A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
abból a szempontból tényleg jó, hogy hozzászokunk a küzdős, hajtós meccsekhez. az viszont már nem annyira, hogy a tizenötödik percig minimum négyszer rúgták fel messit, az egyiknél filipe luis hátulról térdelt bele abba a combjába, ami korábban sérült volt. és semmi sárga nem jön, ehhez akkor se lehetne hozzászokni, ha folyton ilyen meccseket játszanának. nem is csodálkoznék, ha három - négy játékosunk holnap csak részben edzene együtt a csapattal, mert ezek a rúgások, azért nagyon tudnak fájni másnap, mégha meccs közben el is nyomja az adrenalin.Capon írta: Nem kimondottan szeretem a bírózást, bár én is megemlítettem a ténykedését, de az biztos, hogy szerencséje volt vele az Atléticonak. Hagyta, hogy ezt játsszák nem nagyon akart beleszólni a meccsbe, ezért írtam, hogy beszari volt.
Másik bíró az első negyed óra után megunja a 25 szabálytalanságot és a következő 3at sárgával jutalmazza, utána már mindenkinek leesik, hogy ebből ennyi elég volt. És hogy ezután hogy fogtak volna minket, hogy tudták volna tördelni a játékot már soha nem tudjuk meg, bár valószínűleg sehogy.
De azért nem ártott ez a kiképzés a srácainknak szerintem, had szokják csak a parázs meccsek hangulatát, ne a BL negyeddöntőbe pislogjunk, hogy ja fel kellett volna pörögni a meccsre.

Nem kimondottan szeretem a bírózást, bár én is megemlítettem a ténykedését, de az biztos, hogy szerencséje volt vele az Atléticonak. Hagyta, hogy ezt játsszák nem nagyon akart beleszólni a meccsbe, ezért írtam, hogy beszari volt.kristop írta:na ezzel a résszel rohadtul nem értek egyet. neharagudj, az lehet, hogy sikeres játék volt így utólag, amit az atma választott, de az nem játék. ha átlag bíró lett volna, akkor nem engedi ezt és megszívják ezt a "sikeres játékot". az nem játék, hogy támadgatunk, támadgatunk, és amikor csináljuk a ritmusváltásokat, cseleket, kényszerítőket, akkor minden egyes alkalommal szabálytalankodnak...mess2009 írta:a bíró a Spanyol átlagot hozta egy eredendően durva meccsen mit tehet? le nem lőheti őket, a lapokat osztotta -néha jól néha kevésbé...
összgezve: gyorsabb, direktebb játék kell különben gyakran ezt fogjuk látni amit ma.
na ezzel a résszel rohadtul nem értek egyet. neharagudj, az lehet, hogy sikeres játék volt így utólag, amit az atma választott, de az nem játék. ha átlag bíró lett volna, akkor nem engedi ezt és megszívják ezt a "sikeres játékot". az nem játék, hogy támadgatunk, támadgatunk, és amikor csináljuk a ritmusváltásokat, cseleket, kényszerítőket, akkor minden egyes alkalommal szabálytalankodnak.mess2009 írta:a bíró a Spanyol átlagot hozta egy eredendően durva meccsen mit tehet? le nem lőheti őket, a lapokat osztotta -néha jól néha kevésbé...
összgezve: gyorsabb, direktebb játék kell különben gyakran ezt fogjuk látni amit ma.

Minden komolyabb csapat gondot okozott volna ebből a Real még csak a vödör legalja.Tavaly még csak a Real okozott gondot a csapatnak
Viszont az elmúlt három meccsen kettő gólt rúgtunk. Egy Barcelona-tól ez harmat gyenge, szerintem, és akkor még a mutatott játékról ne is beszéljünk...Tombu írta:Az a durva, hogy az első 4 tétmeccsen kaptunk 1 gólt. Lehet nem lesz akkora gond a védelemmel...
Persze amíg mindenki egészséges!
A kupa megvan és kész
Nálam meg lemaradt a röhögős smile, annyira írtam, mert amúgy átjött.recrea írta:
Szarkazmus volt természetesen.