Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sanchez már a felkészülési meccseken mutatta, hogy jó szezonja lesz. Pedro pedig szerintem tök jó eddig. Neymar ráijesztett.Elől pedig ha Neymar beválik, meglesznek Messivel, de Sanchez ha idén sem robbant, és Pedro is hozza az elmúlt 2 éves teljesítményét, akkor kell majd valaki előre is.
Szinte tökéletes hozzszólás, Puyolt nem bántanám, de tény ő inkább van kint, mint bent a csapatba. Cuenca meg nem rossz játékos szerintem. Villa hatalmasat játszott a Valenciában és most, megindult a szekér az Atleticoban is... itt valahogy kevés volt, bár "alig" játszottconnor írta:Számomra hatalmas kudarc ez az átigazolási időszak. Ment: Villa, Thiago, Abidal és érkezett: Neymar, Cuenca... (Afellay-t én nem írom ide, ő egy büdös percet nem fog játszani, még akkor sem, ha felépül tavaszra).
Tulajdonképpen ott tartunk ahol az átigazolási időszak kezdete előtt. Már ott el van kúrva az egész, hogy Tito döntése - véleménye - miatt távozott Thiago, aki Martino-nál valószínűbb, hogy maradt volna.
Feleslegként egyrészt ott van Oier, akit felhoztunk, gyanítom azért, hogy szokja az első csapat légkörét ,mert jövőre Pinto visszavonulásával ő lesz a 2. számú kapus. Ez így szép és jó, de ha egy árva percet sem fog játszani akkor minek hoztuk fel? Hogy üljön egy évig a padon, ahelyett, hogy védene a B-ben? Hülyeség. Másrészt ott van Dos Santos, aki a büdös életben nem lesz meghatározó játékosa a csapatnak, így csak veszi el a perceket az egyesek által Xavi utódnak tartott, nagy tehetség Roberto elöl. Ha viszont Santos olyan kib.szott jó, akkor minek hoztuk fel Roberto-t , miért nem hagytuk a B-ben vagy adtuk kölcsön... és akkor ott van Afellay és Cuenca, akik még a kutyának sem kellettek még kölcsönbe sem. Tehát ha nagy jóindulattal Dos Santost nem soroljuk ide, akkor is csak 22 fős az a 25 fős keret...
És akkor az erősítések. "Erősítések". Abidal-t eladtuk, amire júniusban azt mondtam, hogy igen, jó döntés, mert létszámon felüli. Így viszont, hogy nem igazoltunk védőt, nagyon is szükség lett volna rá Porcelán-kapitány újabb sérülése esetén. Thiago távozott, aki a legnagyobb kp tehetségünk volt Xavi posztjára. Máshol keresik, veszik euro 10 milliókért a tehetségeket, mi meg elpazaroljuk (direkt nem "eladjuk"-ot írtam) a legnagyobbat...
Az egyedüli erősítést a Neymar-Villa "csere" jelenti. Bár én inkább adtam volna Pedro-t vagy Sánchez-t.
Mindenki elmondta, hogy kell védő, de elb.sztunk mindent. A nyakamat rá, hogy a Verthongen - Agger vonal csak média kamu volt és végig szórkoztunk Silva-val és Luiz-zal akiket szinte képtelenségnek látszott leigazolni. Közben olyan védők váltottak klubot, mint Touré, Sakho, Demichelis, Marquinhos vagy Lugano. Jó, egyikük sem tökéletes, de a mostani helyzethez képest mind előrelépés lett volna.
És akkor sírunk, hogy nincs pénz, de Abidal és Valdes ingyen, Villa aprópénzért és thiago is mé így is áron alul ment el.
azért ez nagy retekség...connor írta:Porcelán-kapitány
én is+én semTZS írta:Sakho-s dolgot én is nagyon sajnálom, és abszolút nem értem...
Nem játszott hétvégén a Chelsea, pénteken játszott az európai szuperkupáért.neobarca írta:Több Barcelonához közeli forrás lehozta, hogy jelenleg is a városban tartozik. Nagy meglepetés lenne. Én személy szerint nem bízom a dologban, de ha igaz és tényleg ott van, talán nem várost nézni. Egyébként nem tudom, de 7végén játszott a Chelsea bajnokián? Mert abból ki lehet indulni, mennyire valósak a híresztelések...pitta19 írta:Tegnap a meccs közben mondta Farkas Norbi, hogy David Luiz szombat óta Barcelonában tartózkodik. Erről esetleg valaki valamit?
Habár a vezetőség kategorikusan kijelentette, hogy nem lesz nyáron több igazolás, hátha meglepnek minket...
Több Barcelonához közeli forrás lehozta, hogy jelenleg is a városban tartozik. Nagy meglepetés lenne. Én személy szerint nem bízom a dologban, de ha igaz és tényleg ott van, talán nem várost nézni. Egyébként nem tudom, de 7végén játszott a Chelsea bajnokián? Mert abból ki lehet indulni, mennyire valósak a híresztelések...pitta19 írta:Tegnap a meccs közben mondta Farkas Norbi, hogy David Luiz szombat óta Barcelonában tartózkodik. Erről esetleg valaki valamit?
Habár a vezetőség kategorikusan kijelentette, hogy nem lesz nyáron több igazolás, hátha meglepnek minket...
Azért az a barátságos meccs innen sem maradhat ki.szarvasember írta:Barcelona are preparing to sign David Luiz for £33.78M + Bartra + 1 Game in London . A value of £44M. [Mundo]
Szegény... hogyan fog most így megélni? Szűk idők köszöntene beferninho írta: Úgy tudom, hogy évi 6 milliót fog keresni a Chelseanél, az azért nem sok, mondjuk volt mit felhalmoznia...
Úgy tudom, hogy évi 6 milliót fog keresni a Chelseanél, az azért nem sok, mondjuk volt mit felhalmoznia...Barcaman14 írta:Pláne ha megnézzük, az utóbbi időben mutatott fizetési igényeit.blaugrana99 írta:Hát Samuról lemaradtunk. Elvitte a cselszki.