Kovbal88 írta:
Ja, hogy Neymar egyedül jobb, mint Villa meg Thiago volt...
Ha néztél tavaly Barca meccset, akkor láttad volna, hogy Alves semmit se csinált. Vagyis hasznosat biztosan nem. Adriano, aki nem hátvéd simán lefocizta, még Montoya is jobb pedig ő régen forma-1 es pilóta volt...
Villa sajnos tavaly egy 0 teljesítményt hozott le, Thiagoban (aki amúgy mellesleg az egyik kedvencem) még csak egy nagyon tehetséges csereember volt, akiből 1-2 év múlva lehetett volna kijelenteni, hogy igazából m9ilyen játékos. Szóval, igen, Neymarral egyedül valószínűleg jobban jártunk, mint Villa-val és Thiago-val együtt. Az utóbbival inkább egy jövőbeli ígéretet vesztettünk.
Azért nem jelenteném ki, hogy Alves semmit sem csinált, mert voltak nagyon jó meccsei, csak az emberek hajlamosak gondolkodás nélkül annyit mondani, hogy csak lövöldözi el Kenyába a labdákat, de a sok kényszerítőt stb. nem igazán veszik figyelembe.
Az pedig mi, hogy Adriano nem védő? Lehet, hogy én vagyok tudatlan, de ezt magyarázd már el nekem. Az biztos hogy nagyon univerzális játékos és az elsődleges posztja a baloldalon van, de neki majdnem mindegy hogy a pálya melyik szélén játszik a hátvédsorban.
Montoya pedig amennyi meccsen játszott, annyiból igazán nem lehet sokat leszűrni, az még a jövő zenéje.