Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Bár nem hozzám szólt a kér(d)és, hadd ajánljam be Disznószállási Aladár doktor urat, aki nekem is segített elkészíteni a jelmezemet, amiben csajoztam tavaly a Riviérán:bence-barca írta:Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Micsoda véletlen, pont van egy erre szóló tiszteletjegyem. Walther von der Vogelweidétől személyesen.Tim írta:Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
Lesz jövőre is,jegyek még korlátozott számban kaphatók:Itt.
Nem, nem tud segíteni.Respect!
Kérdésem az lenne segítenél-e nekem egy hasonló kaliberű griffmadár jelmezt készíteni, illetve egy jó csajozós sztorit kitalálni hozzá, h ilyen dúskeblű hölgyeket szerezzek.
Respect!Tim írta:
A jelmezt magam készítettem hungarocellból,és purhabból. De az igazi elismerést este söpörtem be,amikor a tábortűznél előadtam az ötlábú ló legendáját mandolin kísérettel![]()
Na, akkor a ló részedhez hűen gondolom jó sok füvet legelhettél.Tim írta:
Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.
A jelmezt magam készítettem hungarocellból,és purhabból. De az igazi elismerést este söpörtem be,amikor a tábortűznél előadtam az ötlábú ló legendáját mandolin kísérettelbence-barca írta:Hol tudtál összeszedni egy ennyire szép kentaúr jelmezt(no meg nőt)?Tim írta:
Tudom mire gondoltok...
Nem véletlen volt a hasonlóság. Ez idén készült az Elfia fesztiválon,Hollandiában.Gareth Tello írta:Nem is tudtam, hogy ennyire hasonlítasz Ned Starkra.
Csak aztán vigyázz, nehogy te is elveszítsd a fejedet...
Hol tudtál összeszedni egy ennyire szép kentaúr jelmezt(no meg nőt)?Tim írta:
Tudom mire gondoltok...
Dr.Poljankalovich néven regisztráltam oda,mert kiábrándultam a hazai társkereső oldalakból.
A Tim alatt, a jobb oldalon pózoló gyerek mindent visz.
Van az a pénz.Kash írta:Tudom nem szép dolog ilyet kérni, de ha valakinek esetleg lenne egy felesleges nCore meghivója, az küldhetne egyet.![]()
Eleve nem értem a regisztráció logikáját...Még úgy is fairebb lenne, ha küldesz 1 emailt és véletlenszerűen az 1000000000000-ból 1 email kap regisztrációt.
Akinek esetleg van 1, az irjon nekem egy PrivátÜzenetet, és megbeszéljük.
Nekem egy jóval régebbi modellem van, de ahhoz is anno azt adtak. Nem hiszem, h az újaknál visszatérnének a régi típusú fülesekhez.LM10 írta:
Egyébként becuppantós füles jár a Samsunghoz?
bence-barca írta:Egyikkel sem tv tapasztaltom, de nekem a Samsung szimpibb. Na meg ahogy elnézem Telenortol vennéd és a Sonyhoz nem adnak fülest. Ha meg zenehallgatás fontos, legalább kapjál hozzá egy ingyé' fülest.LM10 írta:Telefon guruk!
Egyikkel sem tv tapasztaltom, de nekem a Samsung szimpibb. Na meg ahogy elnézem Telenortol vennéd és a Sonyhoz nem adnak fülest. Ha meg zenehallgatás fontos, legalább kapjál hozzá egy ingyé' fülest.LM10 írta:Telefon guruk!
MichaaBee írta:Nekem galaxy s advance telefonom van és.tökéletesen elégedett vagyok vele. Kb mint egy s2 csak kisebb képernyővel meg kisebb kamerával. Ránézésre amúgy a sony se rosszabb semmivel.
Igazából erre akartam csak rávilágítani, hogy azért annyira reális esetet nem tudsz mondani, amikor ez a szabályozás komolyan korlátoz téged szabadságodban.Capon írta: Na persze csak egy sarkított példa volt.
Most vonatkoztassunk el a szóban forgó példától, én pl. itt olyanokra gondolok, hogy a rendőrség nem intézkedhet polgári peres ügyekben, magyarul hiába nyersz meg egy pert, az állam semmit nem tud tenni, hogy az ítéletet végre is hajtsák. Ez egyszerűen a modern jogrendszer betegsége, hogy annyira tartunk a visszaélésektől, hogy gyakorlatilag már az államnak semmi hatalma nincs, ugyanakkor a jögkörei még megvannak.sjay írta: Az igazságügyben fellépő önakadályozás szerintem elsősorban annak köszönhető, hogy senki nem meri magára vállalni a nagy döntéseket, részben az ország nemzetiségi megosztása miatt. Így pedig egyszerre akarnak megfelelni minden perifériának, ami oda vezet, hogy többnyire vagy csak az egyiknek, vagy egyiknek sem sikerül. Nyilván a dologban közrejátszik az is, hogy a legtöbb jogszabályhozónak a fent felvázoltak miatt eléggé tele van a gatyája akkor, ha valamely szabályt radikálisan kell megváltoztatni, részben amiatt, mert félnek az esetleges reakcióktól a nép felől, másrészt pedig az Unió "megvetésétől" is tartaniuk """"kell"""".
A piaci kontrollt azért ne felejtsük el, annál nagyobb hatalom kevés van. Ha sikerül elkerülni a monopol/oligopol helyzeteket, akkor bizony nagyon nagy hatalma lesz a kisembernek azzal, hogy melyik szolgáltatót választja. Más kérdés, hogy helyzetünkben a mobilszolgáltatóktól a közműcégekig ez sok helyen nem tudott megvalósulni, így jogos a probléma, de jól megvalósítva ezzel semmilyen baj nem kéne, hogy legyen. Pl. a Mercedes nem igazán tud kizsákmányolni, mert nagyon is tisztában van vele, hogy az Audi meg a BMW ott liheg a nyakában, hogy elcsábítson téged tőlük.MyShadow írta:Ezzel az állammentes elképzeléssel sztem csupán annyi a probléma, h így legalább egy kicsi kontroll van az emberek (kisemberek) kezében, megvannak a lehetőségei, de amint megszűnik a felügyelő szerv, ezek a magán kézben lévő intézmények (egészségügy, oktatás, személy- és vagyonvédelem...) kizsákmányolják és közvetve, majd közvetlenül uralkodnak azokon a kisembereken!
shutterisland írta:ahogy olvastam a sztorid, az volt előttem, hogy majd biztos összecsuklik valamelyik alatt a létra, vagy felborul vele, és titeket vonnak felelősségre, amiért balesetveszélyes volt a létra.![]()
egyébként nevetséges.
Az igazságügyben fellépő önakadályozás szerintem elsősorban annak köszönhető, hogy senki nem meri magára vállalni a nagy döntéseket, részben az ország nemzetiségi megosztása miatt. Így pedig egyszerre akarnak megfelelni minden perifériának, ami oda vezet, hogy többnyire vagy csak az egyiknek, vagy egyiknek sem sikerül. Nyilván a dologban közrejátszik az is, hogy a legtöbb jogszabályhozónak a fent felvázoltak miatt eléggé tele van a gatyája akkor, ha valamely szabályt radikálisan kell megváltoztatni, részben amiatt, mert félnek az esetleges reakcióktól a nép felől, másrészt pedig az Unió "megvetésétől" is tartaniuk """"kell"""".sjd írta:...