Bob_Marley írta:Ez nem bekkelős taktika, itt lehet cserélgetni Kedd-Szerda között, hiába van nálad Ronaldo-Messi akik mondjuk hoznak 20 pontot összesen egy jó játéknapon, összelehet cserélgetni úgy a csapatot, hogy totálban több pont legyen. CR+Messi ketten együtt baromi drágák.Elviszi a keret 25%-át két ember.

Igen, de azért van melléjük egy Reus-Vidal-Draxler-Lucas középpálya, akik szintén nagy eséllyel szállítanak gólokat-gólpasszokat, meg a védőket is úgy válogattam össze, hogy minél több clean sheetre legyen esély.
Négy-öt védővel meg már csak az elveim miatt sem játszom, nem vagyok Mourinho.

Mindig is a támadókat részesítettem előnyben, mindig is 3-4-3-at toltam mindenhol, több-kevesebb sikerrel, ezen most sem fogok változtatni. Persze megértelek titeket is, hogy inkább sok jó védőt vesztek, ez is egy remek módszer.
Slither írta:Beújítottam az
NBA fantasy ligákat, kiküldtem a meghívókat, szóval lassan majd csatlakozzatok, főleg a keeper ligába.

Csatlakoztam, már alig várom az újabb szezont, főleg, hogy végre nem teljesen kezdőként fogok belevágni a dologba.
A draft időpontjához annyit, hogy a 26-27-ei hétvégén lesz a Clásico, szóval csak óvatosan.

Egyelőre nem szavazok egyikre sem, szerintem akármelyik időpont jó lenne, de majd meglátjuk.
Ja és Cumbee, készülj, megint ráhajtok majd Curryre vagy Irvingre.