Bob_Marley írta:kíváncsi vagyok a Bulls elkezd-e esetlegesen tankolni....Mert nem lenne teljesen hülyeség
Hülyeség, nem hülyeség, hajnalban a Jazztől kikaptak. Azért ez elég ciki szerintem. Egyszerűen nincs minőségi pótlása Rose-nak. Hinrick szerintem messze nem az a kategória. Halkan megjegyezném, most verhetik a fejüket a falba Nate Robinson miatt. Tavaly is milyen szépen irányítgatta a csapatot és pótolta Rose-t...
Mi meg elszenvedtük a 10 vereségünket.

Egyszerűen zuhanunk a mélybe és nincs aki megállítsa ezt. Anthony embertelen volt megint 34pont (13-25) mellé 15 lepattanó.
És a többiek? JR? sehol, Shumpert képes volt majd 25 perc alatt összehozni egy nagy 0-t! Tényleg! Konkrétan semmit, még egy lepattanót sem szedett. Tim Hard Jr.-t meg mi a csudáért nem játszatjuk meccsek óta? Sokkal több van benne. Nem egyszer jutott el 10pont fölé. Nekünk aztán tényleg nincs mire tankolnunk. Kb 2356ig elcseréltük az összes pickünket.

Kiábrándító ez az egész. Csak az "vígasztal", hogy a Nets még rosszabb.

Sovány vigasz...
Melo-ról csak annyit, hogy tényleg a hátán viszi a csapatot. Pl +3 patival többed szed idén. Megmondom a frankót. Nem csodálkoznék, ha kilépne a szerződéséből év végén. És egy fikarcnyi szava sem lehet senkinek. Valamit sűrű sebesen ki kell találni, mert így a Knicks nemcsak a PO esélyeiről, de az egyetlen, valamire való sztárjuktól is elbúcsúzhat…
Más: Portlandról mi a véleményetek? Idén összeáll a csapat és végre megtörik a 100ezer éves átok?

Egyébként szimpi nekem ez a kezdő 5-ös. Valahogy mindenki a helyére került. Lillard nagyon kellett ide. Viszont az a fránya pad. Na az nagyon hiányzik szerintem a jövőre nézve…