visca el barca írta:vasember 3
nekem történetben is, de főleg látványban volt óriási csalódás. olyan színtelen szagtalan volt az egész idétlen főhössel szemben. a sokat szidott második résztől is rosszabb volt. az első 8 pont, a második 7, ez nagyon jóindulattal 5.
jó lenne ha befejeznék, de gondolom még le kell húzni róla vagy 5 bőrt.
Egyetértek! Nekem az elmondottakon kívül a humor is hiányzott belőle az előző két részhez képest. Hogyan is lehetne utalni erre a filmre?

"Popkorn mozi"
5/10
Nade!
Star Trek- Sötétségben
Kezdeném azzal hogy a családom fanatikus Star Trek rajongókból áll, amihez kiskoromba csatlakoztam, azóta ráuntam az original sorozatokra, filmekre. Szóval fújom a klasszikusokat is.
A lényeg hogy az igazi "trekkerek" is jónak tartják a filmet, szóval modernebb lett, még amerikaibb, de más konteksztusban is simán megállja a helyét. A látványon kívül jók a karakter és történet változtatások. A szereposztás nagyon bejön, fiatalabb enegikusabb lett a film a jóval fiatalabb színészek hatására. Mondjuk néha kicsit az az emeber érzése, hogy egy tini irányít egy csillaghajót Kirk személyében. William Shatnert azért komolyabban lehetett venni. A másik amin még néha elmosolyodok az Hikaru Sulu, ezt nem kell magyarázni annak aki látta a Kalandférgeket.
Nem igazán jut negatívum eszembe a filmmel kapcsolatban. Aki a Sci-fit kedveli annak szerintem tetszeni fog. Teszem hozzá jobb mint az első. (Mármint az első új.)
Értékelés: 8/10
Remélem J.J. A. legalább ilyen jól megragadja a Star Wars-t és akkor nem kell csalódnunk. Azért azt jobban szeretem, így jobban is félek.