Off: Én VEB-re reagáltam és ő elsőre azt írta, hogy Messit akarják ezzel reklámozni ( azóta pontosított). Rá reagáltam, az ő hozzászólása szerint... Ennyi, ne haragudj, csak ezért vettem zokon, hogy nekimész másnak, amikor nem is azért írtam azt, amit. Az én szövegem szempontjából teljesen mindegy, hogy kit, vagy épp mit akarnak reklámozni, a lényeg az volt benne, hogy ízléstelen és nem ebbe a környezetbe való reklámnak tartom, főleg a tavalyi zakóját. Az idei sem volt szép, szó se róla, de egy fokkal jobb. Így érted, hogy miért kértem, hogy ne gyere nekem olyasmi miatt, ami egyébként tök mindegy abból a szempontból, amiről én beszélek? Remélem, megbántani sem akartalak és ezúton béküljünk is ki!Atomot Nekik! írta:OFF: Ha figyelmesen elolvasd a saját hozzászólásod első bekezdését, amiben a azt taglalod, hogy Messi nem vmi huszadrangú tv műsor szereplője, akire úgy kell felhívni a figyelmet, akkor neked is lejön, hogy itt pontosan arról írtál, hogy Messinek(!) nem kell reklám. Mintha D@G Messit reklámozta volna és nem saját magát. Szóval mielőtt engem ekézel szövegértésből, olvasd el figyelmesen, mit is írtál.Kalap1988 írta:Atomot Nekik! Ne könyörgömözzél légyszíves, mert én VEB-re reagáltam, nem azt fejtegettem, hogy ki reklámoz kit. ....
ON:
Amúgy nem kell rögtön lebohócozni egy sztár öltözködését. Ettől sokkal "érdekesebb" dolgok is előfordulnak a pódiumokon/vörös szőnyegeken. Én biztos nem venném fel, de ez más lapra tartozik. Nem tudom hányan vannak itt, akik emlékeznek arra, hogy a 90-es években hány meg hány manager "pompázott" méregzöld meg püspöklila zakóban, nem csak Mo-n, hanem "ajrópában" is. Az öltözködésével Messi megadta a tiszteletet az esemény rangjának, és kellően konzervatív is volt. Volt benne egy kis polgárpukkasztás (a jelek szerint talált is), hát Istenem, nagy ügy...
ON: Hát szerintem ezek a ruhák a bohóciskolába valók, de én túl konzervatív vagyok ehhez a világhoz, teljesen hányingerem van mindentől,ami a sztárvilághoz tartozik, ezért erről nem vitatkozom, mert felesleges lenne, nem is eldönthető vita...