Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
én is ettől félek. igazából nekünk általában 15-20 perc kell amig fel tudjuk venni a ritmusát, és ha ellen addig a pontig kamikazeban nyomja, simán tud golt lőni. és nem csak a real, hanem a kiscsapatok is.Mihu írta:Nekünk esnek, ha gólt rúgnak, akkor van gond, márpedig fognak. A kulcs az lesz, hogy ki szerzi az első gólt. Ha mi, akkor szvsz jó eséllyel nem kapunk ki. Ha viszont mi nyeljük be...na ott fog kezdődni a baj...mindenki tudja, hogy felállt védelem ellen egyenlők vagyunk a 0-val, és Carlo meg is tudja szervezni ezt a játékot.

Azért azt ne felejtsd el, hogy ki ült a kispadon: Tito, aki nem a csapattal volt elfoglalva, és csak a tipikus sablondolgokat hozta a csapattal. A betegsége a csapat teljesítményén is meglátszott.connor írta:Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.

Sajnos ennyire nem egyszerű a képlet. Tavaly is egy gyengébbnek tűnő, belső feszültséggel teli Real Madriddal játszottunk és mindhárom fronton jobbak voltak nálunk, ha az egymás elleni meccseket nézzük - más kérdés, hogy a ligát jobban akartuk és kiegyensúlyozottabbak voltunk a kisebb csapatok ellen.Sanama írta: Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.
Direkt leírtam, hogy nem vagyok elbizakodott. De ez a Real az elmúlt időszakban, utolsó perces tizenegyesekkel, kamu pirosakkal hozta a meccsei egy részét. Ha most nem tudjuk megverni őket, akkor nem tudom mikor.herlius írta:Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
Azért csak óvatosan. A Real legyőzése soha semmilyen körülmények között nem kötelező házifeladat. Ha az Almeria vagy a Granada lenne az ellenfél, akkor igen, de a Real még akkor is meg tud lepni, amikor gyengének tűnnek. Az elbizakodottság csak arra jó, hogy elhitesd magaddal, hogy 90%-os teljesítmény is elég a sikerhez.Sanama írta:ha ezt a bandat nem verjuk meg, akkor nagyon nagy bajok vannak a csapatnal. nem lebecsulve oket, de ha a biraskodas nem lesz reszrehajlo otthon kotelesek vagyunk megverni oket. a juve is folenyben jatszot ellenuk, egyszeruen nyerni kell.
igen, örülök h más is észre vetteSanama írta:Közük nem volt a meccshez, kaptak egy erősen kérdőjeles 11est, egy kamu pirosat.
Ennek ellenére ők háborognak, hogy Vidal mekkora szinész. Egyszerűen zseniális.![]()

Mindenki szerint szabalytalan volt, de csak sarga.Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?
Ha a biro befujta Ramosnal a 11-est, akkor sargat is kellett volna adjon. Vagy nem fujja be, vagy sarga + tizi. A Ronaldo esetnel pedig egyertelmu volt a sarga, ergo masodik sargaval piros.csababarca írta:Volt előtte Chiellininek olyan szabálytalansága,ami durvább volt,de megúszta lap nélkül? mert egyedül azt bírom elképzelni,hogy valami elmaradt,itt meg kompenzált a spori...

Nem tudom, de most akartam írni azt, hogy már megint olyan jól kijöttek az egészből, hogy az vmi szenzációs.Deus írta:Es a piros laprol meg mit szoltak?

igazad vanBob_Marley írta:Nem akarok beleszólni, de az tizenegyes is volt.h3x0r írta:
szerk.: Vidal viszont hatalmas volt. Belerug a foldbe, elesik es 11-est reklamal.

A meccset az fogja eldönteni, hogy milyen állapotban jövünk ki az öltözőből. Ha úgy, mint ahogy a Pep-éra óta az összes meccsen, hogy a gatyánk tele van és elkötvetjük az összes bakit, amit ezeken a meccseken el lehet, akkor nagyon nagy probléma lesz. Ha végre úgy futunk ki a pályára, ahogy ilyenkor egy BARCELONÁNAK KELL, akkor nem lehet gond. Emlékszem, hogy hány, meg hány Klasszikusra ültem le úgy, hogy tudtam, hogy nekünk kedvező eredmény fog születni, akárhogy is játszunk. Most a kocka megfordult. Otthon csak a 3 pont az elfogadható ilyen helyzetben, ami az én privát véleményem szerint nagyon necces lesz. Én egy sima vereséget is kinézek a csapatból az utóbbi idők egymás elleni meccseit figyelembe véve. Kulcskérdés lesz, hogy a védelmünk "mit alkot", illetve a Messi-Neymar duó. Ha vmelyik formában lesz, akkor ide, vagy oda el fog dőlni a meccs.shutterisland írta:nehogy már még mi legyünk boldogabbak, ha sikerül összehozni egy x-et otthon.
most már nyerni kell, azt kész, kell a 6 pont fór.
Jelen állás szerint egyáltalán nem elfogadható a döntetlen. Ha behúzzuk az Osa ellen, akkor talán még elmegy egy jó adag szódával (ha van hozzá bor ish3x0r írta:
Latom hogy sokan elore alairnak az X-et. Hazai palyan BARKI legyen az ellenfel, nalam csak a gyozelem a jo eredmeny.

Neymar rendesen vegig csinalta az eloszezont, jelenleg pedig egyertelmuen egy kezdo jatekos.mess2009 írta:- Balae beépítése a csapatba cca. ott járhat ahol Neymaré nálunk de ahogy fentebb írtam Anchelotti kezében szerintem több a puskapor...