2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Le lehet szállni Mottáról... Majd ha te negyed annyit tudsz a labdával mint ő akkor azt lehet mondani h jó vagy. Egyébként is sztem Valdes hibázott a gólnálXavinho írta:Rijkaard egy [auto_cenzúra] edző! Eddig is csak a csapata volt jó! Miért Motta volt a kezdőben,amikor róla tudni lehetett,h egy fogyatékos állat! Ha Van Bommel kezd, most többel vezethetnénk! Ezen kívül, a 2. félidőre támadóbb taktika kellett volna! Ez az 1-1 semmire sem elég.
Így van, komolyan kell venni a visszavágót, a védekezésre figyelni és akkor meglesz a továbbjutásBadi írta:SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de nem szabad elhinnünk, hogy megvan...
mondtam én hogy a végén fognak felpörögni a játékosokKluivertinho írta:OTTTVAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNN![]()
Lehetett volna 8-1 ide![]()
Messi kapufáját sajnálomDe jók voltunk, Larsson beállítása jót tett a játékunknak
Van Bomel mostanában nem játszik jól, nem találja a helyét, mióta megsérült...de ne legyen igazam, jöjjön be, rúgjon egy gólt, és adjon egy gólpasszt..barca52 írta: sztem Van Bommel jobb csere lenne
Azért nem fújta be, mert akkor holnap Mourinho ráküldeti az orosz maffiát HaugéraMorminho írta:Egyértelmű piros volt, a tizi is egyértelmű volt, az is egyértelmű volt, h a bíró látta, nem tom mér nem fújta beRijkaardnak fel kell pörgetni a játékosokat,mert innen ezt meg kell nyerni!!!
Van Bomel mostanában nem játszik jól, nem találja a helyét, mióta megsérült...de ne legyen igazam, jöjjön be, rúgjon egy gólt, és adjon egy gólpasszt..-SamS- írta:]
sztem Van Bommel jobb csere lenne
sztem Van Bommel jobb csere lenneRichi írta:hát sztem eléggé óvatosak vagyunk de ez érthető egy ilyen kaliberű csapat ellen sztem motta iniesta csere kéne és felporognénk egy kicsit elől gólt nem szabad kapni de mostmá a piros miatt muszáj rúgni mert nem lehet csak a hazai meccsre koncentrálni
VISCA EL BARCA!!!!
Sztem úgy, h az x-el is veszítünk vmilyen szinten mert 10 emberrel illene nyerni. A vereségről már ne is beszéljnknapoleono írta:hogy erted azt h csak mi veszithetunkHAnonymus írta:Hmm mintha meccs közben kevés lenne itt a népek száma...Ebből a meccsből is világbotrány lesz, de annyit szerintem ki lehet jelenteni hogy ezt innentől csak mi veszthetjük el...
F
O
R
Z
A
!
!
!