Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
a meccs végén is volt egy olyan jelent, hogy vitte egyedül 54398 védőre nézelődött nézelődött, sehol semmi segítség, aztán 35 perc után megérkezett tello és inkább kitette neki, pedig simán bevihette volna a dzsungelbe...Dr.Dre írta:Messi mintha egy kicsit önző lenne... Nem?
Vagy csak én látom így?
Persze ettől függetlenül nagyon szép teljesítmény a 3 gól, le a kalappal.

Remélem felfogtad, hogy a szemét csak terelt az üres asztal miatt, amin épp azelőtt vágta gerincre a szőke HR-es csajt, mielőtt benyitottál, és szegény csaj valószínű még az asztal alatt sumákolt akkor is.Miksi Józsefné írta:Nekem volt egy főnőköm az mindig azt mondta az üres asztala mellett, hogy nem biztos,hogy az dolgozik akinek tele van az asztala.

Hogy hívták a főnököd? Konfuciusz?Miksi Józsefné írta: Nekem volt egy főnőköm az mindig azt mondta az üres asztala mellett, hogy nem biztos,hogy az dolgozik akinek tele van az asztala.

Igazándiból az az érdekes, hogy ha ez így is történt... sok kivetnivalót nem találok benneXavi001 írta: Utóbbira egyszer rárivallt: Mit művelsz? Új vagy, egy senki, inkább nekem passzolj. Ezért vagy itt, ez a feladatod.”
Az Udinesétől 37 millió euróért igazolt Sánchezhez hozzávágta: “Ahhoz képest, milyen rossz játékos vagy, nagyon sok pénzt fizettek érted. Kevés gólt szerzel, jobb lesz, ha ezt rám bízod.”

Xavi001 írta:Drága nemzeti sport, szégyen ez a lap.
Két U19-es spanyol válogatott játékos elmondása alapján Lionel Messi kegyetlen is tud lenni. Azt mondják, rendre megalázza a fiatalokat a Barca edzésein – írta a Nemzeti Sport.
.
Én pont ezt a részt imádom. Az a baj, hogy ezt annyira beledumálták az emberek fejébe. Villa mindenképpen ott akart lenni a VB-n, a Barca viszont hozta Neymart, aki az ő helyén játszik. Még ha megsérül vagy rossz formába kerül akkor is van még néhány játékos akivel meg kellett volna küzdeni a helyért. Nem akart egy Larsson szerepkört betölteni, ha van olyan (nem is gyenge) csapat, ahol stabil kezdő lehet. Inkább örülhetne, hogy fillérekért odaadtuk az Atletico-nak és nem kellett egy huza-vonába keveredni.Xavi001 írta:Drága nemzeti sport, szégyen ez a lap.
A lap úgy tudja, még egy Messi-ellenes klikk is kialakult a katalánok öltözőjében,az pedig eddig is ismert volt, hogy David Villa részben Messi miatt távozott a csapattól.

Szia, köszi, hogy szóltál, akkor meg sem nézem! Többet nem jövök...kristof121314 írta:Sziasztok ma nagyon rossz mecs lessz messi nélkül de remélem Neymar nagyon nagyot hoz