2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
OK, tiszta sor, spongyát rá! Részemről is fogadd a bocsánatkérésemet, ha marónak érezted a hangvételt, nem annak szántam. Peace!Kalap1988 írta: Off: Én VEB-re reagáltam és ő elsőre azt írta, hogy Messit akarják ezzel reklámozni ( azóta pontosított). Rá reagáltam, az ő hozzászólása szerint... Ennyi, ne haragudj, csak ezért vettem zokon, hogy nekimész másnak, amikor nem is azért írtam azt, amit. ...
1. Igen.Poszi írta:SportTV fészbukk oldalának mai gyöngyszeme:
Kérdéseink:
1. Szerintetek távozik jövő nyáron Messi?
2. Ha igen, melyik csapatban tudnátok elképzelni?
alatta cikk:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/11/22" target="_blank ... i_tavozik6
Szégyen, hogy a sport tv is mekkora egy bulvár "majdnemmondtamhogymi" lett.
Off: Én VEB-re reagáltam és ő elsőre azt írta, hogy Messit akarják ezzel reklámozni ( azóta pontosított). Rá reagáltam, az ő hozzászólása szerint... Ennyi, ne haragudj, csak ezért vettem zokon, hogy nekimész másnak, amikor nem is azért írtam azt, amit. Az én szövegem szempontjából teljesen mindegy, hogy kit, vagy épp mit akarnak reklámozni, a lényeg az volt benne, hogy ízléstelen és nem ebbe a környezetbe való reklámnak tartom, főleg a tavalyi zakóját. Az idei sem volt szép, szó se róla, de egy fokkal jobb. Így érted, hogy miért kértem, hogy ne gyere nekem olyasmi miatt, ami egyébként tök mindegy abból a szempontból, amiről én beszélek? Remélem, megbántani sem akartalak és ezúton béküljünk is ki!Atomot Nekik! írta:OFF: Ha figyelmesen elolvasd a saját hozzászólásod első bekezdését, amiben a azt taglalod, hogy Messi nem vmi huszadrangú tv műsor szereplője, akire úgy kell felhívni a figyelmet, akkor neked is lejön, hogy itt pontosan arról írtál, hogy Messinek(!) nem kell reklám. Mintha D@G Messit reklámozta volna és nem saját magát. Szóval mielőtt engem ekézel szövegértésből, olvasd el figyelmesen, mit is írtál.Kalap1988 írta:Atomot Nekik! Ne könyörgömözzél légyszíves, mert én VEB-re reagáltam, nem azt fejtegettem, hogy ki reklámoz kit. ....
ON:
Amúgy nem kell rögtön lebohócozni egy sztár öltözködését. Ettől sokkal "érdekesebb" dolgok is előfordulnak a pódiumokon/vörös szőnyegeken. Én biztos nem venném fel, de ez más lapra tartozik. Nem tudom hányan vannak itt, akik emlékeznek arra, hogy a 90-es években hány meg hány manager "pompázott" méregzöld meg püspöklila zakóban, nem csak Mo-n, hanem "ajrópában" is. Az öltözködésével Messi megadta a tiszteletet az esemény rangjának, és kellően konzervatív is volt. Volt benne egy kis polgárpukkasztás (a jelek szerint talált is), hát Istenem, nagy ügy...
OFF: Ha figyelmesen elolvasd a saját hozzászólásod első bekezdését, amiben a azt taglalod, hogy Messi nem vmi huszadrangú tv műsor szereplője, akire úgy kell felhívni a figyelmet, akkor neked is lejön, hogy itt pontosan arról írtál, hogy Messinek(!) nem kell reklám. Mintha D@G Messit reklámozta volna és nem saját magát. Szóval mielőtt engem ekézel szövegértésből, olvasd el figyelmesen, mit is írtál.Kalap1988 írta:Atomot Nekik! Ne könyörgömözzél légyszíves, mert én VEB-re reagáltam, nem azt fejtegettem, hogy ki reklámoz kit. ....
Könyörgöm, nem Messit reklámozzák, hanem fordítva, Messi őket! Magukra hívják fel a figyelmet! Messi meg nem kevés pénzért vállalta, hogy abba gúnyába bújik, amit ők ráadnak. A már másik kérdés, hogy illik-e a karakteréhez. Szerintem pedig illik: Messi alapból csendes, visszahúzódó, de nem megy a szomszédba egy kis csínytevésért (gyerekkorában is ilyen volt), viccelődésért (pl. Agüeroval készült interjúja megvan?), csak nem ez tölti ki minden pillanatát, mint pl. Piqué-nek. Egyébként szerintem sem annyira gáz ez a jakó.Kalap1988 írta:visca el barca írta:ezt hivjak ugy hogy reklam. ha ráadnak egy sima fekete öltönyt, akkor a kutya nem beszélne rólamiihii írta:Szerencsétlen gyereket hihetetlen micsoda borzasztó cuccokba tudják bújtatni. Oké, h ez egy 5000 jurós D&G szerkó, de attól még ocsmányBár a pöttyösnél még mindig sokkal szebb
De ő nem egy tehetségtelen, 5-ik vonalbeli Budapest tv-és, Ezotv-és, vagy épp Nótatv-és műsorvezető, akire úgy kell felhívni a figyelmet, úgy kell reklámot teremteni neki, hogy beöltözteted idiótánakMessiről akkor is beszélnek, ha normálisan, vagy épp feltűnően elegánsan van felöltözve, nem szorul rá erre az ocsmányságra... Bizonyára ezért csinálják, de ez esetben szerintem elhibázott, nem is illik a karakteréhez. Van akinél ez működik, nála szerintem nem.
visca el barca írta:ezt hivjak ugy hogy reklam. ha ráadnak egy sima fekete öltönyt, akkor a kutya nem beszélne rólamiihii írta:Szerencsétlen gyereket hihetetlen micsoda borzasztó cuccokba tudják bújtatni. Oké, h ez egy 5000 jurós D&G szerkó, de attól még ocsmányBár a pöttyösnél még mindig sokkal szebb
ezt hivjak ugy hogy reklam. ha ráadnak egy sima fekete öltönyt, akkor a kutya nem beszélne rólamiihii írta:Szerencsétlen gyereket hihetetlen micsoda borzasztó cuccokba tudják bújtatni. Oké, h ez egy 5000 jurós D&G szerkó, de attól még ocsmányBár a pöttyösnél még mindig sokkal szebb
Óriási ezt a fiút és ezt a csapatot nézni. Meg is van a kedvcsináló szombat 16:00-ra. Kár, hogy Messi nélkül, de remélhetőleg hamar kiheveri ezt a sérülést, aztán ott folytatja, ahol ezekben a videókban abbahagyta.