Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Belegondoltál abba, hogy a többi csapat miért nem vásárol meg mindenkit aranyárakon? Ha rájöttél, akkor szólj!mess2009 írta:én egy dolog miatt nagyon is irígylem a Madridot: a mai európai élvonalban lehet rossz csapat kiváló játékosok halmazából, de lehetetlen jó csapatot(úgyértem top!) csinálni alkalmatlan vagy gyenge állományból! a Madrid menedzsmentje a maga részéről megtette amit kellett, a többit persze még össz kell rakni de legalább van esélyük!! ma még ugyan tehetünk csodát de nekem az az érzésem ezen a téren 1:0 a Madridnak.
Özil? Nálunk is beférne a kezdőbe. Hihetetlenül jó játékos, csak egyes Real szurkolók hajlandóak ugyanúgy lehúzni, mint mindenkit, akinek van 2 rosszabb meccse... Vki múltkor bedobott egy statisztikát, miszerint ha jól emlékszem Özil amióta Madridban van 25 gólpassz alá 1 szezonban sem ment...visca el barca írta:hát így hogy egy nap van, ez necces, de amugy simán benne van h lelép. neki a kezdőben semmi keresni valója nincs (soha nem is volt), minek padozzon ha a muba kezdő is lehetne. bár moyes is jo nagy hulye ha megveszi...
Neymar ára hivatalosan 57 millió euró, kommunikálva lett a nyilvánosság felé. Ebben benne van a +10, meg az aláíráspénz is.jenooo írta:Én nem teljesen értem ezt a fennakadást a pénz miatt úgy, hogy még 1 percet sem játszott. Az egy dolog, hogy a madrid ilyen hülyén kommunikálja le az átigazolási összegeket, de azért Neymar sem annyiba került centre pontosan, mint amennyi a hivatalos ára. Tavaly elég sokat lehetett olvasni erről a bizonyos 10 milliós előlegről, illetve azt is egész sok helyen megszellőztették, hogy a fater is kapott nem kevés kenőpénzt (azt mondjuk sosem tudjuk meg, hogy pontosan mennyit). De így mindent összevetve is a valódi ára inkább 70 millió körül lehet, ami valóban nem 90 millió, de egy eddig csak brazil ligában bizonyított játékosért ez az ár szintén túlzó. Na de majd az idő eldönti, hogy melyikük érte meg jobban az árát. Annak idején Ronaldo átigazolásakor is nagy volt a felbolydulás, azóta viszont bőven visszahozta az árát, sőt. Majd meglátjuk, hogy ez a két újoncnak hogyan fog sikerlüni.
Nem vagyok a Real Madrid konyveloje, szoval en se ismerek minden reszletet, viszont erdekelt a tema es utana olvastam.Gergely írta:h3xOr ezt gondolom te sem gondoltad komolyan? Hihetetlen mennyire benne vagy a Madrid pénzügyi ügyleteiben!
Persze nem tudni, de kétlem, h őt tennék meg a legjobban fizetett játékossá Madridban...Dr.Dre írta:Gareth Bale keresete a Real Madridban... :
Évente: £15,600,000(≈18 millió 295 ezer euró)
Esetleg nézd meg pl.ITTh3x0r írta: 150 millio meccsbevetelek, stadion tura, tagsagi dijak
160 millio musorkozvetitesek
40 millio BL penzek + baratsagos meccsek
165 millio marketing
sehol se latom a spanyol allamtol kapott tamogatasokat...
150 millio meccsbevetelek, stadion tura, tagsagi dijakMichaaBee írta:A Real meg spanyol adópénzből, miközben többszázmilliós tartozásaik vannak. Most ez így sokkal jobb?Köztudott, hogy a Real és a Barça is jelentős adósságban van, ennek ellenére úgy repülnek a 31 milliók Illarramendikért meg a 91-ek másfél szezonos PL-csókákért, hogy öröm nézni... A pénz honnanlététől eltekintve (bár nem feltétlenül etikusabb egy 25%-os munkanélküliséggel küzdő ország pénzéből költeni, mint egy arab sejknek a wc-papírját)
Ezt a felsőbbrendűséget sokan szívesen hangoztatjátok, aztán meg nem értitek, miért nagyítja fel a média, és általában az emberek a hibáitokat.REMY írta: Valaki megteheti valaki nem.
A Real meg spanyol adópénzből, miközben többszázmilliós tartozásaik vannak. Most ez így sokkal jobb?REMY írta:Valaki megteheti valaki nem.S.Agüero írta:A hivatalos összeg: 91 millió font, azaz 107 millió euró!
És 6-9 millió euró között lesz a bónusz, amit akkor kap meg a Spurs, ha 8 vagy több gólt rúg Bale és minimum 16 meccsen pályára lép.
Szóval 115 millió euró, gratulálok a Realnak, nekik is köszönhetjük azt, hogy ilyen magasak az árak, taps...
Azért a Realt ne hasonlítsad a PSG, City, Anzsi, Monaco csapatokhoz, akiknek milliárdos tulajdonosok kellenek, hogy igazolni tudjanak.
no... érdekes.SkySports: Mesut Özilért bejelentkezett a Manchester United, PSG és az Arsenal is. A német játékos kevesebb játéklehetőségre számíthat ebben a szezonban, így elképzelhető, hogy távozik az átigazolási szezon utolsó napján. A Real Madrid az Arsenallal előrehaladott tárgyalásokat folytat. Az angolok 45 millió euró körüli összeget szánnak a német karmesterre.
Valaki megteheti valaki nem.S.Agüero írta:A hivatalos összeg: 91 millió font, azaz 107 millió euró!
És 6-9 millió euró között lesz a bónusz, amit akkor kap meg a Spurs, ha 8 vagy több gólt rúg Bale és minimum 16 meccsen pályára lép.
Szóval 115 millió euró, gratulálok a Realnak, nekik is köszönhetjük azt, hogy ilyen magasak az árak, taps...
Ezt a hivatalos adatot hol találtad? Belinkelnéd nekem légy szíves?S.Agüero írta:A hivatalos összeg: 91 millió font, azaz 107 millió euró!
hogy is szoktátok?h3x0r írta:" Nincs egyetértést a médiában Gareth Bale árát tekintve. A spanyolok egyöntetűen ragaszkodnak a 91 milliós vételárhoz, amivel továbbra is Cristiano Ronaldo lenne a világ legdrágább játékosa. Ezzel szemben az angol oldalak 100 illetve 101 millió euróról beszélnek, ezzel Bale-t téve a világ legértékesebb játékosává."