Gyerekek...ma voltam a Hootersben...komolyan mondom, hogy eszméletlen, ami ott van :DDDDD Jó, a kajával eléggé melléfogtam, mert baromira nem ízlett, meg egyébként nagyon durva adagot toltak elém, nem is bírtam befalni. De a lányok....hát no comment :DDDDD Egyébként most a külsőjüket leszámítva, én baromira pozitívan csalódtam a magyar, nagymellű bombázókban. Látszik egy csajon, hogy ha kényszerből mosolyog rád, azért, mert őt ezért fizetik. De speciel az a pincércsaj, aki minket kiszolgált, már zavarba ejtően kedves volt. Nem ehhez vagyok szokva a jó nőktől

Egyszer nézegettem az éttermet, és véletlenül összeakadt a tekintetünk, és egyből elkezdett mosolyogni. És látszott rajta, hogy ez nem kényszeredett mosoly, hanem őszinte. De a többi lányról is hasonlókat tudok elmondani. Talán egy csaj volt, aki nem nagyon vigyorgott, de ez nem várható el szerintem. Mindenkinek lehet rossz napja, vagy mittudomén. Tök közvetlenek, nem nyávogós pecsák. Engem nagyon meglepett ez, hogy egyáltalán nem úgy tűnt, hogy azért jópofiznak, mert muszáj. Azt azért hallani valakinek a beszédén, főleg csajoknál, hogy ez most mű, vagy őszinte. Vagy nagyon profik már ebben a mű kedveskedésben

Nem tudom eldönteni, hogy sajnáljam, hogy nem ült le velünk beszélgetni, ahogy ebben az étteremben szokás, vagy örüljek neki...mert az felért volna egy kínzással, hogy végig a szemébe nézzek
Pár szót magáról a helyről...
Az árak a csillagos eget verdesik. Nagyon nem akartam ezt a Big Fish Friday nevű menüt kérni, mert eleve nem vagyok annyira oda a halért, plusz én alapvetően hamburgerezni mentem oda be. De mivel ez akcióban volt 1300-ért, így nem volt szívem kiadni 2000 ft-ot egy Cheeseburgerért. A hambik 2000-től 3500 ft-ig vannak, annyit azért nem adok értük. Lehet ez skót felfogás, de azért nah...itt lent vidéken nem ezekhez vagyok szokva

Mondjuk utólag megbántam, mert a Cheeseburger legalább ízlett volna. Az tuti, hogy magyar viszonylatban eszméletlen drága hely. Fél liter kóla 700 ft, na neeeee...Na mindegy, mivel nagyon keveset járok Pestre, így nem lesz a törzshelyem, akkor az egyszer meg, mikor ott vagyok és van időm elmenni, akkor kibírom.