Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Érdekes, de én az ilyen hírek mellett teljesen elsuhanok és van egy olyan érzésem, hogy a szurkolók nagyon nagy többsége is, mert a kutyát nem érdekli. A Real szurkolók meg imádnak az ilyen semmiségekből is drámát csinálni. Vagy legalábbis gondolom, mert ezt a hírt nem Barcelona szurkoló vetette fel, az is biztos.socio66 írta: Ha az jólesik, amikor a 20. század legjobb csapatának titulálnak titeket, vagy amikor feneketlen pénztárcával kilóra megvesztek bárkit, akkor fogadjátok el, hogy adott esetben negatív irányban is kiemelten kezeli a klubot a média.
Azert jo, hogy a FIFA elnoke ismeri a vilag top jatekosait: Leonardo Messi, Ibramovic.zika írta:Szerintem ennek a véleménynyilvánításnak a komolyságát jelzi, hogy Blatter papa Leonard-ozza Messit. Eddig se tartottam sokra, ezután se fogom, az tuti. Valószínűleg jobban érdeklik a Katarból befolyó pénzek, mint a hétvégi Clásico.
Az összeesküvés elméleteit szeretők előfordulhat, hogy ezt gondolják, de ép eszűek aligha.Gareth Tello írta:Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.
A véleményével semmi bajom, ő így gondolja, oké, semmi probléma. Csak éppen nem kellene nyilvánosan kifejteni ezeket a nézeteit, mert egyrészt magát és a FIFA-t teszi nevetségessé, másrészt meg olyan spekulációk alapkövét rakja le, hogy Messi csak miatta nyert 56372 aranylabdát, satöbbi.h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Az Independent napvilágra hozott egy felvételt amelyen Joseph Blatter (a FIFA elnöke) beszél Messiről és Cristianoról: “Leo egy jó fiú. Minden szülő álma. Nagyon rendes ember. Nagyon gyors, kiválóan játszik, mint ha csak táncolna. A másik (Cristianora célozva) olyan, mint egy katonai parancsnok (eközben heves gesztusokkal imitál egy katonát). Az egyikük többet költ arra, hogy jól álljon a haja… Nem mondhatom meg ki a jobb, az Aranylabdára esélyeseket kedden hozzuk nyilvánosságra (ma) és majd az illetékesek döntenek, de örülnék ha én lennék a főnökük. Én Messit preferálom.”
es itt van hozza a video is
Harombol egy. Nem is olyan rossz arany.bence-barca írta:Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Úgyhogy azt mondom, egyszerűen nem illik ezt egy ilyen magas rangú tisztséggel a kezében.
Persze az teljesen más lett vna, ha csak annyit mondd, h "én Messi játékát jobban szeretem, őt preferálom a 2 közül, szerintem jobb játékos mint Ronaldo." Politikailag sokkal korrektebb lett volna.
Mondanám, h ezt nem teheti meg a Fifa elnöke, de akkor egyből lehurrognának itt, h miért ne tehetné, a saját véleménye blabla.h3x0r írta:Ezzel kapcsolatban mi a velemenyetek?
Nagyon jó köszi!Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw
Gyerekek, ez vmi elképesztően jó videó. Kötelező mindenkinek, aki szereti a Barcelonát. Kis betekintést nyújt, hogy milyen a játékosok élete egy meccsnapon...
Az első gól.visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.
visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.Mihu írta:És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?
Ha soha senki nem találna, próbálna ki új dolgokat, akkor hagy ne mondjam, hogy hol tartana a világ...leragadtunk volna az 1500as években... mi f.sza lenne már nem igaz?
Az mindenképpen jó, hogy elképesztően jól védekeztünk... Bár ezt lehetne fokozni, elég sok helyzetet hagytak ki. A problémát (remélhetőleg csak erre a meccsre) az jelentette, hogy a 2. félidőben nem volt nálunk huzamosabb ideig a labda. Pedig aztán egy Sergio-Iniesta-Xavi-Fabregas 4-sel illett volna... Ezzel a helyzeteik jó részét el kerülhettük volna. Meg kell akadályozni a jövőben, hogy túlságosan átadjuk az ellennek a játék kontrolját.bence-barca írta:Annak örülök, h van változás, csak annak nem, h még nem fejldődött ki.![]()
Persze tudom, idő kell hozzá, de remélem látni is fogjuk és nem mindig csak az lesz hajtogatva, h majd...
És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?visca el barca írta:combosabb csapat ellen igy sem lesz sok keresnivalónk. ezzel a játékkal ami most van, nem hinném h tul nagyot lépnénk majd előre, max azt érjük el, hogy ne essünk vissza méginkább.Mihu írta:mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...