Én azt gondolom, hogy amiatt, amit te is leírtál - fizikum + tudomány + talán edzésmódszerek -, ha nem is mindenhol nagy arányban, de legtöbb sportban a maiak győznének.
Vegyük a példáidat: Tegnap pont néztem a 6:3-as meccset. Hát, agyon voltak dícsérve, milyen teknikasak, labdaügyesek stb. Ha megnézed, alig támadják meg egymást a játékosok, volt, hogy háromból kezelték le a rongylabdát, ami alapból sem pattant akkorákat, mint a maiak. Persze látszott, hogy a magyarok még így is klasszisokkal technikásabbak, mint az angolok - sokszor próbálták sarokkal továbbtenni a labdát -, de azt hiszem, hogy a mai taktikai fegyelemmel párosult fizikális fölény nagyon kiütközne az eredményen. Hasonló eredmények születnének, mint azokban az időkben a magyar válogatott javára

ÉS talán még kisebb csapatok ellen is ez lenne az eredmény.
Ali vs. Klicsko esete talán szorosabb. Mindketten elég jól állják a pofonokat. Itt sajnos megint Klicskó nyerne szerintem, mert őt még nem láttam nagyon belenézni ütésbe. Bár a fiatal, fénykorában lévő Ali lehet úgy körbetáncolná, hogy hiába ütögetné az egyeneseit Klicskó, a sok pancsolás megtenné a hatását. Ki tudja...
Becker vs. Nadal: Becker játékát ne mláttam, de azt tudom, hogy Nadal egy gép. Irtózatos erő van benne és SPANYOL
Kicsit hosszúra sikerült, bocsi. Érdekesek ezek a párosítások, én is sokszor elmerengek ilyeneken.