mess2009 írta:érdekes összevetés adódik a két csapat legutóbbi meccseinek összefoglalóját látva...
a Clássicó előtt valahogy rossz az előérzetem, persze lehet,hogy nem jól láttam.....
mess2009 a Barca a BL-ben topicban írta:ha nem boldogultunk az Osa. védelmével, tulajdonképpen nem is várhattunk semmit egy jóval erősebb masszív védekezést bemutató Milán ellen, nos ez bejött...
Ha abból indulunk ki, h ha nem bírtunk az Osasuna védelmével, akkor kb örülhetünk majd, ha ezután minden 3. meccset pontot szerzünk
Ahogy Mezner kollega, úgy én sem tartom szerencsésnek az utolsó egy-két meccsre alapozni a közeljövőnk képét. Azért nem az a meccs az átlag és most ugyan bejött, h a Milant sem vertük el, de azért tudunk mi ennél többet is nyújtani.
Én úgy gondolom, h sokban befolyásolta/ja a hetünket, h ugyan nagyon ágálunk ellene, h "neeeeem nézünk mi előre, csak a következő meccsel foglalkozunk" , de azért csak hatással van egymásra ez a 3 meccs.
Aztán menet közben megy azért a "boxtaktika", pl h tartalékon verjük el az Osát, így egy esetleges x sem annyira vészes a Klasszikuson, ha úgy alakulna.
Nem sikerült begyötörni, így a többi eredmény tudatában már csak a győzelem fér bele a reálmadrid ellen.
Viszont előtte meg van egy olyan BL meccs, ahol belefér ha nem törjük össze magunkat a győzelemért, így esetleg frissebbek leszünk szombaton.
Lehet, h a közelében nem vagyok, de sztem megy a mérlegelés.
Szombaton meglátjuk jól építettük e fel a hetet. Ezt a 2 döntetlent fel tudná tornászni egy W a hétvégén, úgy már egész jól jöttünk ki az etapból
Még egy kicsit visszatérve a Klasszikusra és az Osasunára
Azt gondolom, h egy El Clasicó esetében nem lehet az előző egy-két, de még akár 4-5 meccs alapján sem következtetést levonni.
Elcsépelt meg minden, de egy Klasszikus mindig más.
Két igen komoly játékerővel bíró csapat találkozik majd a rangadók rangadóján, bármikor benne lehet a dráma vagy az eufória.
Az utóbbi néhány összecsapásunk a bizonyítéka, h mennyire komolyan kell számolni a fehérekkel, legyenek akármilyen formában vagy tűnjön akárhogy is az erőviszony. A Pep korszak után azért visszaszállhattunk a földre, h nem eszik olyan forrón a kását.
Tökmindegy, h milyenek az előjelei a meccsnek, akármi lehet. Akár egy szabálytalanság is nagyobb hatással lehet a meccsre, mint hogy az Osa vagy akárki ellen mit játszottunk.
Most nincsenek a toppon, keresik a játékot, de ugyanúgy mi is időnként. Viszont ez az első igazi "erőmeccs" a szezonban, itt meg kell mutatni mit tud a csapat.
Sztem egy kifejezetten élvezetes meccs lesz és mindkét csapat a labdával foglalkozik majd többnyire

Én szórakoztató meccset várok, remélem nagy csörte lesz.
De lehet egy icipici lesgól is a 117. percben, csak nyerjüüüüüünk