2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ja,lehet egy üveg Jack Daniel's-t kellet volna jegelnem!visca el barca írta:mire elmegy innen, megromlik a pezsgődsörvirsli írta:"nagy gond szerintem sincs vele..."
Talán mégis.![]()
Nagyon unalmas már Pedro szidása ezért nem is mondok már rá semmit,csak annyit kérdek: tudja esetleg valaki,hogy meddig szól a szerződése? (csak azért mert már behűtöttem a pezsgőt az időpontra)esetében tökmind1 meddig van szerződés, uis hosszabbítanak majd vele.
De játszottam, és nem azt kell ezen érteni amit írtam, h nem lehet visszafelé játszani, hanem annyit akartam kifejezni, hogy merjen már a támadó belemenni az 1 vs 1 szitukbasjd írta: Ilyeneket inkább ne írj, mert ebből csak az derül ki, hogy te nem fociztál még "versenyszinten"...
Ilyeneket inkább ne írj, mert ebből csak az derül ki, hogy te nem fociztál még "versenyszinten"...Csbal írta: Lehet hogy nem fociztál még versenyszinten, ezért nem hallhattad hogy az edzők az előre játékot várják a támadó játékosoktól. Tudod, azért támadók...
Akiből nincs elegem: Valdes, Pinto, Bartra, Puyol, Masch, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Sergi roberto, Alexis, Fabregas, Adriano, Alba,Chino írta:
Csak egy kérdés.
Neked melyik játékosból nincs eleged idén, ki az akit nem adnál el?
19 meccs után először kaptunk ki, vezetjük a bajnokságot, BL-ben is több mint valószínű az első hely. Borzalom.
Szerintem Alexis az ő embere. Elvégre Pedro és Neymar is csak azért a keret tagja, hogy elvegyék a chilei elől a helyet, még akkor is, ha ő az eltiltását tölti.Chino írta:Csak egy kérdés.
Neked melyik játékosból nincs eleged idén, ki az akit nem adnál el?
Csak egy kérdés.Csbal írta:Üdv.
Elegem van Pedróból. A játéka nem más, mint az hogy ugrál egyet jobbra vagy balra, mint egy bakkecske, ezzel is imitálva azt hogy gyorsan akar vagy tud játszani, de a passzai folyamatosan rossz helyre mennek, értékelhetetlen. Folyamatosan felesleges és semmire kellő testcseleket akar bemutatni, és amikor le akarja adni a labdát, folyton ellenfélhez adja. Húzzon innen, és ne vegye el alexis-től a helyet.
mire elmegy innen, megromlik a pezsgődsörvirsli írta:"nagy gond szerintem sincs vele..."
Talán mégis.![]()
Nagyon unalmas már Pedro szidása ezért nem is mondok már rá semmit,csak annyit kérdek: tudja esetleg valaki,hogy meddig szól a szerződése? (csak azért mert már behűtöttem a pezsgőt az időpontra)
http://www.youtube.com/watch?v=iIWrhK2XNI8" target="_blankvisca el barca írta:ráadásul volt egy elég hárdkór passza, remélem vmelyik gif király megtalálja vhol a neten
Azért nem kéne egy gyámoltalan Granada elleni minden-mindegy negyedik gól alapján fényezni. A meccs korábbi szakaszában volt egy ajtó-ablak helyzete, amit képes volt 7-8 méterről az égbe bombázni. Nem szeretem egyik játékosunkat sem bántani, de Pedro szvsz még mindig túl sokszor hoz rossz döntéseket a kapu előtt és ez élesebb meccseken hatványozottan igaz rá.ZolTano írta:a sokak által gyűlőlt Pedro, csak vert megint egyet. lehet szídni, meg minden, de azért a kevés játékperc ellenére , elég jól szórja a gólokat. szép volt Pedro!!! remélem nem megy sehova, bár mindenki elakarja adni őt!
Csak az a baj, hogy akik védik, azok mind azt mondják, hogy rengeteget melózik... Ez így is van, de ennyi erővel nyugodtan játszhatna Song is helyette, aki nála is jóval többet tenne a csapat védekezéséhez. Támadásban meg nem vagyunk Pedroval előrébb. Időnként elkap 1-1 jó meccset, amikor szór pár gólt, de ennyi. 2 jó meccset képtelen lehozni egymás után.ab1daL írta:Én mindvégig védtem Pedrot, és elismertem, hogy mezőnyben nagyon komolyat melózik, de tegnap eljutottam most már én is oda, hogy ha nem villant a szezon további részében komolyabb produkciókat, akkor a nyáron el kell engedni, és helyére hozni egy értékelhető TÁMADÓT.
Tellot felesleges. A jobboson ő szenved, csak a bal oldalon tud érvényesülni, de ott is inkább csak csereként. Én ide Deulofeu-t várnám, mint egy falat kenyeret, remélem látjuk még Barca mezben.Valentino Cule írta:Sajnos megint nem tudott igazán villogni. Körülményesnek és lassúnak éreztem. Én inkább Tello-t erőltetném, bár tudom erre kevés az esély. Sokkal agilisebb, gyorsabb, szerintem veszélyesebb is lenne.
Egyetértek.Rivaldo11 írta:Nem, nem, nem, és nem...egyszerűen emberhátrány, ha játszik. Ügyetlen alibikirály, akinek kijött 1-2 szezon jobban, de alapból pl. még egy Jennert is (nem vicc) szívesebben néznék a helyén. Elfogyott a türelem a részemről, ez ide kevés.