írta:Miért van az, hogyha az aláírásomban akarok valamit átírni, ezt írja ki? : Nem sikerült meghatározni a kép méretét.
![]()
Hol kellene meghatározni a sigem méretét?
na most tökéletes, az a +gomb is jól jön, meg most tényleg csak egyesével tölti beSlither írta: Tesztelgetem a videos scriptet, azert volt (lesz) a problema. A cel hogy tenyleg csak azt a videot toltse be amit lenyitunk, de ez kicsit trukkosebb mint gondoltam. Addig is ott egy +gomb a link mellett akinek nagyon belassitja a lokalis videobetoltes.
élő közvetítés topikban tényleg nagyon rossz, de amúgy nagyon hasznos funkció.Ez a fuknció nagyon nem jó, hogy ha aközben jött új hsz a topikba, mialatt írtam, akkor nem küldi el a kommentemet.
Nem pörgős topikokban talán ne mbosszantó, de pl. az élő közvetítésben 5x kellett küldésre nyomni, mire pont nem jött új hsz, és el tudtam küldeni.
Tesztelgetem a videos scriptet, azert volt (lesz) a problema. A cel hogy tenyleg csak azt a videot toltse be amit lenyitunk, de ez kicsit trukkosebb mint gondoltam. Addig is ott egy +gomb a link mellett akinek nagyon belassitja a lokalis videobetoltes.ZBarca írta:Én, ha megnyitok egy videót a Fórumon, azt írja ki, hogy undefined, vagy valami hasonlót és a videó képernyőjében sötétség van. De ha a videó linkjét bemásolom a felső böngészős részbe, ahol az url szokott lenni, akkor megnyitja. Másnak is van hasonló problémája, vagy csak az én gépem rossz? A válaszokat köszönöm!
Nyugi, azokat is kiveszem majd. Most meg kiprobalok par dolgot, hogy tudjam hasznalni bookmarkkent.visca el barca írta:hu mekkora egyetértésén még ilyet soha nem láttam itt
![]()
amugy ha a userek alol eltunt a kapott/adott like, akkor a hsz-nél lévő gomb minek maradt meg? van még vmi funkciója?
Slither írta:Amugy ha nem 'Like' lenne hanemakkor kevesbe zavarna az ellenkezoket?
együtt sikerülhet!ferninho írta: idáig shutter & ferni vs. Bob volt, most meg megy a shutter&ferni&Bobaz előző vitából kiindulva ez a hármas sokra lehet képes...
nem tudom, szerintem nincs ezzel gond. Valóban egyelőre szokatlan, és szerintem az előző fórummotor átláthatóbb volt, de ez is abszolút rendben van és kellett már a frissítés. ahogy ránézek a szavazásra, ez a like téma is ki lesz iktatva lassan.Bob_Marley írta: szerk: Lassan kezdem visszasírni a régi fórumot, critical error üzenetestül, mindenestül....
hát kb...persze, meg lehessen egymást taggelni, bökdösni, meg apámnak vagy unokaöcsémnek jelölni valakit.![]()
valamicskét használt, mert így már nem hal be a topik, ha megnyitom, de ahogy lenyitok egy videót elkezdi betölteni az összeset....Slither írta: Átalakítottam, hogy csak akkor kezdjen el betölteni ha lenyitják a videólinket, így már nem fog lassítani.