ÉS VÉGRE VÉGIGVITTÜNK EGY KONTRÁT!!!!!!!!!!! Ez biztató a jövőre nézve
Deus írta:Nincs semmi elképzelés a játékunkban....
Ini botrányos formában van idén, nemtom mi hiányzott a felkészüléséből, vagy mi van vele, de tavasszal nem fog beleférni az, hogy ilyen teljesítményt hoz le, úgyhogy van ideje még összekapnia magát, de jó lenne ha a Clássicoig belelendülneSanama írta:Iniestat csak en nem latom ma sem?
Messi legalabb mondjuk vagott vagy 4 sprintet, es mintha izzadna
Neymar ma is jo
A tobbi keves, vedelem bohockodik megint
Hogy ne lenne? Majd a 2. félidőben felhozzuk az ellenfelet... úgy is ez a módi mostanában. Ez a taktikánk.Deus írta: Nincs semmi elképzelés a játékunkban....
Szerintem továbbra sem tologat feleslegesen. És nagyon remélem hogy nem fogják kiölni belőle épp ezt.Bob_Marley írta:Jól játszottunk, Messi szépen betette a szabadot. Viszont pl mikor Neymar túlvállalásaira gondolok, akkor pl olyanokra mint mikor halál felesleges "trükközött", majd megtolta hosszan, s nem érte el az alapvonal előtt, réges rég passzolni kellett, de belefog szokni ebben biztos vagyok, mert meg van benne a készség erre, csak még sokat tologatja a labdát.
A gól meg elég szépre sikeredett Messitől.
Köszönöm szépen. Működik.Bob_Marley írta:Ez szerintem teljesen jó:Sipi24 írta:Tudnátok adni valami értelmes stream-et ? Akármelyiken nézem eddig mind szaggat vagy el se indul.
http://www.rojadirecta.me/goto/spomi1.blogspot.com/" target="_blank
Ez szerintem teljesen jó:Sipi24 írta:Tudnátok adni valami értelmes stream-et ? Akármelyiken nézem eddig mind szaggat vagy el se indul.