Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg sehogy...PetI írta:Meg van valakinek a Toca Race Driver 3?
Mert akkor pls mondja el, hogy kell "huzigálás" nélkül elindítani!
THX
...vazze...tényleg!Kluivertinho írta:A Please reboot... az asszem azt jeletni hogy indítsd újra a Windowst hogy a változásokat aktiváld vagy hogy mondjamszal sztem csinálj egy restartot
A Please reboot... az asszem azt jeletni hogy indítsd újra a Windowst hogy a változásokat aktiváld vagy hogy mondjambalboa7 írta:...kéne Segítség!![]()
...nah, elővettem a 2 hónapja porosodó Fahrenheit nevű játék DVD-ét, de telepítés után nemtom elindítani...van valami "tetris" nevű progi hozzá, valamit mountolni kell azt tom, de nemtok arra rámenni, csak a remove driver gomb működik, de az meg halott ügy mer problémát ír ki!...
...MIT tegyek???![]()
kép
Nem, sajnosBercy írta:Szasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tudom létezik PS2-re a Club Football Barcelona játék!
Ez nem jelent meg véletlenül Pc-re???????
Tipp:ne ütközz le egyből a rendőrrel ill egyes körözésnél még lassan menny így majd jönnek többen isMorminho írta:Ezt nem hiszem el!!!!![]()
Tegnap kezdtem el játszani a Most Wanteddel, és most vagyok a 13-ik embernél. Van az a feladat amikor bizonyos kárt kell csinálnod... Egyszerűen nem hiszem el, h amikor elkezdek egy olyan feladatot, akkor csinálok egy kárt, a rendőrkocsi is "belehal" utána jön a cooldown, és egyszerűen nem tud több rendőr megtalálni, és vége. Folyamat 300 kárként lépegetek felfelé, és már agyvérzést kaptam, h ezért nem tudok továbbmenni
Meg van egy Caymanom is!nfsmw írta:Ti hol jártok a Most Wantedbe , és milyen kocsitok van, és mit tud? És mi a véleményetek a játékról? Én 52%nál járok, És egy Lamborghini Gallardoval kenem! És a grafika az mocskos jó!