Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hmmm... vicces hogy a hivatalos oldal még 26.-t írt ki pár hete.neobarca írta:Nah ahogy látom 26.-án lesz az El Classico. Szóval a draftot rakjuk máskorra.
Mellesleg és a 27.-e mellette kampányolnék. Vagy valamelyik vasárnap. Ha belegondoltok az kényelmes lenne. Hisz vas este már mindenki a hétfői melóra/sulira készül. Gondolom nincs komoly éjszakába nyúló elfoglaltság...
Igen, a 26. így necces, szerintem is jobb lenne a 27-e.neobarca írta:Nah ahogy látom 26.-án lesz az El Classico. Szóval a draftot rakjuk máskorra.
Mellesleg és a 27.-e mellette kampányolnék. Vagy valamelyik vasárnap. Ha belegondoltok az kényelmes lenne. Hisz vas este már mindenki a hétfői melóra/sulira készül. Gondolom nincs komoly éjszakába nyúló elfoglaltság...
Ha berakod neki a Jets vedelmet, es azok jol teljesitenek, akkor van egy minimalis eselye a forditasra.Xanthor írta: Nem néztem most sajnos a csapatát, akkor jövő héttől összeteszem a kezdőjét normálisra.
Nem néztem most sajnos a csapatát, akkor jövő héttől összeteszem a kezdőjét normálisra.Slither írta:Ha tudnam hasznalni ezt a sz@r NFL-es feluletet, akkor talan csinaltam volna vele vmit. Egyszeruen atlathatatlan az egesz, csomot kell keresgelni 1-1 funkcio eleresehez...Eazzy írta: Másrészt, tisztelt Commish urak, Kanty megint DEF nélkül és inaktív RB-vel állt ki, és így van 25 pont hátrányban. Azért ilyen ingyen W-ket ne hagyjunk már senkinek pls!![]()
Ha tudtok vkit, aki co-ownerbe beszallna kanty csapatahoz az szoljon, mert nem ugy nez ki, hogy iden ennel aktivabb lesz.
Hat kezdjuk azzal hogy semmilyen comiss feluletet nem latok, egyetlen dolog amit elerek, az a league settings, es csak azon tudok valtoztatni.Eazzy írta: Furi, nemtom a comiss felület milyen, de nekem pl sokkal használhatóbb, átláthatóbb és letisztultabb, mint a yahoo.
Furi, nemtom a comiss felület milyen, de nekem pl sokkal használhatóbb, átláthatóbb és letisztultabb, mint a yahoo.Slither írta:Ha tudnam hasznalni ezt a sz@r NFL-es feluletet, akkor talan csinaltam volna vele vmit. Egyszeruen atlathatatlan az egesz, csomot kell keresgelni 1-1 funkcio eleresehez...Eazzy írta: Másrészt, tisztelt Commish urak, Kanty megint DEF nélkül és inaktív RB-vel állt ki, és így van 25 pont hátrányban. Azért ilyen ingyen W-ket ne hagyjunk már senkinek pls!![]()
Ha tudtok vkit, aki co-ownerbe beszallna kanty csapatahoz az szoljon, mert nem ugy nez ki, hogy iden ennel aktivabb lesz.
Ha tudnam hasznalni ezt a sz@r NFL-es feluletet, akkor talan csinaltam volna vele vmit. Egyszeruen atlathatatlan az egesz, csomot kell keresgelni 1-1 funkcio eleresehez...Eazzy írta: Másrészt, tisztelt Commish urak, Kanty megint DEF nélkül és inaktív RB-vel állt ki, és így van 25 pont hátrányban. Azért ilyen ingyen W-ket ne hagyjunk már senkinek pls!
S ebben a játékban kis túlzással csak ennyi számít, hogy kinek van olyan embere, aki TD-t szerez.mademan írta:eddig 2 db TD hagytam a padon. ez mindent megmagyaráz. sorozatos rossz döntésekmademan írta:hát úgy tűnik nem fog összejönni, egyszerűen nem értem!!!
3 L zsinórban... és most jönnek majd csak a bye week-ek
eddig 2 db TD hagytam a padon. ez mindent megmagyaráz. sorozatos rossz döntésekmademan írta:hát úgy tűnik nem fog összejönni, egyszerűen nem értem!!!
3 L zsinórban... és most jönnek majd csak a bye week-ek
Köszi, bár igazából sok közöm nem volt a dologhoz, néha felvettem egy-egy jobban teljesítő játékost FA-ról, és ennyi, szépen bemákoltam a győzelmet.MichaaBee írta:GT, ne haragudj, nem is kommentáltam még itt az MLB-ben aratott sikered.Természetesen gratula a sikerhez, még akkor is ha egy nyamvadt hazafutáson múlt, amit az impotens csapatom nem bírt összehozni.
Így a szezon végére minden csapatom becsődölt és minden playoffot csúnyán elbuktam.
Na majd NBA-ben több sikerem lesz, menni kell a címvédésért.
![]()
Én is toltam egyet, hát elég érdekes, ahogy írod, ez nem olyan, hogy mindenfajta különösebb felkészülés nélkül leülsz, és draftolsz egy jót, tényleg készülgetni, elemezgetni kell, módszereket próbálgatni, de még ha van egy jól kifundált módszered, akkor is keresztülhúzhatják a számításaidat a többiek.MichaaBee írta:Apropó NBA, próbáltam is tegnap egy aukciós mock draftot, egész tetszetős a rendszer. Sokat kellene sakkozgatni, jóval több felkészülést igényel, mint egy snake draft, de talán épp ez adja az élvezetét. Sajnos sok időm nem lesz készülni, de bízom benne, hogy sikerül így is egy ütőképes csapatot összevásárolgatni.![]()
Azért az én keepertrióm sem valami világverő...MichaaBee írta:Ami keepert illeti, az talán még keményebb dió lesz ezzel a kritikán aluli Jennings-Smith-Gasol keeperhármassal... Annak a draftját pedig könyörgöm ne tegyük az aukciós utáni vasárnapraRákövetkező hétvége sokkal jobb lenne szerintem már csak pihenés szempontjából is, no meg azért mert 20-án határozottan ki van zárva, hogy ott tudjak lenni, keeper draftról meg nagyon nem kéne lemaradni. No majd meglássuk!
Na akkor majd meglátjuk, az mindenesetre bánt, hogy Stephen Hillt felvetted.Cumbee írta: Kitaláltam érte egy pakkot ami lehet tetszene, de még szerintem várok vele egy kicsit, énis félek kockáztatni. Ha megversz a héten, akkor viszont valamit már lépnem kell, szal jövő hét elején akkor számíthatsz egy ajánlatra.![]()
Amúgy az a durva, hogy Jackson is sérült volt kicsit, csak fcbarca0827 úgy tűnik tökösebb volt nálam és neki bejött. Mondjuk vicces, hogy draft előtt 3 ember volt nálam a kalapban 1/4-nél. Spiller, Charles és McCoy. Kb végig Charles vezetett, csak az utolsó héten váltottam Spillerre. Egyelőre remek döntésnek tűnik.:D
Kitaláltam érte egy pakkot ami lehet tetszene, de még szerintem várok vele egy kicsit, énis félek kockáztatni. Ha megversz a héten, akkor viszont valamit már lépnem kell, szal jövő hét elején akkor számíthatsz egy ajánlatra.Bob_Marley írta:Jah dehogyis, nem néztelek hülyének, mert ezt küldted el. Nézegettem nálad, de nem látok olyan csereelemeket, amikkel T-Rich mozdítható lenne. Jelenleg felesleges gondolkodnom egy esetleges lutri cserében vele kapcsolatban, miközben ha nem is megy neki a másik két futóm jó formában van.
A meccsnek meg koránt sincs vége, de az biztos, hogy TE poszton így nem fogsz agyonverni a héten, szerencsére.
Bár a másik Tight-end emberedtől is tartok, remélem Vernon Davis nem most fog megint nagy meccset játszani.
Spiller sérüléseinek, gyengébb játékának meg fcbarca0827 örülhet a legjobban (F. Jackson eléggé termel), neked meg bosszantó, de hát ez ilyen sajnos.
LOL?:D Az nem ajánlat volt, csak küldtem valamit, hogy tudjak írni. T-Richet tettem bele, hogy lásd kiről van szó, tőlem meg egy olyat, amit biztos nem tekintesz ajánlatnak és nem fogadsz el. Akkora gyökér azért nem vagyok, hogy rúgót adok egy RB-ért.Bob_Marley írta:Válaszolok itt, mert az egyszerűbb. Futó és WR részem érzésem szerint most jó, Trent Richardson papíron a második legjobb futóm, rugóért nem látom értelmét miért cseréljem el, s jelenleg nagyon erős ajánlat esetén tudom csak elengedni, mert nem lételemem az elengedése, illetve sokan érdeklődnek iránta.Cumbee írta:Na zsír, hogy ezt tisztáztuk, de akkor pls dobj már valahol valami üzenet félét, mert még mindig nem tudok semmit arról, hogy mi a válaszod a kérdésemre.
Ehh... Ne gondold, hogy nem vagyok ideges. Még mindig tartom magam, hogy nem rossz a csapatom, de egyszerűen nagyon nem állnak össze a dolgok. Cameron pont a legmegbízhatóbb emberem volt eddig. Ráadásul annyira bíztam benne a héten, hogy sportfogadásban is péppé pakoltam, szóval ez a rossz hét duplán rosszul érintett.Bob_Marley írta:Szerencsére tegnap megúsztam Cameront, bár jó a Bills védelme a TE-kel szemben, azért 36 yardnál többre lehetett tőle számítani, s Spillert is a padra tette Cumbee, úgyhogy ezt is túléltük.Rendkívül fontos ez a forduló, továbbra is tartom 1-4ről nem lehet visszajönni, s minden lépésnek nagy jelentősége van ebben a fordulóban. Én is még erősen vacillálok Colston és A. Johnson között ráadásul egyik Friscoban másik Chicagoban lép pályára.
Akkor nyomj rá a rejectre.Eazzy írta:Néztem, csak a gond, hogy Dary Rich éppen hogy kifelé tart a Ramsnél a kezdőből. Nem elég, hogy sérüléssel is küszködik, még mögötte várják is az alkalmat, hogy a helyére lépjenek. Közben meg Wilson szimplán annak issza a levét, hogy a Giants egy nagy hulladék eddig. Ráadásul mostmár Scott sincs mögötte, mindenképpen növekszik majd a szerepe. Potenciálban köze nincs a két játékosnak egymáshoz.
Made meg cserélt, úgyhogy ne "panaszkodj" .Eazzy írta:Persze, mert Randall Cobb-ot akartad, őt meg nincs az az isten, hogy odaadjam ilyen átlagosabb emberekértBob_Marley írta: Neked ugyanezeket az embereket küldözgettem el, mindig visszautasítottad,