Élő közvetítések
Ismétlődik a tavalyi idény: két ilyen gólt bekapni....
az elsőnél nagyon nemtom mit csinált ott a védő, a második meg...
szöglet, fejes... ismét megmutatkozott, hogy nincs fejelő játékosunk.
hihetetlen, hogy helyzet nélkül kapunk két gólt
az elsőnél nagyon nemtom mit csinált ott a védő, a második meg...
szöglet, fejes... ismét megmutatkozott, hogy nincs fejelő játékosunk.
hihetetlen, hogy helyzet nélkül kapunk két gólt
Akkor is a Messi-Fabre duó remekelt úgy emlékszem. De most van már egy Neymarun is.Na meg Pedro.....Sipi24 írta:Még a végén lehet megismétlődik a tavalyi 4-5-ös Depor elleni mecss![]()
kezdem a jókkal: a Messi Iniesta Neymar hármas életre kelt, különösen Messinek örülök, engem megszívatott az eddigi produkciójávak, de mostmár látom, rendben van a srác. a védelmünk.....?! sajnos összeomlott öt perc alatt. a határozatlan elkésett belépők, a szögletre való helyezkedés, honnan adtak be az első gólra? Alba mellől. sajnos az a baj, hogy most vérszemet kapott a Valencia ha nem tudjuk megfogni őket még egy góllal, akkor baj lehet.... a remek első félidő egyébként reményt ad a folytatásra is.
Engem az eredmény nem zavar, itt a végén kijött a lépés az ellenfélnek, de amúgy nagyon jók voltunk, ez az a játék, amire törekedni kell egész évben, és akkor nem lehet baj.
Valdes rohadt jó formában van erre a védelem össze hoz szegénynek két gólt:((
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
Varatrix írta:Amit Feri mondott Luizról, hogy Barcelonában van, stb az igaz? Eddig nem voltam itthon így keveset neteztem, de ezzel nem találkoztam. Én már lemondtam a védő igazolásról.
Reklámfilmet forgat Barcelonában...Nem lesz itt igazolás...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Varatrix
- Director del Fútbol
Amit Feri mondott Luizról, hogy Barcelonában van, stb az igaz? Eddig nem voltam itthon így keveset neteztem, de ezzel nem találkoztam. Én már lemondtam a védő igazolásról.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Amúgy az a dúrva hogy sokkal jobbak vagyunk,sokkal jobban pörgünk a pályán...
Az első gólról sztem nem tehet senki,tényleg miért mindíg ellenenük kell lőnie mindenkinek az élete gólját...De a másodiknál sem mondom hogy mekkorát lámáskodtunk igazából marha jól adták be marha jól ment fel a gyerek...nem tudom sztem ivott egy kis gumibogyószörpöt meccse előtt...
A nagy lámáskodás itt annál a hazaadásnál volt,na az szörnyű volt,amúgy meg leginkább "pechünk" volt hogy a Postiga gyerek olyat csinál a pályán ami ritka...Lehet meg is veszi még gyors a Real 200milláért,végülis van még kb 24órájuk... 
Az első gólról sztem nem tehet senki,tényleg miért mindíg ellenenük kell lőnie mindenkinek az élete gólját...De a másodiknál sem mondom hogy mekkorát lámáskodtunk igazából marha jól adták be marha jól ment fel a gyerek...nem tudom sztem ivott egy kis gumibogyószörpöt meccse előtt...

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az a hosszabbításban esett, s nem 1 percen belül.Deus írta: Postiga a 45. percben lőtt két gólt! Le kell igazolni

4-1 helyett 3-2. Remek. A védelmünk megint a tavalyi gyászos formáját idézi. Még 3-0-nál is folyamatosan érződött, hogy életveszélyesek a labdavesztéseink, mert elsősorban a szélen nem zárunk vissza rendesen. Még ez a harmatos Valencia is totálisan hülyét csinál a védelmünkből, a játékosaink sokszor csak fejvesztve rohangálnak, mint pók a falon. Piszkosul nehéz félidő vár ránk, főleg annak fényében, hogy még a szerdai gyilkos meccs is a srácok lábában van. Őszintén szólva most egy lyukas garast sem tennék még a pontszerzésünkre sem.
Pedro ma is nagy 0, adott egy gólpasszt az ellenfélnek, a ziccert meg kihagyta.Fabre, Messi , Neymar hatalmas!
Védelmünk tudják, mikor kell izgalmassá tenni a meccset 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem láttam az első félidőt, de ahol 5 gól van az már baj.socio66 írta:Bobnak biztos tetszik a meccs.

visca el barca írta:ez a szerencsetlen életében nem lőtt ennyi gólt...
Meg ilyet...

Persze semmi szükség egy magasabb, jól fejelő védőre... 

valahogy éreztem 0-3 után is, hogy nincs meg a meccs... ezzel kéne kezdenie valamit Tatának,hogy ha nyeregbe vagyunk ne vegyünk vissza.
A bíró a 2. félidőben mennyit fog hosszabbítani, ha vezetünk? 10 percet? 2 perces első félidős hosszabbítást sérülés nélkül én még nem basztam. Meg a lesre behúzott Neymar gól. Tavaly előtti idény feelingem lesz ilyenektől, mikor tolták a Madridi szekeret
94:39 6 - 1
-
- Director del Fútbol
ezt a rohadt félidőt is mikor le kellett volna már fújni ?!