Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Nagyjából erre gondoltam én is, csak nem fejtettem így ki. Ronaldóra oda kell figyelni, ahogy mindig, a másik jó formában játszó emberük meg Di Maria, úgyhogy kezdjen csak Bale.Chino írta:Most komolyan, nem értem mi ez a világvége hangulat. Mitől lenne jobb a Real, főleg a középpályán? Kétszer nem játszottak még ugyanabban a felállásban. Erőltetik Illarramendit aki EDDIG nem nagyon tud semmi pluszt adni, a Juve ellen is vagy eladta a labdát vagy körülményeskedett és lepasszolta a két méterre lévő embernek, arról nem is beszélve hogy be sem szabadott volna fejeznie a meccset. Isco a kezdeti szárnyalása után visszaesett, Modricot olyan helyen erőlteti Carlo ahol nem tud kibontakozni, Khedirat meg hagyjuk. Sokszor még a kiscsapatok ellen sem tudtak kp-n dominálni. Nem lenézve őket, de ettől ne ájuljunk már el.
Bale-t pedig egyelőre hagyjuk már. Egyelőre egy meccset nem tud lehozni, ha be is áll szinte labdába se ér. Én örülnék a legjobban, ha Di Maria helyett ő kezdene, Benzemahoz képest pedig Alexis helyzetkihasználása 100 %-os.
A hátsó alakzatuk pedig közel sem olyan jó mint azt sokan képzelik. Bőven vannak olyan orbitális hibák náluk is, mint Piquénél vagy Masch-nál. Nem is túl stabilak, elég csak megnézni mennyi gólt kaptak, pedig Lopez kihúzta már párszor őket a sz@rból.
Ha pedig arról beszélünk, hogy nagy csapatok ellen mi nem vagyunk meggyőzőek, akkor a Real mit mondjuon. A bajnokságban jött nekik eddig egy Villarreal és egy Atma akik izmosabbak voltak, az eredmény ellenük pedig 1 pont és rendesen megszenvedtek több kiscsapat ellen is.
Nem akarom lebecsülni őket, de nehogy azt mondjuk már, hogy esélyesebbek, főleg hogy mi játszunk otthon. Persze kétesélyes a meccs és az sem lesz világszenzáció ha ők nyernek, mert az is bőven benne van a pakliban, de ha a srácok kihozzák magukból amit tudnak és Messinek is menni fog nem lesz semmi baj.
én is ettől félek. igazából nekünk általában 15-20 perc kell amig fel tudjuk venni a ritmusát, és ha ellen addig a pontig kamikazeban nyomja, simán tud golt lőni. és nem csak a real, hanem a kiscsapatok is.Mihu írta:Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.

Azért azt ne felejtsd el, hogy ki ült a kispadon: Tito, aki nem a csapattal volt elfoglalva, és csak a tipikus sablondolgokat hozta a csapattal. A betegsége a csapat teljesítményén is meglátszott.connor írta:Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.

Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.herlius írta:Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
igen, örülök h más is észre vetteSanama írta:Közük nem volt a meccshez, kaptak egy erősen kérdőjeles 11est, egy kamu pirosat.
Ennek ellenére ők háborognak, hogy Vidal mekkora szinész. Egyszerűen zseniális.![]()

Mindenki szerint szabalytalan volt, de csak sarga.Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?
Ha a biro befujta Ramosnal a 11-est, akkor sargat is kellett volna adjon. Vagy nem fujja be, vagy sarga + tizi. A Ronaldo esetnel pedig egyertelmu volt a sarga, ergo masodik sargaval piros.csababarca írta:Volt előtte Chiellininek olyan szabálytalansága,ami durvább volt,de megúszta lap nélkül? mert egyedül azt bírom elképzelni,hogy valami elmaradt,itt meg kompenzált a spori...

Nem tudom, de most akartam írni azt, hogy már megint olyan jól kijöttek az egészből, hogy az vmi szenzációs.Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?