Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó köszi!Barcaman1993 írta:http://www.youtube.com/watch?v=Na_sEiyK_Zw
Gyerekek, ez vmi elképesztően jó videó. Kötelező mindenkinek, aki szereti a Barcelonát. Kis betekintést nyújt, hogy milyen a játékosok élete egy meccsnapon...
Az első gól.visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.
visca el barca írta:
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.
én nem vagyok tata ellen, meg a változás ellen, csak nem látom, hogy azzal, hogy néha beállunk védekezni, meg felívelgetjük a labdát messire/fabregasra mivel leszünk jobbak. egyszeruen sokkal kevesebb lehetosegunk van a gólszerzésre, a másik meg még igy is az nem rug nekunk golt akit nem akar.Mihu írta:És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?
Ha soha senki nem találna, próbálna ki új dolgokat, akkor hagy ne mondjam, hogy hol tartana a világ...leragadtunk volna az 1500as években... mi f.sza lenne már nem igaz?
Az mindenképpen jó, hogy elképesztően jól védekeztünk... Bár ezt lehetne fokozni, elég sok helyzetet hagytak ki. A problémát (remélhetőleg csak erre a meccsre) az jelentette, hogy a 2. félidőben nem volt nálunk huzamosabb ideig a labda. Pedig aztán egy Sergio-Iniesta-Xavi-Fabregas 4-sel illett volna... Ezzel a helyzeteik jó részét el kerülhettük volna. Meg kell akadályozni a jövőben, hogy túlságosan átadjuk az ellennek a játék kontrolját.bence-barca írta:Annak örülök, h van változás, csak annak nem, h még nem fejldődött ki.![]()
Persze tudom, idő kell hozzá, de remélem látni is fogjuk és nem mindig csak az lesz hajtogatva, h majd...
És ezt hány meccsből is szűrted le? 5? 10? Egy szezonban meg játszunk cca. 60 meccset...Új az edző, a játékosoknak új a taktika, nem lehet elvárni, hogy egyből megint 6 kupát nyerjünk... Egyébként meg a régi játékrendszerrel csak visszaesnénk. Tehát már az is jobb, ha tudjuk tartani a lépést a többi csapattal...De mondjuk mi lenne, ha időt adnánk Tatának? Összedőlne a világ?visca el barca írta:combosabb csapat ellen igy sem lesz sok keresnivalónk. ezzel a játékkal ami most van, nem hinném h tul nagyot lépnénk majd előre, max azt érjük el, hogy ne essünk vissza méginkább.Mihu írta:mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...
combosabb csapat ellen igy sem lesz sok keresnivalónk. ezzel a játékkal ami most van, nem hinném h tul nagyot lépnénk majd előre, max azt érjük el, hogy ne essünk vissza méginkább.Mihu írta:mi még mindig a labdát akarjuk majd birtokolni, amikor sorra esünk ki Schalkék ellen a nyolcaddöntőben...
hja, vhogy én is így vagyok.bence-barca írta:Ami viszont elszomorított másnap reggel, h ezzel a játékkal sokra nem fogunk menni.
akár ____ vagy akár nem, a szabály az szabály. nem volt szándékos kezezés, innentől meg hót' teszek rá, mit nyafognak a madridisták. ha az elche ellen nem kapják meg a kamut, már tét nélküli a bajnokság, és gondtalanul álmodozhatnának a 10-ről, meg h jövőre melyik szupersztárt vegyék meg, és ki legyen az uj edző, akivel végigverik európát.bence-barca írta:Adriano eset: tizenegyes, korábban már kifejtettem sjd hszére válaszolva, h miért is az. Nincs olyan, h csak kicsit változtatott, meg amúgy sem vt közelben Real játékos. A kezezés az kezezés, tizenegyesnek kellett vna jönnie. [aztán nemrég itt VEB pajtás mutatott egy idézetet, miszerint csak a szándékos kezezés a tizi, de akkor meg elfogult ____nak lennék kikiáltva, ha erre is azt mondanám ,h nem tizi . Meg igazából szabálykönyvtől eltekintve manapság már befújják ezt.) Azért is mondom, mert tudom ha ellenünk történik én is számon kérném.
Miért is érdekes ez ? A legnagyobb kifogáskirályok mindig is ők voltak, még szép, hogy az ilyeneket ink. csendben eltussolják, hisz máskülönben nem tudnának habzó szájjal fröcsögni...Chino írta:Az amúgy olyan érdekes hogy senki nem beszél arról hogy Neymart. Úgy rántotta le Carvajal hogy egyedül vihette volna lopezre. Ráadásul az agyonsztárolt kós jobb bekküket akkor verte meg a brazil amikor jól esett neki, a szupersztár Varaneval együtt. Cesc esetét meg hagyjuk. Pepe biztos csak csúnyán nézett rá. Örültem hogy bale kezdett. Egy momentumára emlékszem, amikor telibetalpalta piQuét, és nézett mint aki nem érti hol van.
Én úgy emlékszem, hogy az egyik belső védőjük leszedte azt az átadást és esélye nem lett volna, hogy az Neymar elé kerüljön. Ámbátor simán visszarántotta, mint a sz*rt...Chino írta:Az amúgy olyan érdekes hogy senki nem beszél arról hogy Neymart. Úgy rántotta le Carvajal hogy egyedül vihette volna lopezre.
azt lett nagy divat befujni,bence-barca írta:Meg tényleg abból indultam most ki, h manapság (rosszul), de befújják ezeket.