Stalkyard írta:Ami meg szintén nevetséges, de remekül jellemez titeket, az pont a te hozzáállásod, kedves h3x0r. Berakod a nyilatkozatot ide, várva, hogy majd bólogatva vállon vereget mindenki, hogy jajj te szegény. Aztán mikor páran nem úgy reagálnak, ahogy várod ( szerintem teljesen érthetően) ők egyből állatnak minősülnek, mész is jelenteni a sötét oldalra, hogy ilyet mertek csinálni.... míg aki egyetért, az f.szagyerek, neki legalább van esze, stb.
Azert masoltam be ide es kerdeztelek meg titeket, mert kivancsi voltak, hogy szerintetek elfogadhato-e az, hogy az egesz futball intezmenyenek egyik vezetoje nyilvanosan kigunyol egy jatekost. Raadasul a vilag egyik legjobbjat. Szinte biztos voltam benne, hogy a legtobben azt fogjak mondani, hogy ezzel nincs semmi problema, csak elmondta a velemenyet. Ha csak elmondta volna diplomatikusan a velemenyet, azzal nem is lett volna semmi gond, de
ez minden csak nem diplomatikus velemenynyilvanitas.
Kivancsi vagyok, hogy ha Busquets-rol kerdeztek volna es elkezdett volna a foldot hemperegeni es az arcat fogni, akkor is ugyan ez lenne a velemenyetek. Legyen szo Ronaldorol, Messirol, Ibrahimovicrol, Suarezrol vagy barki masrol, ugyan ez lenne a velemenyem, egyszeruen ilyet nem tehet. Ha te, a haverod vagy akar en csinalnek ilyet, senki se foglalkozna vele, esetleg azt mondanak, hogy nem vicces vagy rohognenek egy jot rajta. Viszont vannak dolgok amiket egy atlag ember megtehet, viszont egy ilyen magas szinten levo nem. Es ezt neki is pontosan kene tudnia.
Stalkyard írta:Szóval menő a marha leereszkedő stílusod, úgy jössz ide, mintha az állatkertből próbálnál majmokat keresni, akik legalább nem ürítenek maguk alá, csak éppen eléggé hiteltelen onnan, ahonnan te jössz. Tudod van egy mondás, a bagolyról, meg a verébről...
SZ Á N A L M A S
Nem hiszem, hogy barkit is direkt vagy indirekt modon lemajmoztam volna, azt viszont teljes mertekben elismerem, hogy elitelem azokat akik ezt az egeszet elfogadjak. De azert jo latni, hogy te pont ezt gondolod arrol a helyrol ahonnan jovok.
En erre mondanam azt, hogy SZ Á N A L M A S