Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt te sem hiszed el, vagy akkor nagyon jó hiszemű vagy. Hol játszottunk mindent Neymarra? Kikerült a balosra a labda, ahol Neymar maga megcsinálta a helyzeteket. Azért ez elég nagy különbség. Ez meg óriási nagyon blőrség, hogy Neymarral akartak gólt rúgatni. Pont Neymar volt az, aki a 2. félidőben pont Messire játszott rá, még akkor is amikor nem kellett volna.Miksi Józsefné írta:Elmondanám neked hogy nem minden az aminek látszik. Messi maximálisan betartja a taktikai feladatát, mikor mondtam a páromnak,hogy miért nem megy Messi lefelé mondta hogy minek menne nem az a feladata hogy ott rohangáljon az egész térfelén. Én pont végig őt figyeltem és láttam hogy mindenhol ott volt, de az első félidőben ha megnézed a visszajátszást mindenki szerette volna hogy Neymar gólt rugjon , Alvestől ment a labda mindig a másik oldalra Neymar felé és teljesen ki volt vonva Messi a játékból.Meglehet nézni , ha mindenki Neymarra játszott akkor ő ott mit csináljon középen ahol a taktikai utasitás értelmében be van állitva 4 védő közé .Nyilván Neymar látványosabb hogy fel alá megy e szélen senki nem tartja fel csak amikor már a kapu elé ér. Most ha Messi Tello helyén rohangál most akkor nem tudom hogy akkor mi szükség van Tellora. Tatának ha nem tetszik cserélhet, Messi elfoglalná a régi helyét , Neymart középre rakni és már teljesen más lenne a kép és meg lennének elégedve Messi rohangálásával fel és alá. Már unom,hogy lustázzák meg leértékelik,holott végig huzza ugy a meccset hogy állandóan ott van amikor kell de nem az ő hibája hogy nincs kivel összejátszani.Mikor Fabre bejött megkönnyebbültem mert rögtön életet lehelt a játékba és látszott hogy jön az örömfoci és jött is a gól. Azért nemcsak nézni kell egy meccset hanem érteni is hogy mit és miért történik az a pályán ami van.
Melyik meccset nézted? A góljáig semmit nem csinált. Komolyan, olyan érzésem volt, hogy mint aki nem akar játszani. Volt 1-2 szép csel, de semmi több. Labdát nem kért, helyzetben nem került, sétálgatott, tulajdonképpen semmit nem csinált. Aztán az már csak öröm az ürömben, hogy a meccs végére felpörgött és eldöntötte a meccset, de hogy fantasztikusan játszott volna, azt erősen túlzásnak érzem. Harmat gyenge volt, a szerencse, hogy nem 90 percig.Miksi Józsefné írta:Messi fantasztikusan játszott , lehet nem látványos hogy fut üresjáratban ,de egész meccs alatt figyetem mindig ott van ahol kell.Maximálisan követi és részt vesz a meccsen.Ezért is ő a világ legjobb játékosa.

Azért ha Einsteinhez hasonlítanak, nem feltétlenül negatív...visca el barca írta:ezek a brazilok tényleg ilyen hülyék?
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/" target="_blank ... jo-2278513

ha már mi nem jutunk ki, az argentinoknak fogok szurkolni, és remélem Messiék behuzzák. amugy elképesztő eredményei és statisztikája vana válogatottban (is) kora ellenére. én nem is értem, honnan alakult ki ez a " Messi a válogatottban [auto_cenzúra]"... tézis !Mezner2 írta:Gareth Tello írta:Lionel Messi ● Goals, Assists, Skills and Dribbles with Argentina (2005-2013) | HD
14 perc varázslat, öveket bekapcsolni.
Bezzeg a válogatottban nem tud így játszani....Ja
Lolyta írta:Sose kapott piros lapot?Miksi Józsefné írta:Mindig elcsodálkozom,hogy milyen vétségről beszélnek a realosok. ??? Fel van rakva régóta egy videó a youtubon Leo vétkeiről, ami pontosan 4 db .. Ha tiz év alatt 4 hibát követett el , az semmi. Piros lapot még életében nem kapott, sárga is azt hiszem egy vagy kettő van neki,tehát sportszerü játékos, soha senkinek nem okozott testi fájdalmat, , bár ő is elmondhatná magáról ,hogy tiszta játékkal győztek ellene, az a rengeteg testi fájdalmat amit kénytelen volt elviselni 1o év alatt megőrizték a filmek és felvételek.
Számomra is remek ember, nagyszerü sportember és zseniális focista.
Élete első válogatott meccsén (pont Magyarország ellen) kb 1 perccel azután, h pályára lépett kapott egyet. Vagy az nem számít mert régen volt és már elévült?:D

Gareth Tello írta:Lionel Messi ● Goals, Assists, Skills and Dribbles with Argentina (2005-2013) | HD
14 perc varázslat, öveket bekapcsolni.
Sose kapott piros lapot?Miksi Józsefné írta:Mindig elcsodálkozom,hogy milyen vétségről beszélnek a realosok. ??? Fel van rakva régóta egy videó a youtubon Leo vétkeiről, ami pontosan 4 db .. Ha tiz év alatt 4 hibát követett el , az semmi. Piros lapot még életében nem kapott, sárga is azt hiszem egy vagy kettő van neki,tehát sportszerü játékos, soha senkinek nem okozott testi fájdalmat, , bár ő is elmondhatná magáról ,hogy tiszta játékkal győztek ellene, az a rengeteg testi fájdalmat amit kénytelen volt elviselni 1o év alatt megőrizték a filmek és felvételek.
Számomra is remek ember, nagyszerü sportember és zseniális focista.