Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.29. 17:44:13

Jujj tényleg mi megy odaát. :oops:
Szegények, sajnálom őket.
Mindenre ugranak, egyből, eltúlozva,kifordítva, ferdítve mindent,hogy az nekik jó legyen.

"Egy légy rászállt egy Messi mezre, pedig a közelben két CR mez is volt, köztudott,hogy a legyek a fehérre mennek, ez a légy mégis legyőzve az ösztöneit, a Messis mezre szállt."
Szemét legyek,kiírtani mindet, NSO, média, uefa, Haiti Nőkért egyesület, Bicebóca tánczenekar, pfújj-pfújj, Barcás bérenc az összes.

Ilyen szinten állnak. Miért érdekli őket,hogy egy vénember kinek drukkol? Ebből ekkora cirkuszt kell csinálni, levél,stb...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.10.29. 16:52:22

Szerintem is iszonyat nevetséges, ami a túloldalt megy. Mondjuk ezt a magam részéről már évek óta így látom, úgyhogy már hozzászoktam.

Ami meg szintén nevetséges, de remekül jellemez titeket, az pont a te hozzáállásod, kedves h3x0r. Berakod a nyilatkozatot ide, várva, hogy majd bólogatva vállon vereget mindenki, hogy jajj te szegény. Aztán mikor páran nem úgy reagálnak, ahogy várod ( szerintem teljesen érthetően) ők egyből állatnak minősülnek, mész is jelenteni a sötét oldalra, hogy ilyet mertek csinálni.... míg aki egyetért, az f.szagyerek, neki legalább van esze, stb. Szóval menő a marha leereszkedő stílusod, úgy jössz ide, mintha az állatkertből próbálnál majmokat keresni, akik legalább nem ürítenek maguk alá, csak éppen eléggé hiteltelen onnan, ahonnan te jössz. Tudod van egy mondás, a bagolyról, meg a verébről...
SZ Á N A L M A S
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 16:30:09

socio66 írta: Ha az jólesik, amikor a 20. század legjobb csapatának titulálnak titeket, vagy amikor feneketlen pénztárcával kilóra megvesztek bárkit, akkor fogadjátok el, hogy adott esetben negatív irányban is kiemelten kezeli a klubot a média.
Érdekes, de én az ilyen hírek mellett teljesen elsuhanok és van egy olyan érzésem, hogy a szurkolók nagyon nagy többsége is, mert a kutyát nem érdekli. A Real szurkolók meg imádnak az ilyen semmiségekből is drámát csinálni. Vagy legalábbis gondolom, mert ezt a hírt nem Barcelona szurkoló vetette fel, az is biztos.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
socio66

2013.10.29. 16:15:49

Szerintem el kellene már felejteni végre ezt az állandó önsajnálatot, és mártírkodást.
A meccsek továbbra is a pályán dőlnek el, nem az újságírók, nem a sporttévés szakértők, és nem is Blatterék játszanak.
Persze baromi kényelmes bemagyarázni egymásnak, hogy minden és mindenki ellenetek van, és a sikertelenség még véletlenül sem a rossz elnöki felfogásnak, az állandó személycseréknek, netán a jobb riválisnak köszönhető.
Ha az jólesik, amikor a 20. század legjobb csapatának titulálnak titeket, vagy amikor feneketlen pénztárcával kilóra megvesztek bárkit, akkor fogadjátok el, hogy adott esetben negatív irányban is kiemelten kezeli a klubot a média.
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 15:06:23

zika írta:Szerintem ennek a véleménynyilvánításnak a komolyságát jelzi, hogy Blatter papa Leonard-ozza Messit. Eddig se tartottam sokra, ezután se fogom, az tuti. Valószínűleg jobban érdeklik a Katarból befolyó pénzek, mint a hétvégi Clásico.
Azert jo, hogy a FIFA elnoke ismeri a vilag top jatekosait: Leonardo Messi, Ibramovic.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 14:49:30

Gareth Tello írta:Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.
Az összeesküvés elméleteit szeretők előfordulhat, hogy ezt gondolják, de ép eszűek aligha.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
zika
Barça C

2013.10.29. 14:47:03

Szerintem ennek a véleménynyilvánításnak a komolyságát jelzi, hogy Blatter papa Leonard-ozza Messit. Eddig se tartottam sokra, ezután se fogom, az tuti. Valószínűleg jobban érdeklik a Katarból befolyó pénzek, mint a hétvégi Clásico. Ronaldo kifigurázásáról meg annyit, hogy szerintem simán elképzelhető, hogy a nem éppen fantasztikus angolját próbálja meg megtámogatni a kis mutatvánnyal. Amúgy az egész hozzászólás jöhetett volna Nyilasitól, Mészölytől vagy Zomboritól akár. Pontosan az a naiv álláspont, amit még a nagymamám is mondana, ha megkérdezném a dologról.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.29. 14:44:41

ezeken annyira értelmetlen lovagolni h hihetetlen. ha most azt mondja h ronaldo a jobb, akkor a madridisták tapsolnak, h végre egy ember aki fel meri vállalni a véleményét blahblablah
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:38:03

Igazából Blatter ezzel ugyan azt akarta mondani amit a madridistáktól is már számtalan alkalommal hallottam Cuncival kapcsolatban, hogy egy robot(katona) lett belőle.
Érzésem szerint nem akart gúnyt űzni belőle megmaradta a jó ízlés határain belül.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.10.29. 14:36:43

h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
A véleményével semmi bajom, ő így gondolja, oké, semmi probléma. Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.

Erre a kérdésre az lett volna a korrekt válasz, hogy "nem tudok dönteni közöttük, mindkettőt fantasztikus játékosnak tartom". Ennyi. Még ha nem is ezt gondolja, azért vannak dolgok, amelyeket egy ilyen magas rangú embernek muszáj magában tartania.

(Ezek után szerintem világforradalom lesz, ha Messi nyeri a lasztit. :lol:
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.29. 14:35:44

Jó fej az öreg! :mrgreen:
Legalább nem álszent mint itt is meg a világban is sokan! 8)
CR amúgy kiváló játékos de emellett egy díszb... is szóval jogos ha kifigurázzák néha.
Kíváncsi vagyok vajon mondjuk Pepéről mit mondana. :lol:
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:28:16

Az a része helytelen. De az, hogy esetleg ilyen nevezi, azt nem tartom magában annak.
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 14:24:18

bence-barca írta:
Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.
Úgyhogy azt mondom, egyszerűen nem illik ezt egy ilyen magas rangú tisztséggel a kezében.
Persze az teljesen más lett vna, ha csak annyit mondd, h "én Messi játékát jobban szeretem, őt preferálom a 2 közül, szerintem jobb játékos mint Ronaldo." Politikailag sokkal korrektebb lett volna.
Harombol egy. Nem is olyan rossz arany.
Mondjuk szamomra meg mindig megdobbento, hogy barki szerint is normalis az, hogy a FIFA elnoke kifigurazza a vilag egyik legjobb jatekosat..
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:11:51

Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.
Úgyhogy azt mondom, egyszerűen nem illik ezt egy ilyen magas rangú tisztséggel a kezében.
Persze az teljesen más lett vna, ha csak annyit mondd, h "én Messi játékát jobban szeretem, őt preferálom a 2 közül, szerintem jobb játékos mint Ronaldo." Politikailag sokkal korrektebb lett volna.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 14:08:05

Az a véleményem, hogy a semmit is el lehet adni... Ahogy az előttem szóló is mondja, szimplán elmondta véleményét, bár elég sajátosan. Nyilván vkinek ez nem tetszik, azt csak sajnálni tudom, hogy ilyen pitiánerségen képes felhúzni magát... Bár azért nem gyenge az öreg. :D
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.10.29. 14:03:04

Semmi. Elmondta a véleményét. Egyébként pedig azt, ami az igazság. Bárki bármit mond, MEssi egy ösztönös zseni, Ronaldo pedig (mindenki tudja), hogy órákon át gyakorolta be a cseleit, mindent. Ez nem vesz el semmit az érdemeiből és góljai számából, de attól még igaz, hogy egy katona. A szó nem rossz értelmében.

És az, hogy ő MEssit preferálja, még mindg nem mond el semmit, egyszerűen ezt gondolja.
Kép
h3x0r
Madridista

2013.10.29. 13:55:29

Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2013.10.29. 09:01:52

Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw

Gyerekek, ez vmi elképesztően jó videó. Kötelező mindenkinek, aki szereti a Barcelonát. Kis betekintést nyújt, hogy milyen a játékosok élete egy meccsnapon...
Nagyon jó köszi!

Barcelonában ez nem valami divatos, a többi csapat tele van insiderekkel, ráadásul játékosok töltik fel.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.29. 08:19:03

http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw" target="_blank

Gyerekek, ez vmi elképesztően jó videó. Kötelező mindenkinek, aki szereti a Barcelonát. Kis betekintést nyújt, hogy milyen a játékosok élete egy meccsnapon...
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.28. 14:41:37

visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.
Az első gól.
Iniesta 50 méteres keresztlabdája, Neymar kapáslövés, Diego Lopez bravúr.
Alexis gólja.
Messi helyzete az 1. gól után.
Fabregas 11es szituja előtt Neymar megindulása.

Mind-mind olyan helyzetek, amik annak köszönhetők, hogy nem nyomtuk őket vissza a saját térfelükre, (és nem azért, mert 1-0 volt nekünk, és a Realnak támadni kellett) hanem a gyors támadóinkat ki tudtuk ugratni, illetve lazább volt a Real védelme, mert nem voltak olyan közel egymáshoz a csapatrészek, mintha odaszögeztük volna őket a saját térfelükre. Nyilván ehhez mondjuk kellett Ancelotti 4-2-4es letámadása is, de akkor is a lényeg az, hogy magunkra engedtük őket, így a gyors és kreatív játékosainknak (M.A.N, Iniesta) lehetősége nyílt a laza szerkezet ellen kihasználni a lendületüket és technikai fölényüket. A kevesebb néha több...nem kell összepréselni a 20 mezőnyjátékost, mert egy jól védekező csapat ellen ez nem kifizetődő. A kicsik ellen igen, mert őket úgy is megverjük, de egy Chelsea ellen már nem.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.10.28. 14:31:43

visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.

Semmivel,de a real ellen ez megoldás, mivel felállt védelem ellen rémgyengék. Persze így is helyzetbe tudtak kerülni,de ahhoz elképesztő egyéni bakik kellettek (Iniesta eladott labdája,stb).
Korábban úgy védekeztünk a real ellen,mint a 90. percben,amikor gólt kaptunk. Most ha végig így védekezünk ellenük,magasan fent, akkor még a láma Bale is gólt rúgott volna.

Nem ez lesz a játékunk továbbra sem,de most ez kellett.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.10.28. 14:23:34

Nos,lehet,hogy Cuncit eltiltják mert sértegette a bírót, Messi meg csak,jól kiröhögte CR előadását:
http://www.csakfoci.hu/node/151355" target="_blank
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.10.28. 14:22:53

Mihu írta:És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?

Ha soha senki nem találna, próbálna ki új dolgokat, akkor hagy ne mondjam, hogy hol tartana a világ...leragadtunk volna az 1500as években... mi f.sza lenne már nem igaz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.10.28. 14:25:31-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.10.28. 14:10:29

bence-barca írta:Annak örülök, h van változás, csak annak nem, h még nem fejldődött ki. :mrgreen:
Persze tudom, idő kell hozzá, de remélem látni is fogjuk és nem mindig csak az lesz hajtogatva, h majd...
Az mindenképpen jó, hogy elképesztően jól védekeztünk... Bár ezt lehetne fokozni, elég sok helyzetet hagytak ki. A problémát (remélhetőleg csak erre a meccsre) az jelentette, hogy a 2. félidőben nem volt nálunk huzamosabb ideig a labda. Pedig aztán egy Sergio-Iniesta-Xavi-Fabregas 4-sel illett volna... Ezzel a helyzeteik jó részét el kerülhettük volna. Meg kell akadályozni a jövőben, hogy túlságosan átadjuk az ellennek a játék kontrolját.

Gyerekek miért mondjátok azt, hogy gyengék voltunk, a Real még inkább és komoly ellenfél ellen nem lesz esélyünk? A Bayern toronymagasan mindenki előtt áll. Egy nagyon összeszedett és jól szervezett, ill. mázlista csapat el tudja őket kapni. Mondjuk ez nem hiszem, hogy mi leszünk. De könyörgöm, ez a Real elverte a Juventust, a Milan egy centivel nem volt jobb otthon, úgy örültek az 1 pontnak, mint majom a farkának. Azért ezek egyáltalán nem gyenge csapatok. A Bayernt elérhetetlennek érzem számunkra, de a többiek ellen simán van esélyünk.
Mihu
Director del Fútbol

2013.10.28. 14:05:35

visca el barca írta:
Mihu írta:mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...
combosabb csapat ellen igy sem lesz sok keresnivalónk. ezzel a játékkal ami most van, nem hinném h tul nagyot lépnénk majd előre, max azt érjük el, hogy ne essünk vissza méginkább.
És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?

Ha soha senki nem találna, próbálna ki új dolgokat, akkor hagy ne mondjam, hogy hol tartana a világ...leragadtunk volna az 1500as években... mi f.sza lenne már nem igaz?
Kép
Válasz küldése