Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Végül a Valladolid elleni hétvégi bajnokit is kihagyja, ettől függetlenül meglepne, ha ponto(ka)t veszítene a Madrid, a Valladolid igencsak rossz formában van, ráadásul a Bernabéuban lesz a meccs.shutterisland írta:elvileg egy meccset hagy ki ronaldo, a galatasaray elleni sörmeccset.
Főleg, hogy Bale még közel sem hozza a spursös formáját (hogy fogja-e valaha, az jó kérdés, szerintem nem biztos, de elég valószínű, hogy meg fogja azért közelíteni).shutterisland írta:azért ez óriási túlzás.
hozzám bőven közelebb áll a mi hármasunk által képviselt stílus, de gyakorlatban semmivel nem gyengébb az a trió sem.
azért ez óriási túlzás.A csatár triók közül sztem nincs olyan ember, aki a Ronaldo-Benzema-Bale 3-ast válassza, a Neymar-Messi-Alexis 3-sal szemben...
Kellemetlen, neki? Körbenézet és mindenhol magát látta... szerintem alig bírt magával a gyönyörűségtől.Gergolino írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... rt-2298043
Sztem erre a legjobb kifejezés a szánalmas és Ronaldonak is már inkább kellemetlen.![]()
És ugyanezt mondanám, ha ne adjisten mi kezdenénk 1X vmi hasonlóan gagyi kampányba.
Eddig olvastam.mess2009 írta:én viszont azt látom, hogy a Madrid a szezon második felére összeszedte magát, újra egy európai klasszis együttes BENYOMÁSÁT KELTI. a játékos állomány (egyedüliként!) vetekszik a Bayernével...
Elvileg semmi komoly, csak elővigyázatosságból hozta le Ancelotti.visca el barca írta:mi baja van? vmi kamu?

A szezon elején a hosszabbításban lőtt gólokból űztek sportot, mostanában a meccs elejiekkel. Jobb lenne, ha nem lőnének.Gareth Tello írta:Eddig néztem a Real-meccset.![]()
Hú belőled aztán jön a gyűlöletsörvirsli írta: Na végre,Ronaldo most már egy egész múzeumban imádhatja önmagát!![]()
Azért kapják a pénzt, mert egy FIFA meccsen hosszú időre lesérült. Az tök mindegy, hogy miért sérült meg, a lényeg az, hogy ezzel kárt okoztak a Real Madridnak. Azért sztem ilyenbe ne kössünk bele.sörvirsli írta:Sajtóértesülések szerint a nemzetközi szabályoknak megfelelően a Real Madrid kompenzációt kap a válogatottban súlyos sérülést szenvedő Khedira kapcsán, a hírek szerint ez az összeg körülbelül 3,4 millió dollár, vagyis meghaladja a 800 millió forintot.
Ő szabálytalankodott --> lesérült --> kompenzációt kap a klubja!És ki fizeti ki a csekket, Pirlo?![]()
Vicc az egész...