Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Faust írta:
Melyik az első 3?Faust írta:A Gravity volt a negyedik film, aminél a 3D-t (Imax) nem csak bazári mutatványnak, hanem a koncepciót kiszolgáló, megerősítő technikának éreztem, és CGI ide vagy oda, az operatőri munka is parádés teljesítmény, engem kilóra megvettek
Szerintem EZ lesz az.Deus írta:Egy kis segítséget kérek
Megnéztem. Még mindig nem értem hogy ez mit keres az IMDB 26. helyén. Rengeteg ennél jobb filmet láttam. Egy csattanó miatt (amin meg se lepődtem) nem lesz jó film, meg egy jó Spacey miatt se.Chino írta: Nézd meg a másik felét is és megtudod!
Így van, a vége nagyon egyberakja az egész filmet.Chino írta:soadroli írta:Ez a Közönséges bűnözők mitől olyan nagy film? IMBD 8.7Jó, még nem néztem végig, de több mint 50 perc után azért történhetett volna valami egy másfél órás filmben. Lehet velem van a baj, de inkább holnap fejezem be, mert ez most nagyon lefárasztott
Nézd meg a másik felét is és megtudod!
ImádomChino írta:
Eszelős szivatás
Tipikusan az a film, ahol leülsz, kikapcsolod az agyad és röhögsz a nagyobbnál nagyobb hülyeségeken. És persze újra Chase-Akroyd. Nekem egy kicsit ilyen Halálos kitérő-Addams family turmixnak jött le, első találkozás szintén HBO.
soadroli írta:Ez a Közönséges bűnözők mitől olyan nagy film? IMBD 8.7Jó, még nem néztem végig, de több mint 50 perc után azért történhetett volna valami egy másfél órás filmben. Lehet velem van a baj, de inkább holnap fejezem be, mert ez most nagyon lefárasztott
Matyika drága aranygyerek, ezt már kb 5x letoltuk ittS.Agüero írta:Ha valami csoda folytán nagyon sok lista gyűlne össze, lehetne csinálni egy összesített listát is.
10. helyezett 1 pont, 9. helyezett 2 pont, és így tovább.