visca el barca írta:könyörgöm el ne kezdjétek már ajnározni őket... meg mi ez a duma h megy a tiki-taka oszt csá?

évek óta ezzel vagyunk toppon... mit szeretnél látni? ívelgessünk mi is?

lui1698 írta:A tiki-taka-t aki meg unja, meg szeretne minden évben más taktikával kiálló csapatot nézni, az szerintem rossz bandának szurkol...
Srácok. Én nem kötekedésből írtam amit írtam. De reklám madridot sosem szabad leírni. Bár még korai bármit is mondani, hisz épp csak elkezdődött a szezon, de én látok fejlődést náluk.
A tiki-takáról meg annyit, hogy igen évek óta ezzel vagyunk toppon. DE azért ha belegondolsz, egyre többen ismerik ki ezt a taktikát és egyre többen fejlesztik ki a hatékony védekezést ellene. Azért az előző évben szenvedtünk rendesen. (tudom edrő nélkül nehéz, hiába top csapatról beszélünk) Nincs a tiki-takával gond, de nem árt, ha van más taktikai opció is. Tito első meccsein hozott pár forradalmi dolgot. Pl az ívelgetést. És tetszett az embereknek és jól is ment a srácoknak. Sajnos ez később elhalt.
Az évek során szerencsésnek mondhatom magamat. Láttam élőben játszani a Rivaldo érát Júdással, Kluiverttel, Overmarssal, a De Bore testvérekkel.
Majd láttam nem 1x Dinhot, Etot, Decot, Marquezt.
Voltam kint meccsen a triplázásnál, és voltam kint az előző szezonban is.
Van több kint élő ismerősöm, köztük támogató tagok, igazi Cluék is.
Ők is örülnének ha lenne plusz taktikai repertoár. Sokan köztük és én is hiányolom a távoli lövéseket. Néha az égnek áll a hajam attól, hogy a végletekig kipasszolgatják a helyzeteket, sokszor az eredményesség kárára. Innen Magyarországról könnyű dumálni (nekem is) de higgyétek el, kint is örülnének pár új, "forradalmi" taktikai elemnek. És ők csak tudják, hisz a Barcelona az életük, a minden napjuk, a csapatuk.
Egyébként, ha megengeditek a személyes, 11 élőben látott meccs után, én a Dinho&Rijkaad (2005-2006) érát szerettem a legjobban.