shutterisland írta:nekem annyira nincs vele bajom, sokat hibázik, úgy, mint a többiek, de egy human dynamo a pali, hajt, mint az állat, ő LEGALÁBB ezt elmondhatja magáról.
máskülönben én is örülnék, ha végre egy klasszis formában játszó jobbhátvédünk lenne, de a keretre leszűkítve pedig magasan jobb, mint montoya.
így csak bízhatunk benne.
Komolyan nem értelek most sem.
Mi az, hogy legalább ő elmondhatja, hogy hajt? Ez a minimum, ezzel ő nem lesz semmivel sem több, vagy plusz, hogy hajt. Oda ne rohanjak már, hogy millió eurókért ő hajt. Ami amúgy igaz, de most ezt kiemelni, hogy ő legalább hajt, az kb. annyira nevetséges számomra, mint az, hogy összehasonlítod Montoyaval, egy 22 éves gyerekkel, aki játszott kb. 5 meccset kezdőként Alves helyén, de te már szidod, és gyenge, és ebből is kihozod, hogy Alves a király.
Ahelyett, hogy összehasonlítanád Alvest azzal az önmagával, aki jól is játszott egykor, és az alapján ítélnéd meg a mostani teljesítményét. Ennyi erővel miért nem Devecserit méred már hozzá, hát Alves legalább nem fejel öngólt, adjunk neki aranylabdát.(és elolvastam, hogy keretre leszűkítve, csak nekem ebből már megint az jön ki, hogy Montoyat fikázni kell valahogyan, azt meg valahogy ki kell hozni, hogy Alves a király.)
És én bírom Alvest, a felfogását, a hajtását, és esküszöm emelem a kalapomat előtte, amiért 22es-ben játszik, és aláírom, hogy jobb alternatíva nincs nála jelenleg, viszont gyenge önmagához képest egy ideje már. Viszont az, hogy úgy fényezzük, hogy ilyen sallangokat mondunk rá, hogy hajt, meg hogy jobb, mint egy nullkilométeres 22éves gyerek, azért az már nekem kicsit sok.