A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
na ezzel a résszel rohadtul nem értek egyet. neharagudj, az lehet, hogy sikeres játék volt így utólag, amit az atma választott, de az nem játék. ha átlag bíró lett volna, akkor nem engedi ezt és megszívják ezt a "sikeres játékot". az nem játék, hogy támadgatunk, támadgatunk, és amikor csináljuk a ritmusváltásokat, cseleket, kényszerítőket, akkor minden egyes alkalommal szabálytalankodnak.mess2009 írta:a bíró a Spanyol átlagot hozta egy eredendően durva meccsen mit tehet? le nem lőheti őket, a lapokat osztotta -néha jól néha kevésbé...
összgezve: gyorsabb, direktebb játék kell különben gyakran ezt fogjuk látni amit ma.

Minden komolyabb csapat gondot okozott volna ebből a Real még csak a vödör legalja.Tavaly még csak a Real okozott gondot a csapatnak
Viszont az elmúlt három meccsen kettő gólt rúgtunk. Egy Barcelona-tól ez harmat gyenge, szerintem, és akkor még a mutatott játékról ne is beszéljünk...Tombu írta:Az a durva, hogy az első 4 tétmeccsen kaptunk 1 gólt. Lehet nem lesz akkora gond a védelemmel...
Persze amíg mindenki egészséges!
A kupa megvan és kész
Nálam meg lemaradt a röhögős smile, annyira írtam, mert amúgy átjött.recrea írta:
Szarkazmus volt természetesen.
Szarkazmus volt természetesen.jangamen írta:csak szerényen. inkább azt érzem, hogy hamarjában elfelejteném ezt a kupagyőzelmet, mintsem büszkeséget. Nagyjából egy nulla volt a meccs, valódi gólhelyzetet sem tudtunk kialakítani.recrea írta:Kezdődhet az ünneplés!![]()
Korai még az ördögöt a falra festeni, tudom, de... változás kellene.