Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt akarják, hogy minél kevesebben látogassanak ki a stadionokba, mert így többen ülnének le a tv elé. A közvetítési díjak nagy része meg az MLSZ-hez folyik be. Valami ilyesmit, akart kifejteni davi10, ha jól sejtem(?)visca el barca írta:ezt nem értem
ezt nem értemdavi10 írta:Nem akarok baromságot mondani, de én olvastam valami olyasmi okfejtést, hogy konkrétan senkit nem akarnak a stadionokba, mert a jegybevétel a klubhoz megy, a TV-s közvetítések nagy része meg hozzájuk.
Nem akarok baromságot mondani, de én olvastam valami olyasmi okfejtést, hogy konkrétan senkit nem akarnak a stadionokba, mert a jegybevétel a klubhoz megy, a TV-s közvetítések nagy része meg hozzájuk.visca el barca írta:csányi és az ő családbarát stadionjai
Paks-Kaposvár 8-900 néző
Újpest-Haladás 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző
vajon mikor veszi észre magát ez a hájfejű?
10 éve ilyen a focink, nem értem mi a probléma. 2-3 éve simán meg volt 2-3000 néző átlagban.Stalkyard írta:Az szép. Ennyien egy megye 1-es rangadón szoktak lenni... Egyre gyalázatosabb a helyzet, amiért senki mást nem okolhatnak a focisták, a klubvezetők, és az MLSZ, csakis saját magukat. Ilyen szennyre, ami manapság magyar bajnoki meccs néven fut, én se szívesen járnék ki.visca el barca írta:csányi és az ő családbarát stadionjai
Paks-Kaposvár 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző
Az szép. Ennyien egy megye 1-es rangadón szoktak lenni... Egyre gyalázatosabb a helyzet, amiért senki mást nem okolhatnak a focisták, a klubvezetők, és az MLSZ, csakis saját magukat. Ilyen szennyre, ami manapság magyar bajnoki meccs néven fut, én se szívesen járnék ki.visca el barca írta:csányi és az ő családbarát stadionjai
Paks-Kaposvár 8-900 néző
KTE-Pécs 500 néző
Felcsút-DVTK 400 néző
Szerintem ha a válogatottnak egy ilyen mindenhonnan kirugdosott, alibi emberre van szüksége, akkor nincs miről beszélni, komoly eredményekhez nívós külföldi csapatokban folyamatos játéklehetőséghez jutó játékosokra van szükség, nem Rudolf lesz a mérleg nyelve.Bob_Marley írta:..
Andric, Kink, Varga, Koltai, Leandro Martínez, Burgos... Van elég támadó a Győrben Rudolf nélkül is, azt meg hadd ne részletezzem, milyen játékerőt képvisel a srác már egy jó ideje. Na mindegy. Lehet, hogy Győrben magára talál, aztán ő lesz a gólkirály.socio66 írta:Mert gondolom már egy balek külföldi csapatot sem találtak, akire rá lehetett volna sózni, a Győrnek viszont még így is megér egy próbát.
Semmi meglepő nincs ebben, bár én jobban örültem volna, ha csapat nélkül marad Rudolf.
Amióta elment a Debrecenből, négy év alatt volt öt klubja, és ugyanennyi gólja.Bob_Marley írta: Ezen azért meglepődtem, ezt kifejtenéd?
Ezen azért meglepődtem, ezt kifejtenéd?socio66 írta: Semmi meglepő nincs ebben, bár én jobban örültem volna, ha csapat nélkül marad Rudolf.
Mert gondolom már egy balek külföldi csapatot sem találtak, akire rá lehetett volna sózni, a Győrnek viszont még így is megér egy próbát.Gareth Tello írta:Rudolf megGyőr.
De minek?
Jó lesz a védelem így Ferencvárosban.davi10 írta:Na igen, ilyen rosszul megy a Menyei Bajnokságban, hogy a Reáltól igazolunk játékosokat
Nagyon kíváncsi vagyok erre a Mateosra, haverom egyik legnagyobb madridista a világon, ő mondta, hogy a srác Baloldalon (is) szokott játszani. Oda pont jól jön, mert Bönig elég sokat sérült...
Na majd megtapasztalja, hogy milyen érzés hangulatos meccsen játszani, ahol a közönség nem ül, hanem szurkol a csapatért!