NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.15. 10:34:18

visca el barca írta:ezt nem értem
Azt akarják, hogy minél kevesebben látogassanak ki a stadionokba, mert így többen ülnének le a tv elé. A közvetítési díjak nagy része meg az MLSZ-hez folyik be. Valami ilyesmit, akart kifejteni davi10, ha jól sejtem(?)

De szerintem ennek nem sok alapja van. Másban kell keresni az okot és nem az időjárásra gondolok, meg egyéb köntörfalazásra. Miért fizetne bármennyit is egy felcsúti vagy egy paksi szurkoló(sorolhatnám az egész NB1-et), amikor 90%-ban csak a nézhetetlen, pocsék színvonal zajlik a magyar pályákon és mindezt nem éppen ékszerdoboz szépségű stadionokban. :roll:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.15. 10:19:34

davi10 írta:Nem akarok baromságot mondani, de én olvastam valami olyasmi okfejtést, hogy konkrétan senkit nem akarnak a stadionokba, mert a jegybevétel a klubhoz megy, a TV-s közvetítések nagy része meg hozzájuk.
ezt nem értem
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.15. 09:33:10

Hát szerintem ezzel egyedül vagyok, de én tegnap este "Nemet mondtam a biszem-b*szomra a Mennyei Bajnokság kedvéért", és inkább a Fradi meccset néztem (persze igyekeztem kapcsolgatni).

Végre eljött az idő, hogy se Valpoort, se Tuijp nincs a pályán, bár sztem Valpoortot inkább egy Pápa ellen kéne játszatni, mint egy Debrecen ellen. Amióta Tuijp padozik, Böde kezdi megtalálni a tavalyi önmagát. Holmann pedig fantasztikus :D Szerintem 5 éven belül simán lehet válogatott.
Besic megint tanári volt, hihetetlen ez a srác!
Diallo pedig hozta nem volt olyan jó, de azért jobb, mint Valpoort.

Gersonnak nem tudom mi volt eddig posztja, most szerintem szűrőként számítanak rá, de minden 2. megmozdulását lefújják, pedig tök jól játszik a srác, csak nem egy Józsi(értsd: belemegy a testi kontaktba simán).

Mateos meg semmi különös, 1 dolgot vettem észre nála, mi hihetetlen profi és ebből még nagyot profitálhatunk; az indításai. Olyan egyszerűen szökteti a csatárainkat kb. a saját 16-os unkról, mint senki más.

Józsinak meg akármennyire nem bírom, remélem nincs komolyabb baja, mert lehet Ő is az a játékos, hogy csak akkor vesszük észre, ha nincs a pályán, és tényleg bemozgatja a fiúkat, hasznos. Más okát nem látom annak, hogy stabil kezdő.

Somalia is szerencsére felépült, hasznos lesz az Újpest ellen.
Remélem azért az idei derby nem lesz olyan szoros, mint a tavalyi, kicsit sztem fosnak a srácok (főleg Adamsre meg Diallora leszek kiváncsi, akik soha sem játszottam még 10 000+ néző előtt)

Ez meg... szomorú.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.14. 19:56:29

visca el barca írta:csányi és az ő családbarát stadionjai

Paks-Kaposvár 8-900 néző
Újpest-Haladás 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző

vajon mikor veszi észre magát ez a hájfejű?
Nem akarok baromságot mondani, de én olvastam valami olyasmi okfejtést, hogy konkrétan senkit nem akarnak a stadionokba, mert a jegybevétel a klubhoz megy, a TV-s közvetítések nagy része meg hozzájuk.

De ez akkor is szánalmas... Csányi az az ember(?), akit még Egervárinál is jobban utálok a hazai fociban.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.14. 19:01:43

Stalkyard írta:

Paks-Kaposvár 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző

Az szép. Ennyien egy megye 1-es rangadón szoktak lenni... Egyre gyalázatosabb a helyzet, amiért senki mást nem okolhatnak a focisták, a klubvezetők, és az MLSZ, csakis saját magukat. Ilyen szennyre, ami manapság magyar bajnoki meccs néven fut, én se szívesen járnék ki.
10 éve ilyen a focink, nem értem mi a probléma. 2-3 éve simán meg volt 2-3000 néző átlagban.

hja a felsorolásból kimaradt a kispest, most nézem a meccset, ott is vannak 4-500-an =D>
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.09.14. 18:45:54

Paks-Kaposvár 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző

Az szép. Ennyien egy megye 1-es rangadón szoktak lenni... Egyre gyalázatosabb a helyzet, amiért senki mást nem okolhatnak a focisták, a klubvezetők, és az MLSZ, csakis saját magukat. Ilyen szennyre, ami manapság magyar bajnoki meccs néven fut, én se szívesen járnék ki.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
visca el barca
Presidente del Barça

2013.09.14. 18:36:29

csányi és az ő családbarát stadionjai

Paks-Kaposvár 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző

Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.13. 12:36:08

Buzsáky aláírt a Fradihoz.
http://www.youtube.com/watch?v=faEBHWFX47E" target="_blank
Én is nagyon örülök neki, remélhetőleg jó formában is van, miután velünk edz egy jó ideje.
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.08. 18:38:07

Na Buzsáky kezdő volt a Fradiban a Vojvodina ellenni barátságos mérkőzésen. Ahogy olvastam gólpasszt adott és volt egy veszélyes lövése és még a meccs emberének is megválasztották! Remélem sikerül leigazolni, mert Vassnak már új csapata van.
Mondjuk az Újpest elleni kezdőben már szívesen látnám :D

Szerk.: Közben Buzsáky aláírt, hála a jó Istennek :d

Ez a Diallo meg mindíg is mondtam, hogy szerintem sokkal több van benne, mint Valpoortban. Milyen gólt ollózott tegnap :shock:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.09.05. 17:06:21

ha egy rudolfra van szükség, már régen rossz.

alapvetően egy csatárral nyomjuk, ha jól tudom, oda meg ott van szalai, esetleg böde vagy nikolic.
még szabicsot is említhetném, ő is előrébb van azzal, hogy egy sturm grazban játszogat a helyett, hogy egy fél ország rajta röhög, hogy diósgyőrben is nulla.

ha feljavul rudolf valami csoda folytán, a keretben talán lehetne helye, mert magyar szinten tényleg jó csatárnak számított, lehetne 1-1 villanása, de szerintem 28 évesen ki lehet égni, és ő tulajdonképpen ki is égett.
kizártnak tartom, hogy ő valaha is meghatározza (vagy csak akár fontos szerepet is játsszon) a válogatottat/válogatottban.

filkorhoz meg annyit, hogy pár éven belül szinte biztosan láthatjuk itthon is, szinte folyamatosan nb1(mb1 :mrgreen: ) színvonalú csapatokban nyomja így is.
mondjuk ha van egy kis esze, marad még, így talán többet keres és szebb helyeken élhet. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.05. 10:42:22

Szerintem meg egy jó Rudolfra szükség van, s 28 éves emberről beszélünk, aki valóban nem igen találja mostanában a helyét, de pont hogy azért szurkolok, hogy megtalálja, mert egy agilis jó kis játékosról van szó, s ilyenre meg mindenhol mindig szükség van. Le van eresztve? Igen.De ama gondolatmenetet nem értem, miért szeretnénk ha ez így maradna, erre reagáltam, illetve hogy olyat mondani, hogy remélem nem lesz soha csapata meg pláne elég rosszindulatú gondolat.
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.09.04. 12:34:58

Filkort egyébként én sem nagyon tudom hova tenni. :D Anno még bombahír volt, hogy milyen fiatalon került Olaszországba, hatalmas tehetség stb...A magyar tehetségeknél előszeretettel pufogtatott jelzők, aztán meg dobálják őt is jobbra-balra az olasz másod/harmad osztályú klubok.

De az U20-as VB-n bronzérmes csapat két húzóemberével is meglehet nézni mi lett. :roll: Koman és Németh is csak vergődik és igazán egyik sem rak le sehol értékelhető teljesítményt. Néha egy gól, gólpassz, aztán öt meccs múlva nem kezd, majd később a keretben sincs benne, aztán jön a hír, hogy eligazolt, mert az edző nem számol vele, természetesen fogalma sincs, hogy miért.

Teljesen egyértelmű, hogy hatalmas mentális problémákkal küzdenek a magyar játékosok.(tisztelet a kivételeknek) Amíg ezt nem tudjuk orvosolni, addig semmilyen szinten ne várjuk kiugró eredményeket, maximum kisebb részsikereket.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

socio66

2013.09.04. 10:48:04

Bob_Marley írta:..
Szerintem ha a válogatottnak egy ilyen mindenhonnan kirugdosott, alibi emberre van szüksége, akkor nincs miről beszélni, komoly eredményekhez nívós külföldi csapatokban folyamatos játéklehetőséghez jutó játékosokra van szükség, nem Rudolf lesz a mérleg nyelve.
Egyébként most kicsit utánanéztem, a kedvencem Filkor, az embernek hét év alatt tizenegy csapata volt, játszott körülbelül két idénnyi meccset, és lőtt összesen két darab gólt. :lol:
Komolyan érdekelne, hogy működik ez a játékosbörze, milyen kéz alatti bizniszekkel, milyen kapcsolatok segítségével tolják be minden évben új csapathoz a játékosügynökök az ügyfeleiket, mert azt elképzelni nem tudom, hogy ilyen referenciával valaki komolyan fantáziát lát bennük. :)
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.03. 20:11:10

socio66 írta:Mert gondolom már egy balek külföldi csapatot sem találtak, akire rá lehetett volna sózni, a Győrnek viszont még így is megér egy próbát.
Semmi meglepő nincs ebben, bár én jobban örültem volna, ha csapat nélkül marad Rudolf.
Andric, Kink, Varga, Koltai, Leandro Martínez, Burgos... Van elég támadó a Győrben Rudolf nélkül is, azt meg hadd ne részletezzem, milyen játékerőt képvisel a srác már egy jó ideje. Na mindegy. Lehet, hogy Győrben magára talál, aztán ő lesz a gólkirály. :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.03. 20:09:30

Elfogadom ezt a szemléletet is, de nem értek egyet vele. Rudolfnak Szivics is elmondta, hogy semmi baj nem volt hozzáállásával (rendben, lehet kifelé kommunikáció), úgy gondolom sokak szemében azért tüske Rudolf, mert x összeget keres, amihez meg senkinek semmi köze, hogy más pénztárcájában kutakodjon. Nem ment neki úgy a játék, ezt aláírom, de egy jó Rudolfra a válogatottnak szüksége lenne, ezért is inkább úgy gondolom azt kéne nézni, hogy megtalálja a helyét. S emberileg sem érzem korrektnek, másnak rosszat kívánni.
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.09.03. 19:25:59

Bob_Marley írta: Ezen azért meglepődtem, ezt kifejtenéd?
Amióta elment a Debrecenből, négy év alatt volt öt klubja, és ugyanennyi gólja.
Egy akaratgyenge semmilyen játékos, akitől mindenki meg akart szabadulni, természetesen mindig az 'új edző' volt a hibás aki nem számolt vele teljesen érthetetlen módon, meg persze a fránya sérülések.
Ne mondd, hogy te nem unod már ezeket a történeteket.
Ezek után az, hogy hazajött a horribilis fizetési igényével, és volt képe azt az alibi teljesítményt letenni, amit..
Igen én örülnék neki ha ezek a karrierjüket végigalibiző, profi módon viselkedni képtelen, minden évben másik csapatba belökdösött játékosok koppannának, és végre elfogynának a balek klubok, akik miért ne alapon újra és újra lehetőséget adnak nekik.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.09.03. 19:03:52

socio66 írta: Semmi meglepő nincs ebben, bár én jobban örültem volna, ha csapat nélkül marad Rudolf.
Ezen azért meglepődtem, ezt kifejtenéd?
Válogatott stb több szempontból, miért akarnál egy játékosnak rosszat?!

Fradival meg továbbra is csínján, lesznek variációs lehetőségek, de pl Moniz keresi is rendesen a csapatot.
Apropó Moniz, ezt azért érdemes megnézni:
http://www.youtube.com/watch?v=WosJf_Jrrqs" target="_blank
Nagyon fontos kis dolgokat mond ell, a tehetség 1 dolog, az akarat jóval fontosabb, illetve, hogy a játékosok megtanulják a játékot, állítom a magyar futball nem azért tart ott ahol (ki nézek még ha időm engedi a Kismartoni útra, s a Fradiban is rengeteg tehetség van az utánpótlásban), mert nem születnek manapság Puskások, Hidegkutik, hanem míg külföldön 4-5 éves kortól játékos "gyártás" folyik (étkezés, tanítás, KIVÁLASZTÁS), s a játékosok tudják milyen játékos helyzetben mit kell csinálni, egyérintős játék csapatvédekezés, hogy kell játszani 2 ékkel, mit jelent zóna védekezés, mi a kiszorítás stb. Mi még mindig a magyar "virtusban" hiszünk, megy a nagy humbuk, akadémiák is mese habbal.....S tény ha valami rosszul meg, abból meglehet azért gazdagodni, ha ott vagy a mézes bödönnél, újabb tervek, újabb akadémiák, újabb "reform" stb...Nagy kár ezért az egészért. Monizok, Sousák, Ten Caték stb meg ha valamit akarnak, akkor jön az irigység, s valahogy elkerülnek láb alól....Nehogy máér egy külföldi találja fel a "spanyol viaszt". A'la Bognár Gyuri. Hú de megint felbosszantottam magam. :D
Kép
Kép
Kép
socio66

2013.09.03. 18:34:03

Gareth Tello írta:Rudolf meg :arrow: Győr.
De minek?
Mert gondolom már egy balek külföldi csapatot sem találtak, akire rá lehetett volna sózni, a Győrnek viszont még így is megér egy próbát.
Semmi meglepő nincs ebben, bár én jobban örültem volna, ha csapat nélkül marad Rudolf.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.09.03. 18:21:45

davi10 írta:Na igen, ilyen rosszul megy a Menyei Bajnokságban, hogy a Reáltól igazolunk játékosokat :D
Nagyon kíváncsi vagyok erre a Mateosra, haverom egyik legnagyobb madridista a világon, ő mondta, hogy a srác Baloldalon (is) szokott játszani. Oda pont jól jön, mert Bönig elég sokat sérült...
Na majd megtapasztalja, hogy milyen érzés hangulatos meccsen játszani, ahol a közönség nem ül, hanem szurkol a csapatért!
Jó lesz a védelem így Ferencvárosban.
Gerson--Besic--Mateos--Adams
Csak egy példa. :D

Sokat várok a Fraditól, pláne Leonardo visszatérése után.

Rudolf meg :arrow: Győr.
De minek?
davi10
Llegenda del Barça

2013.09.03. 15:48:27

Na igen, ilyen rosszul megy a Menyei Bajnokságban, hogy a Reáltól igazolunk játékosokat :D
Nagyon kíváncsi vagyok erre a Mateosra, haverom egyik legnagyobb madridista a világon, ő mondta, hogy a srác Baloldalon (is) szokott játszani. Oda pont jól jön, mert Bönig elég sokat sérült...
Na majd megtapasztalja, hogy milyen érzés hangulatos meccsen játszani, ahol a közönség nem ül, hanem szurkol a csapatért!
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2013.08.31. 22:28:01

Nagyon jó ez a Diallo srác, már a felkészülési meccseken láttam, hogy 6xjobb, mint Valpoort...
Ő egy átok. Amikor már örülünk, hogy Peric végre elmegy akkor hoznak egy Valpoortot (meg egy Tuijp-öt).
Jennernek nem volt épkézláb beadása, de cserét is kért, remélem nincs komoly baja. Józsi Gyurinak meg meglepő módon volt 1-2 "harcosabb" megmozdulása, nem értem miért kellett erre ennyit várni...

A Dózsa ellen több kell. Nagyon várom már, mivel még ha minimális összeggel, de én is hozzájárultam a koreo-hoz, bár a tavalyit nem hiszem, hogy lehetne überelni :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.08.29. 10:09:33

Ismét egy kis mennyei:

Az Újpest legújabb igazolása Asmir Suljic, az FK Sarajevo csapatából jön, játszott a bosnyák U21-es válogatottban is.

http://youtu.be/UGaHxVuwb-Q

Illetve kölcsönbe érkezhet még Anil Koc. Egyelőre télig érkezne a korábbi korosztályos válogatott játékos.

Remélem ezúttal a belgák minőséget is küldenek, nem csak az MB1-be is kevés selejtet... :|
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.08.27. 01:18:52

A Debrecen megérdemelt nyert, igaz ennyi nem volt a két csapat között. Elkeseredésre szerintem nincsen ok, mert jó úton megy a csapat, most is meg voltak a helyzetek, a játék is jó volt, sok volt a hiba hátul, amit kihasznált az ellenfél. Gerson pl. nagyon nem érezte a játékot, s Addams-szel egyenlőre nem muzsikáltak jól. Utóbbit remélem nem veti vissza a kezezése, s a gyakorlatilag döntő hibája, mert megint jó megmozdulásai voltak (az a becsúszás az év szerelése díjra is esélyes lenne). Megint kicsit megvolt forgatva a csapat, Besic se nagyon találta a helyét, de jó lehet ez. Elment 5 forduló elég kemény meccsekkel 3 győzelem 2 vereség abszolút vállalható. Szerintem sem tudjuk megnyerni a bajnokságot, viszont a dobogó abszolút reális cél. Hajrá Fradi
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2013.08.26. 09:13:37

Mennyei bajnokságunk 5. fordulója:
[video]http://youtu.be/YegDcu33VG4[/video]
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.08.25. 20:07:20

Ekkora különbség nem volt a két csapat között az tény, de a győzelmet abszolút megérdemeltnek éreztem. A 2. félidő elején Volas gyors gólja volt a kulcs.

Azért nem gondoltam volna, hogy 5 meccs után veretlenek leszünk. Főleg az EL teljesítmény alapján.

Már csak egy Győr siker kell a Vidi ellen és maradunk az 1. helyen. Remélhetőleg az idény végéig. :)
Kép

Válasz küldése