2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt a hivatalos adatot hol találtad? Belinkelnéd nekem légy szíves?S.Agüero írta:A hivatalos összeg: 91 millió font, azaz 107 millió euró!
És 6-9 millió euró között lesz a bónusz, amit akkor kap meg a Spurs, ha 8 vagy több gólt rúg Bale és minimum 16 meccsen pályára lép.
Szóval 115 millió euró, gratulálok a Realnak, nekik is köszönhetjük azt, hogy ilyen magasak az árak, taps...
hogy is szoktátok?h3x0r írta:" Nincs egyetértést a médiában Gareth Bale árát tekintve. A spanyolok egyöntetűen ragaszkodnak a 91 milliós vételárhoz, amivel továbbra is Cristiano Ronaldo lenne a világ legdrágább játékosa. Ezzel szemben az angol oldalak 100 illetve 101 millió euróról beszélnek, ezzel Bale-t téve a világ legértékesebb játékosává."
Amikhez nekünk továbbra sincs semmi közünk.S.Agüero írta:Szóval 115 millió euró, gratulálok a Realnak, nekik is köszönhetjük azt, hogy ilyen magasak az árak, taps...
visca el barca írta:könyörgöm el ne kezdjétek már ajnározni őket... meg mi ez a duma h megy a tiki-taka oszt csá?évek óta ezzel vagyunk toppon... mit szeretnél látni? ívelgessünk mi is?
Srácok. Én nem kötekedésből írtam amit írtam. De reklám madridot sosem szabad leírni. Bár még korai bármit is mondani, hisz épp csak elkezdődött a szezon, de én látok fejlődést náluk.lui1698 írta:A tiki-taka-t aki meg unja, meg szeretne minden évben más taktikával kiálló csapatot nézni, az szerintem rossz bandának szurkol...
Ronaldo is kozeppalyas?Castiel írta:Nos ha meglesz nktek Bale, akk adhatjátok Varane-t.A Walesivel úgyis a tizen akárhánadik kp érkezett. Csak eljátsza vmelyik a posztját.
![]()
értemferninho írta:nem hivatalos, de már jó pár napja 100%.Castiel írta:Kicsit lemaradtam a dolgokról, Bale a Madridba igazolt?
a Spurs tologatja, hogy letudják rendezni az igazolásokat....
de hogy minek?... max annyit tudnak vele elérni, hogy még nem tudnak mutogatni pl most az Ajaxnál, hogy van ott még pénz, adjatok még... de mindenki tudja, hogy Bale a Realba igazol, szóval....
most ugye Eriksenre kell várni...