visca el barca írta:a kedvencem: "Pérez 800 millió eurót költött játékosvásárlásra, újkori vezetése eredménye egy bajnoki cím és egy Spanyol Kupa-győzelem, tehát ez a fajta pénzügyi modell nem kellően hatékony."

és az durva, hogy a madridisták nagy része teljesen odavan ezért a bohócért

En is sokkal jobban szerettem, amikor Heinze, Migu Torres, Drenthe szintu figurak szaladgaltak a csapatban es minden evben kiestunk a legjobb 16kozott, a kupaban harmadosztalybeli csapatok ejtettek ki, akiket a Castilla is siman megvert. Vagy amikor a Real, BL es eselyes szo nem fert meg egymas mellett, mert egy europai szinten kozepcsapat is siman feltorolte velunk a padlot, most meg 3 eve folyamatosan ott vagyunk a legjobb 4 kozott. Ja, sokkal jobb lenne meg mindig Calderonnal...
MyShadow írta:Nálam vki akkor válik klasszissá, ha nem egy féléves játékos, és azért abban sztem te is egyetértesz, h a madridi szereplése előtt senkinek fel nem tűnt, hogy milyen zseniális!
A gond az, hogy senki se azt mondta, hogy Lopez klasszis vagy valaha volt legjobb kapus, all time best, senki se mondta, hogy evek ota ott van a legjobbak kozott, hanem csak annyit, hogy JELENLEG, vagyis az utobbi fel ev alapjan o az egyik legjobb kapus a vilagon.
MyShadow írta:Tehát vagy a megfigyelők nem mérték fel jól a teljesítményét, v későn érő típus, v szimplán a nagy terhelés és a relatíve jó teljesítménye okán, és mert kiemelkedik ezzel a madridból, gondolják sokan, h a legjobb...
Meg Capello nyilatkozta regebben, hogy Lopez egy nagyon jo kapus, viszont az a legnagyobb pechje, hogy egy Iker Casillas van elotte a sorban.
Lopez novemberbe lesz 32, mint Iker majusba 33. Casillas mar 18 evesen, a 99-2000-es szezontol a Real kapujat vedi, mig Lopez majdnem 19 evesen kerult a Real akademiajara (2000-01 es szezon), es csak eloszor 24 evesen a 05-06os es 06-07es szezonban jatszott 5+6=11 meccset a nagy csapatnal. Nekem egy keson ero tipusnak tunik. Mig Casillasbol es Valdesbol nem nezem ki, hogy 38 evesen is egy nagy csapat kapujat vedjek, addig Lopezbol igen.
Barcaman1993 írta:kamcore írta:Azért jobb Neuer, mert kevesebbet kell védenie, és ígyis kap majdnem annyi gólt, mint Lopez.

Nem véletlenül osztom az észt, mindig nekem van igazam.
Sikerült félreértened. Nem azért jobb kapus, mert keveset véd. Csak ez sokkal nehezebb, mintha folyamatosan akcióban lenne. Egyszerűen azért tartom jobbnak, mert olyan képességekkel rendelkezik, amikkel sztem más nem.

Ilyen egyszerű a válasz.
En mondjuk tobbre tartom azt, akit egesz meccsen bombaznak labdaval, 10-bol 9et kived es egyet bekap, mint azt akinek joval kevesebb dolga van viszont a semmibol kell vedjen 3-at es ugyan ugy 1-et bekap. Legyen szo barmely ket kapus osszehasonlitasarol, nekem ez a velemenyem. Ha jovore mi is a 4 helyzetbol 3at vedunk es nem a 10bol 9et csapat leszunk, akkor is ugyan ez marad a velemenyem. Persze az, ha valaki ezzel nem ert egyet, nincs semmi gond. Szerencsere nem vagyunk mind egyformak