Mekkora szerencsétek van.. atyaégGareth Tello írta:Négy perc ráadás. Gyerünk!
Ilyenkor hiányzik nagyon egy Bale...

Szurkolok most én is.Gareth Tello írta:0-0-ra állunk Cardiffban 37 perc után, de elképesztő mezőnyfölényben játszunk, érik már egy gól.
A kezdő: Lloris, Walker, Dawson, Vertonghen, Naughton, Dembele, Paulinho, Townsend, Eriksen, Sigurdsson, Soldado.
Eriksen eddig MOM, de Siggy és a Dembélé-Paulinho páros is tetszik.
Townsendnek meg annyi kapuralövése volt pár meccs alatt a PL-ben, mint tavaly a Spursnek összesen.De azért jó lenne, ha egyből végre gól is lenne.
![]()
COYS!
A mú az angol Videoton. A büntető meg a kiállítás az ellenféltől alap.Alcantara írta:A MU arcpirító tizenegyest kapott ajándékba. Nem túl sűrűn nézem a meccseiket, de valahogy mindig sikerül kifogni egy ilyen "szekértolós" játékvezetői tevékenységet.
Ott is a gólpassz.shutterisland írta:zil a kezdőben a sunderland ellen.
![]()
A tavalyi idénye nem sikerült valami jól, és akkor még enyhén fogalmaztam, ráadásul Danny Rose, aki visszajött kölcsönből, eddig remekül játszik, így szinte biztos, hogy ő lesz az első számú balbekk.visca el barca írta:a szpörsz vajh miért adta kölcsönbe a qpr-nek assou-ekottot? én ha néha láttam játszani elég jól tolta
Nem túlkoros ő Wenger Arsenaljaba?Initom írta:ÖZIL IS A GUNNER !! OFFICIAL !! 47 MILLIO!!
Lehetséges, hogy Coentrao mégis távozik a madridtól.visca el barca írta:a szpörsz vajh miért adta kölcsönbe a qpr-nek assou-ekottot? én ha néha láttam játszani elég jól tolta
Akkor még szerencsésen megúszta, mert ahogy kinézett a képernyőm meg az arcáról lerívva azt hittem több hónap lesz.ab1daL írta: Sky Sports szerint egy hónapra kidőlt.
Sky Sports szerint egy hónapra kidőlt.bence-barca írta:GT, Capoueról tudsz valamit? Ma utsó 25 percet néztem az észak londoni derbiből, és elég csúnyán lesérült, hordággyal is hagyta el a pályát. Meg már mikor földre került lehetett látni, h nagyon szenved.
Szeptember 2. án éjfélkor zárS.Agüero írta:Nem úgy volt, hogy tegnap éjfélkor lejárt az átigazolási időszak?