Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerős szituáció...bence-barca írta:A csapat nyomott egész végig, de kifejezetten nagy helyzeteket nem tudtak kialakítani, 1-2 vt, amikor közel jártak a gól megszerzéséhez.
Mondjuk elhozhatna a White Hart Lane-re pár fiatalt, akik amúgy sem férnének be itt a nagycsapatba.bence-barca írta:A meccsen kint vt Martino meg AVB is. Remélem a portugál nem szúrt ki magának senkit.
Második félidőbe bekapcsolódtam, és tényleg elég jól nyomta a srác, vtak szép cselei, megindulásai.Gareth Tello írta: Egyébként azt írják (én sajnos nem tudtam nézni a meccset), hogy a 17 éves Adama Traoré, aki csereként állt be, a B legjobbja volt, de Dani Nietót is dicsérik.
Hát nem, utóbbi négy meccsükön sajnos egyetlen gólt sem tudtak rúgni, ki is kaptak mind a négy alkalommal.shutterisland írta:hát nincsenek nagy formában, de azért szerencsére szerintem a kiesés szele nem fogja megcsapni őket.
Sajnos idén nem láttam túl sokat Dongou-ból, nem tudom annyira követni a B meccseit.bence-barca írta:Dongou eddig, h nyomja idén? Aki nézegetni szokta a meccseket inkább azokat kérdezném.
Nagyon fontos lenne ez a győzelem. A három ponttal nagyot tudnánk ugrani mert az előttünk lévők közül sokan játszanak egymással, a Miniestadiban pedig jók szoktunk lenni, egy nem éppen remeklő Deport nem lehetetlen megverni. Otthon nagyon jók vagyunk és ha minden igaz Dongou és talán Edgar is visszatérhet.Gareth Tello írta:A hétvégi bajnokit sajnos elveszítette a Barça B, a Ponferradinától kapott ki a csapat 1-0-ra.![]()
A felállás: Masip - Gabarrón, Ilie, Bagnack (Adama Traoré 78'), Planas - Edu Bedía (Sanabria 86'), Samper, Espinosa - Dani Nieto, Joan Román (Sandro Ramírez 66'), Denis Suárez.
A Barça B így visszacsúszott a tabella 15. helyére, de elég szoros a mezőny, így mindössze négy ponttal van lemaradva az Eusebio-együttes a playoff-zónától.
A következő fordulóban a Deportivo látogat a Miniestadíba, ez a mérkőzés vasárnap délben kezdődik majd.
Mondjuk most hívták be először a felnőttválogatottba, szóval nem lesz sok ideje, hogy lenyűgözze a szövetségi kapitányt, de jó lenne, ha kijutna Kamerun és Bagnackot is kivinnék Brazíliába, még ha nem is játszik sokat (vagy egyáltalán nem kap lehetőséget), hatalmas élmény lenne egy ilyen fiatal és nemzetközi szinten tapasztalatlan játékos számára.shutterisland írta:nem lenne rossz a barca b-ből kijutni a vébére.![]()
nem lenne rossz a barca b-ből kijutni a vébére.A kameruni Bagnack a tunéziai nemzeti együttes ellen készülhet, a két csapat a világbajnoki selejtezők rájátszásának első körében csap össze egymással október 13-án, vasárnap.
Igazából Alexis lesz itt a kulcs. Ha nyáron bejelentkeznek érte és Tata sem állít akkora gátat elé, szerintem Rossell szó nélkül túlad rajta, ha kap egy szép kerek összeget. Akkor vissza lehetne hozni, habár, valószínűleg kap még legalább egy évet vagy újra a zsebébe nyúl és vesz egy csatárt. Ráadásul meg van az esély hogy Tello is előtte lenne, bár hogy miért az rejtély. Nekem szimpatikus ez a saját nevelés dolog, de nagyon sokszor a csapat kárára megy. Pedro innen fog visszavonulni, pedig mínusz egy ember ahogy Tello elé is bőven beférne, de ő már itt van egy ideje, pedig Pool szerintem 12-13 milliót adna érte. Nem azt akarom ezzel mondani, hogy kifelé a saját nevelésekkel és a részletekbe sem látunk bele, de -ahogy te is mondtad- Deulofeu sokkal jobb képességekkel rendelkezik, de még ha az Evertonban bizonyít is nem látok túl sok esélyt, hogy felkavarják az állóvizet.barca99 írta:Persze, hogy egyetértünk, mind a ketten örülünk ha saját nevelésű játékosra támaszkodik a csapat. Az egész abból indult, hogy leírtad (kijelentetted), hogy a kölcsönadás süllyesztő, mert. Én meg leírtam, hogy az utóbbi időben nem adtunk kölcsön senkit olyan céllal, mint most Deulofeut, és Rafinhat. Viszont ha nem kerülnek vissza is tartani fogom ezt, mivel ha most ránézel a keretre, igazából se a támadósorba, se a középpályára nincs szükségünk emberre, szóval simán elképzelhető, hogy az eladás sorsára jutnak.
barca99 írta: Sajnálom, ennél világosabban nem tudok fogalmazni. Ha képtelen vagy megérteni, hogy Assulin annyira gyenge volt, hogy a B-nél nem kínáltak neki új szerződést, és ingyen ment a Cityhez, és hogy ez nem egyenlő a mostani helyzettel, azzal nem tudok mit kezdeni.
Muniesa szintén, igen, nagy tehetség volt, a második térdsérülése után alapember volt tavasszal a B-ben, mégsem volt elég jó, hogy szerződést adjanak neki. Ugyanaz a helyzet?
Fontás szintén nem bizonyított a nagyoknál egyszer sem, elpasszolták a Mallorcának, hátha mutat valamit, nem mutatott, eladták a Celtának. Ez sem hasonlít.
Vasquez egy tétnélküli BL-meccsen játszott egyedül, de eladták, mert nem találták elég jónak.
Romeuban szintén nem láttak sokat, ha elengedték. Ő is elmondta, hogy ide nem volt elég.
Keirrison és Henrique ügye meg pont az, amibe sosem fogunk belelátni, max. majd egyszer valaki elmondja mi volt. Mindenesetre nem valószínű, hogy az edző kér olyanokat, akiket aztán egyszer sem játszat, valószínűleg volt egy kis véleménykülönbség az edző és a sportigazgató között. Ugyanis nem az edzők intézik az átigazolásokat, ők csak elmondják kit, vagy milyen stílusú játékost szeretnének.
Szóval az összes példádról bebizonyíthtó, hogy nem jó, nem ugyanaz a helyzet, mint Rafinha vagy Deulofeu esetében, szóval nincs semmiféle tendencia.
De ha belegondolsz, így is tele van a keretünk, szóval semmi garancia nincs arra, hogy visszatérnek, akkor sem ha játszanak. Simán dönthetnek úgy, hogy jövőre is a mostani hat középpályás kell a szezonra, és Rafinha továbbra is menjen kölcsönbe, vagy eladják. GD-nál ugyanez. És akkor sem a kölcsönadás lesz a hibás.
Assulin missed most of the 2008–09 season due to injury.recrea írta:http://en.wikipedia.org/wiki/Gai_Assulin
Süllyesztő-gyanús...
Szerk.: közben nézem, h 10 pontnál a középmezőnyben áll a csapat, pontosan 10 ponttal többet szerezve, mint a Castilla.Mi a realitás szerintetek a másodosztályban, tudom, páran képben vagytok?!
Sajnálom, ennél világosabban nem tudok fogalmazni. Ha képtelen vagy megérteni, hogy Assulin annyira gyenge volt, hogy a B-nél nem kínáltak neki új szerződést, és ingyen ment a Cityhez, és hogy ez nem egyenlő a mostani helyzettel, azzal nem tudok mit kezdeni.Chino írta:Igazából azt nem érted, hogy a tendencia azt mutatja, akik kölcsönbe mentek, soha nem találtak vissza. És az hogy Rafinha, Deulofeu nagyobb hype-ot kap még nem biztosíték. Korábban azért az is nagyban közrejátszott, hogy nem a másodosztályban vitézkedtek a fiúk. Nem tudom felsorolni az összes példát, de ott volt Assulin, VV, akiket a jövő álomtámadóiként predesztináltak, Keirrisson, aki Brazília legnagyobb tehetségeként jött, Muniesa a Puyol-utód (igaz, ő nem kölcsönbe ment, hanem elengedtük de az alepelv ugyanaz) és igen anno Fontás is annak volt kikiáltva és Romeu-tól is nagyon sokat vártak. Ez csak pár példa, de biztosan akadnak még hasonlóan nagy reménységek akik elkallódtak.
Abban igazad van, hogy a mostani két játékos nagyon tehetséges, ezt bebizonyították (leginkább az utóbbi évben), de bármennyire is vágynék rá, nem tudom biztosra venni, hogy vissza is térnek, akár jók voltak, akár nem a csapatukban. Most Rafinha-nak jó lehetősége van, mert ideális kezekbe került, GD irányában viszont vannak kétségeim. De mindehhez az is kell, hogy az aktuális edző (jelen esetben Tata) is akarja őket.
Ha azt hiszed lemondtam róluk vagy nem akarom újra Barca mezben látni őket tévedsz, nincs is nagyobb álmom, minthogy egy Neymar-Messi-Deulofeu támadótriót lássak, de sok tényező befolyásolja ezt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Gai_Assulin" target="_blankMQuC írta:Assulin hol játszik most? kicsit elfeledkeztem róla.