Így van, jól írták a kollégák, türelmesnek kell lenni Eusebióval és a csapattal, meglehetősen nehéz feladat pótolni Rafinhát, Deulofeut és a többieket, igencsak átalakult az együttes a nyáron, idő kell még, amíg összeérnek.
De én pozitívan látom a dolgokat egyelőre, minőségi játékosok érkeztek másik csapatokból (Dani Nieto, Denis Suárez), illetve kerültek fel a Juvenilből (Samper, Sandro Ramírez).
Espinosa sokszor jól tudja mozgatni a gárdát, Samper nálam eddig kb. a szezon legjobbja, Nieto és Joan Román nem rossz elöl, Denis Suárez kezd beérni, van két fiatal, tapasztalatlan, de rendkívül tehetséges középcsatár (Dongou és Sandro Ramírez), illetve két még fiatalabb szélső, akikben én sokat látok (Sanabria és Adama Traoré), a védelem ugyan még közel sem tökéletes, köszönhetően annak is, hogy hárman is sérültek a bekkek közül, de amint felépülnek, és a többiek is ki tudják hozni magukból a legjobbat, szerintem itt is javulni fog a helyzet. És ne felejtsük ki a sorból Masipot sem, aki eddig fantasztikusan véd.
Game90 írta:Tottenham coach Villas-Boas was in Barcelona today to watch midfielders Sergi Samper and Javier Espinosa and keeper Jordi Masip. [dailymail]
Azt hittem, legalább valami védőt néz...
Samper abszolút esélytelen, Espinosára szerintem nincs szükség, így is tömve vagyunk a középpályán, Masip meg legfeljebb második számú kapusnak jöhetne Lloris mögé, ehhez meg nem tudom, mennyire lenne kedve.